Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ναι δινει αερα κοσμοπολιτισμου στους κονσερβοκουτάδες...

Πότε θα ξαναμπεις ως Υρρέτ;
Και πότε θα καταλάβεις ότι οι προσωπικές απόψεις, όσο και αν διαφωνείς με αυτές, είναι πάντα προτιμότερες από κομματική προπαγάνδα;

ένα μεγάλο μέρος του οποίου οφείλεις να αποδώσεις στο Κόμμα  :grin:

Ο Φέθρυ δεν είναι μέλος του Κώματος!
Είναι συνιστώσα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μην ξεχνάς ότι και το αυτοδιαχειρζόμενο στέκι είχε αποχωρήσεις και δη ομαδικές όποτε η επιστροφή του φέθρυ δεν αλλάζει τις ισορροπίες, μάλλον τις αποκαθιστά, άσε που είναι ποιοτικότερος από τους κονσερβοκουτάδες...
Τα βλεπεις πολυ σοβαρα τα πραγματα! Ολοκληρος πολεμος γινεται στο μυαλο σου.
Ελπιζω να ειναι το σαχλο <<χιουμορ>> σου, και να μην μιλας σοβαρα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα βλεπεις πολυ σοβαρα τα πραγματα! Ολοκληρος πολεμος γινεται στο μυαλο σου.
Ελπιζω να ειναι το σαχλο <<χιουμορ>> σου, και να μην μιλας σοβαρα.

Θα μπορούσα απλά να πω ότι δεν είμαι εγώ που μίλησα για υπόγες, κωλοτριψίματα με ακρομεσοδεκσα και τάβλι...
Ωστόσο, κάνω την πλάκα μου αν και είναι αρκετά πολύπλοκη για ορισμένους...

Υ/γραφο: Όταν γράφεις για τραβέλια πλάκα δεν κάνεις και εσύ;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Θα μπορούσα απλά να πω ότι δεν είμαι εγώ που μίλησα για υπόγες, κωλοτριψίματα με ακρομεσοδεκσα και τάβλι...
Ωστόσο, κάνω την πλάκα μου αν και είναι αρκετά πολύπλοκη για ορισμένους...

Υ/γραφο: Όταν γράφεις για τραβέλια πλάκα δεν κάνεις και εσύ;

Ναι, ναι, εχεις εκλεπτυσμενο χιουμορ αυτο φταιει  :2funny: :2funny: :2funny:

Γραφω εγω για τραβελια??? Μονο 3-4 φορες μιλησα για σενα  :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εγώ άμα δεν τους δω και τους δυο ταυτόχρονα δεν πιστεύω τίποτα  :P

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Γνωριζόμεθα;
Γιατί εγώ μπήκα μετά απο δύο χρόνια με το νικ που είχα και που με ήξερε όλος ο κόσμος εδώ.
Οπότε δεν σας γνωρίζω.

Συστήσου μας τότε....καταδικάζεις την λοβοτομιμένη αριστερά και τους εκφραστές στης σαν τον πάπιο, ποντικό κλπ ????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οταν με ρωτας αυτο ειναι σαν να ρωτας ποτε θα πληρωσει και εσενα ο Σαμαρας...

Σόρυ κοπελιά αλλά κάποιοι βγάζουν το ψωμί τους κάνοντας πραγματική δουλειά και όχι με αφισοκολλήσεις, ενίοτε και ιντερνετικές...
Στα παπάρια μου γράφω και νδουλα και λαος και σαμάρα και κ/φ...
Ωστόσο, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι ο κ/φ είναι ο ορισμός του "όπου φυσάει ο άνεμος" ή όπως λένε τα αριστερά, του οπορτουνισμού...
Εκτός αυτού, έχει γίνει το δεκανίκι του μπασογκ και ακόμη χειρότερα, της ντορολίζας.
Κρίμα για το μάκη, τον άδωνη και το θανάση, τους οποίους τους θεωρώ πραγματικά αξιόλογους.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σόρυ κοπελιά αλλά κάποιοι βγάζουν το ψωμί τους κάνοντας πραγματική δουλειά και όχι με αφισοκολλήσεις, ενίοτε και ιντερνετικές...
Ωστόσο, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι ο κ/φ είναι ο ορισμός του "όπου φυσάει ο άνεμος" ή όπως λένε τα αριστερά, του οπορτουνισμού...
Εκτός αυτού, έχει γίνει το δεκανίκι του μπασογκ και ακόμη χειρότερα, της ντορολίζας.
Κρίμα για το μάκη, τον άδωνη και το θανάση, τους οποίους τους θεωρώ πραγματικά αξιόλογους.

Να προσθέσω καθαρά σαν παρατηρητής, ότι το ΛΑΟΣ, θα μπορούσε με τις σημερινές συνθήκες (διάλυση της ακρομεσοδεξιάς) να κάνει εκπλήξεις και να "εμπνεύσει" σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων εάν ΔΕΝ είχε τον γραφικό Κ/Φ για αρχηγό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Να προσθέσω καθαρά σαν παρατηρητής, ότι το ΛΑΟΣ, θα μπορούσε με τις σημερινές συνθήκες (διάλυση της ακρομεσοδεξιάς) να κάνει εκπλήξεις και να "εμπνεύσει" σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων εάν ΔΕΝ είχε τον γραφικό Κ/Φ για αρχηγό.

30 χρονια ακουω για διαλυση της κεντροδεξιας και νεα σχηματα που θα "εμπνευσουν" τον ψηφοφορο (ΔΗΑΝΑ, ΠΟΛΑΝ, ΚΕΠ, ΛΑΟΣ κλπ). Ε δεν γινεται, πως να το κανουμε. Εδω δεν ενεπνευσε ο Στεφανοπουλος, θα εμπνευσει ο Καρατζαφερης? Σε κανα δυο χρονια που η ΝΔ θα ειναι παλι κοντα στο 38-40% ολοι αυτοι θα ζητιανευουν συνεργασιες για να παρουν καμια καρεκλιτσα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
30 χρονια ακουω για διαλυση της κεντροδεξιας και νεα σχηματα που θα "εμπνευσουν" τον ψηφοφορο (ΔΗΑΝΑ, ΠΟΛΑΝ, ΚΕΠ, ΛΑΟΣ κλπ). Ε δεν γινεται, πως να το κανουμε. Εδω δεν ενεπνευσε ο Στεφανοπουλος, θα εμπνευσει ο Καρατζαφερης? Σε κανα δυο χρονια που η ΝΔ θα ειναι παλι κοντα στο 38-40% ολοι αυτοι θα ζητιανευουν συνεργασιες για να παρουν καμια καρεκλιτσα.

Μα πως να εμπνεύσει ο Στεφανό...εδώ δεν έβγαινε στην περιφέρειά του όταν αποστάτησε!

IMHO, αυτή την φορά θα γίνει πάντως η διάλυση, γιατί τα παλληκάρια που είναι στο προσκήνιο έχουν μεγάλο ταλέντο στην διάλυση.

IMHO πάντα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εαν η ΝΔ ειναι κεντροδεξιο τοτε το ΠΑΣΟΚ ειναι σοσιαλιστικο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μα πως να εμπνεύσει ο Στεφανό...εδώ δεν έβγαινε στην περιφέρειά του όταν αποστάτησε!

IMHO, αυτή την φορά θα γίνει πάντως η διάλυση, γιατί τα παλληκάρια που είναι στο προσκήνιο έχουν μεγάλο ταλέντο στην διάλυση.

IMHO πάντα.

Άσε, αυτα ελεγαν και το 2007 μετα τις εκλογες για το ΠΑΣΟΚ. Θυμασαι τα πρωτοσελιδα? Στην πολιτικη οποιος κανει προβλεψεις διαλυσης πιανεται μαλακας. Τα δυο μεγαλα κομματα δεν θα διαλυθουν ποτέ γιατι αποτελούν παραταξεις. Και οι παραταξεις δεν διαλυονται. Μονο μετασχηματιζονται, το πολυ πολυ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Οπωσδήποτε...
Ο Βορίδης είναι πρότυπο αξιόλογου ατόμου. Το αποδεικνύει το παρελθόν του και κυρίως οι δημόσιες τοποθετήσεις του όταν είχε το Ελληνικό Μέτωπο...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Άσε, αυτα ελεγαν και το 2007 μετα τις εκλογες για το ΠΑΣΟΚ. Θυμασαι τα πρωτοσελιδα? Στην πολιτικη οποιος κανει προβλεψεις διαλυσης πιανεται μαλακας. Τα δυο μεγαλα κομματα δεν θα διαλυθουν ποτέ γιατι αποτελούν παραταξεις. Και οι παραταξεις δεν διαλυονται. Μονο μετασχηματιζονται, το πολυ πολυ.

Δεν είναι το ίδιο όμως. Δλδ, θεωρώ ότι δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι εκτός του Κ/Φ που είναι έτοιμος και established, σε λίγο θα έχεις και Ντορολίζα με κόμμα.

Δεν ήταν ίδιες οι συνθήκες το 2007 για το ΠΑΣΟΚ, όσο και να χτυπιόταν ο Λευτεράκης (κακό πράγμα η πρόωρη εκσπερμάτιση).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν είναι το ίδιο όμως. Δλδ, θεωρώ ότι δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι εκτός του Κ/Φ που είναι έτοιμος και established, σε λίγο θα έχεις και Ντορολίζα με κόμμα.

Δεν ήταν ίδιες οι συνθήκες το 2007 για το ΠΑΣΟΚ, όσο και να χτυπιόταν ο Λευτεράκης (κακό πράγμα η πρόωρη εκσπερμάτιση).

Αν Λευτερακη εννοεις τον Βενιζελο, παρασυρθηκες. Μαλλον Βαγγελακη εννοεις. Πηγες λιγες δεκαετιες πισω. Οσο για τη Ντορα, κατσε να δουμε, γιατι την βλεπω στο Επικρατειας του Πασοκ ως "διευρυνθεισα" που λεγανε και το 1978.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Με ποιους να "εμπνεύσει";

Ο Κ/Φ είναι ένας "ψιλικατζής" της πολιτικής και αντίστοιχη εικόνα έχει και το μαγαζάκι του.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ασε ρε ορντινατσα του καραμανλισμου...μας δουλευεις και απο πανω!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Με ποιους να "εμπνεύσει";

Ο Κ/Φ είναι ένας "ψιλικατζής" της πολιτικής και αντίστοιχη εικόνα έχει και το μαγαζάκι του.

ενω ο τσιπρας ειναι κατοχος σουπερμαρκετ αντι για ψιλικατζιδικου?  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom