kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Streetwalker και Str8, τα λέμε απο το απόγευμα.
Προς το παρόν πρέπει να βγάλουμε και τον επιούσιο.
ένα μεγάλο μέρος του οποίου οφείλεις να αποδώσεις στο Κόμμα
Streetwalker και Str8, τα λέμε απο το απόγευμα.
Προς το παρόν πρέπει να βγάλουμε και τον επιούσιο.
ναι δινει αερα κοσμοπολιτισμου στους κονσερβοκουτάδες...
ένα μεγάλο μέρος του οποίου οφείλεις να αποδώσεις στο Κόμμα
Τα βλεπεις πολυ σοβαρα τα πραγματα! Ολοκληρος πολεμος γινεται στο μυαλο σου.Μην ξεχνάς ότι και το αυτοδιαχειρζόμενο στέκι είχε αποχωρήσεις και δη ομαδικές όποτε η επιστροφή του φέθρυ δεν αλλάζει τις ισορροπίες, μάλλον τις αποκαθιστά, άσε που είναι ποιοτικότερος από τους κονσερβοκουτάδες...
Τα βλεπεις πολυ σοβαρα τα πραγματα! Ολοκληρος πολεμος γινεται στο μυαλο σου.
Ελπιζω να ειναι το σαχλο <<χιουμορ>> σου, και να μην μιλας σοβαρα.
Θα μπορούσα απλά να πω ότι δεν είμαι εγώ που μίλησα για υπόγες, κωλοτριψίματα με ακρομεσοδεκσα και τάβλι...
Ωστόσο, κάνω την πλάκα μου αν και είναι αρκετά πολύπλοκη για ορισμένους...
Υ/γραφο: Όταν γράφεις για τραβέλια πλάκα δεν κάνεις και εσύ;
Πότε θα ξαναμπεις ως Υρρέτ;
Γνωριζόμεθα;
Γιατί εγώ μπήκα μετά απο δύο χρόνια με το νικ που είχα και που με ήξερε όλος ο κόσμος εδώ.
Οπότε δεν σας γνωρίζω.
οταν με ρωτας αυτο ειναι σαν να ρωτας ποτε θα πληρωσει και εσενα ο Σαμαρας...
Σόρυ κοπελιά αλλά κάποιοι βγάζουν το ψωμί τους κάνοντας πραγματική δουλειά και όχι με αφισοκολλήσεις, ενίοτε και ιντερνετικές...
Στα παπάρια μου γράφω και νδουλα και λαος και σαμάρα και κ/φ...
Ωστόσο, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι ο κ/φ είναι ο ορισμός του "όπου φυσάει ο άνεμος" ή όπως λένε τα αριστερά, του οπορτουνισμού...
Εκτός αυτού, έχει γίνει το δεκανίκι του μπασογκ και ακόμη χειρότερα, της ντορολίζας.
Κρίμα για το μάκη, τον άδωνη και το θανάση, τους οποίους τους θεωρώ πραγματικά αξιόλογους.
Να προσθέσω καθαρά σαν παρατηρητής, ότι το ΛΑΟΣ, θα μπορούσε με τις σημερινές συνθήκες (διάλυση της ακρομεσοδεξιάς) να κάνει εκπλήξεις και να "εμπνεύσει" σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων εάν ΔΕΝ είχε τον γραφικό Κ/Φ για αρχηγό.
30 χρονια ακουω για διαλυση της κεντροδεξιας και νεα σχηματα που θα "εμπνευσουν" τον ψηφοφορο (ΔΗΑΝΑ, ΠΟΛΑΝ, ΚΕΠ, ΛΑΟΣ κλπ). Ε δεν γινεται, πως να το κανουμε. Εδω δεν ενεπνευσε ο Στεφανοπουλος, θα εμπνευσει ο Καρατζαφερης? Σε κανα δυο χρονια που η ΝΔ θα ειναι παλι κοντα στο 38-40% ολοι αυτοι θα ζητιανευουν συνεργασιες για να παρουν καμια καρεκλιτσα.
εαν η ΝΔ ειναι κεντροδεξιο τοτε το ΠΑΣΟΚ ειναι σοσιαλιστικο30 χρονια ακουω για διαλυση της κεντροδεξιας και νεα σχηματα που θα "εμπνευσουν" τον ψηφοφορο (ΔΗΑΝΑ, ΠΟΛΑΝ, ΚΕΠ, ΛΑΟΣ κλπ). Ε δεν γινεται, πως να το κανουμε. Εδω δεν ενεπνευσε ο Στεφανοπουλος, θα εμπνευσει ο Καρατζαφερης? Σε κανα δυο χρονια που η ΝΔ θα ειναι παλι κοντα στο 38-40% ολοι αυτοι θα ζητιανευουν συνεργασιες για να παρουν καμια καρεκλιτσα.
Μα πως να εμπνεύσει ο Στεφανό...εδώ δεν έβγαινε στην περιφέρειά του όταν αποστάτησε!
IMHO, αυτή την φορά θα γίνει πάντως η διάλυση, γιατί τα παλληκάρια που είναι στο προσκήνιο έχουν μεγάλο ταλέντο στην διάλυση.
IMHO πάντα.
Σόρυ κοπελιά αλλά κάποιοι βγάζουν το ψωμί τους κάνοντας πραγματική δουλειά και όχι με αφισοκολλήσεις, ενίοτε και ιντερνετικές...
Ωστόσο, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι ο κ/φ είναι ο ορισμός του "όπου φυσάει ο άνεμος" ή όπως λένε τα αριστερά, του οπορτουνισμού...
Εκτός αυτού, έχει γίνει το δεκανίκι του μπασογκ και ακόμη χειρότερα, της ντορολίζας.
Κρίμα για το μάκη, τον άδωνη και το θανάση, τους οποίους τους θεωρώ πραγματικά αξιόλογους.
Άσε, αυτα ελεγαν και το 2007 μετα τις εκλογες για το ΠΑΣΟΚ. Θυμασαι τα πρωτοσελιδα? Στην πολιτικη οποιος κανει προβλεψεις διαλυσης πιανεται μαλακας. Τα δυο μεγαλα κομματα δεν θα διαλυθουν ποτέ γιατι αποτελούν παραταξεις. Και οι παραταξεις δεν διαλυονται. Μονο μετασχηματιζονται, το πολυ πολυ.
Δεν είναι το ίδιο όμως. Δλδ, θεωρώ ότι δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι εκτός του Κ/Φ που είναι έτοιμος και established, σε λίγο θα έχεις και Ντορολίζα με κόμμα.
Δεν ήταν ίδιες οι συνθήκες το 2007 για το ΠΑΣΟΚ, όσο και να χτυπιόταν ο Λευτεράκης (κακό πράγμα η πρόωρη εκσπερμάτιση).
Να προσθέσω καθαρά σαν παρατηρητής, ότι το ΛΑΟΣ, θα μπορούσε με τις σημερινές συνθήκες (διάλυση της ακρομεσοδεξιάς) να κάνει εκπλήξεις και να "εμπνεύσει" σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων εάν ΔΕΝ είχε τον γραφικό Κ/Φ για αρχηγό.
Με ποιους να "εμπνεύσει";
Ο Κ/Φ είναι ένας "ψιλικατζής" της πολιτικής και αντίστοιχη εικόνα έχει και το μαγαζάκι του.