Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τους οποίους (υπογραμμισμένους) και θα ψηφίσεις!  :2funny:

συντροφάκι κι εσύ;  :2funny:

Εάν ρωτήσεις σοβαρούς αριστερούς, θα σου πουν ότι εάν όλοι οι Δεξιοί ήταν σαν και εμένα, δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της αριστεράς.

Οπότε, μην εκπλήσσεσαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε τοτε τι να κατσω να κανω διπλα? να συμμετεχω στο θαψιμο? τα λεω κι απο δω, δεν χρειαζεται να μετακομισω τη στιγμη που στο μουνι μου τι λενε για μενα.
ιδια συνομοταξια? αρχισες τη γνωστη μαλακια? καμια συνομοταξια ρε ηλιθιε. καμια σχεση δεν εχω με τις κατινιες που αραδιαζεις εσυ κ η παρεα σου. αυτο κ μονο με διαφοροποιει. επειδη εσυ εισαι μες τα σκατα, νομιζεις οτι ειναι ολοι ετσι. το μονο κοινο μας σημειο ειναι η τοση ενασχοληση με τα φορουμ.
νομιζεις οτι σε θεωρω σοβαρο ωστε να προβληματιζομαι μ αυτα που λες/με θεωρεις? κανενα σεβασμο δε σου εχω, οποτε απλα ενας μαλακας ακομα εισαι.

μου γάμησες την ψυχολογία τώρα.
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βασικα ναι ειναι σαν να ανακαλυψα την Αμερικη. Γιατι ξαφνικα η γλυκουλα Βελβι , που εκανε πλακιτσα με τα χαχαχα και τα χιχιχι , την ειδε ανταρτης και θα μας γαμησει ολους. Τρεχει απο φορουμ σε φορουμ και μας μεταφερει τι ειδε και τι ακουσε . Και σου ειπα . Κατινε υφος ειχες. "Ας δαγκωσω κι εγω λιγο , τωρα που δαγκωνουν ολοι". 

Και αυτο το "παντα εβριζα τον Περσονα ", αλλου. Σε μενα μιλας . Κωλος και βρακι ησασταν ενα φεγγαρι , τοτε που η παρεϊτσα πηγαινε πακετο με τους ερωτες.  Αντε σφυρα αλλου Βελβακι. :jerking:

αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλιοκατίναααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
άνοιξα μπυρίτσα και πατατάκι! :rockon:

μην το κόψετε τώρα!!!  :headbang:

παρακολουθώ με ευλάβεια!

εγω δεν εχω προβλημα με το ξεκατινιασμα. Μ'αρεσει κιολας. Πεφτουν οι μασκες.  

μόλις σας χειροκρότησα!  :dancing:

να'στε καλα αλλα δεν το ειχα αναγκη. Με θαυμαζω και μονη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βασικα ναι ειναι σαν να ανακαλυψα την Αμερικη. Γιατι ξαφνικα η γλυκουλα Βελβι , που εκανε πλακιτσα με τα χαχαχα και τα χιχιχι , την ειδε ανταρτης και θα μας γαμησει ολους. Τρεχει απο φορουμ σε φορουμ και μας μεταφερει τι ειδε και τι ακουσε . Και σου ειπα . Κατινε υφος ειχες. "Ας δαγκωσω κι εγω λιγο , τωρα που δαγκωνουν ολοι".  

Και αυτο το "παντα εβριζα τον Περσονα ", αλλου. Σε μενα μιλας . Κωλος και βρακι ησασταν ενα φεγγαρι , τοτε που η παρεϊτσα πηγαινε πακετο με τους ερωτες.  Αντε σφυρα αλλου Βελβακι. :jerking:

Κυπρία, επίκειται μαλλιοτραβηγμα? Γιατι θελω να ανοιξω κι εγω πατατακι.

Επισκέπτης
Εάν ρωτήσεις σοβαρούς αριστερούς, θα σου πουν ότι εάν όλοι οι Δεξιοί ήταν σαν και εμένα, δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της αριστεράς.

Οπότε, μην εκπλήσσεσαι.
Iσχύει πράγματι,θα μας χαλάσει το μαγαζί αν γίνουνε όλοι σαν εσένα!!! >:(

Επισκέπτης
μου γάμησες την ψυχολογία τώρα.
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα

Έλα παίκτη συνέχισε το δυναμικό ποστάρισμα! Ίσως άμα στρογγυλοποιήσεις τα ποστάκια στα 50 χιλιάρικα να σου κάνει δώρο ο αντισθένης καμιά χρησιμοποιημένη καπότα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλιοκατίναααααααααααααααααααααα

:think:

τι εγινε τωρα, αυτη η εναλλαγη του "εμεις" και "οι αλλοι" εχει γινει πιο γρηγορη και απο το φως.  

Επισκέπτης
Ειχε κανει και μια χοντρη ΠΟΥΣΤΙΑ ο παπαριων...

Στον ασπρο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έλα παίκτη συνέχισε το δυναμικό ποστάρισμα! Ίσως άμα στρογγυλοποιήσεις τα ποστάκια στα 50 χιλιάρικα να σου κάνει δώρο ο αντισθένης καμιά χρησιμοποιημένη καπότα.

πολυμπαγκ χρησιμοποιώ για πήδημα.
κάνει θόρυβο και με καβλώνει τελευταίε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Και αυτο το "παντα εβριζα τον Περσονα ", αλλου. Σε μενα μιλας . Κωλος και βρακι ησασταν ενα φεγγαρι , τοτε που η παρεϊτσα πηγαινε πακετο με τους ερωτες.  Αντε σφυρα αλλου Βελβακι. :jerking:

παμε αλλη μια, γτ τα παιρνεις αργα μαλλον.
γλυκια δε με λες εδω μεσα. ξυνη μεχρι το κοκκαλο ειμαι στο παρον φορουμ. επειδη δε με εχεις δει να βριζομαι εδω μεσα και να λεω στον καθε ενα να μαζευτει αμα πεταξει οποιαδηποτε μαλακια για μενα τη στιγμη που δεν εχουμε οικειοτητα. ξερω που βρισκομαι και δε γουσταρω απο κανεναν κατι.

αμα το ανοιγεις κ πετας μαλακιες, δε σου φταιω εγω. τραβα κοιτα τι σκατα εχω γραψει ΜΟΝΗ μου, λεγοντας ξεκαθαρα οτι μιλουσα μαζι του σε πμ, κ το ποσο καλπικος ειναι τελικα. καμια σχεση με οσα ειχα φανταστει οτι ειναι. επειδη τα ειχα με τον μακλειν, δε σημαινει οτι πηγαινα ολο το παρεακι κ οταν χωρισα ξαφνικα τους αντιπαθησα. ποσο ηλιθια εισαι για να εχεις τετοια λογικη?

γτ τονιζεις οτι μιλαω σε σενα? δε σε ξεχωριζω απο τους αλλους. ουτε καν. και τα βελβακι αλλου ροχαλιτσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:think:

τι εγινε τωρα, αυτη η εναλλαγη του "εμεις" και "οι αλλοι" εχει γινει πιο γρηγορη και απο το φως. 
είπαμε...
στο σύρμα στέλνει πρέζα ο αντί.

πόσες φορές ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ πρέπει να σου γράψω πως δεν είμαι με κανέναν;
συμφωνάμε;
οκ
δε συμφωνάμε;
στα χώνω.
τι δεν καταλαβαίνεις ακόμα;
ή μήπωε δεν έχεις συνηθίσει άκλικος;

Stories

Νέο!

Stories