Επισκέπτης
Τρελε ιστοριε,ΑΕΚαρα,Βουλγαρες και πισι...αχαχαχαχαναι ναι...και τη βουλγάρα
Τρελε ιστοριε,ΑΕΚαρα,Βουλγαρες και πισι...αχαχαχαχαναι ναι...και τη βουλγάρα
τους οποίους (υπογραμμισμένους) και θα ψηφίσεις!
συντροφάκι κι εσύ;
ε τοτε τι να κατσω να κανω διπλα? να συμμετεχω στο θαψιμο? τα λεω κι απο δω, δεν χρειαζεται να μετακομισω τη στιγμη που στο μουνι μου τι λενε για μενα.
ιδια συνομοταξια? αρχισες τη γνωστη μαλακια? καμια συνομοταξια ρε ηλιθιε. καμια σχεση δεν εχω με τις κατινιες που αραδιαζεις εσυ κ η παρεα σου. αυτο κ μονο με διαφοροποιει. επειδη εσυ εισαι μες τα σκατα, νομιζεις οτι ειναι ολοι ετσι. το μονο κοινο μας σημειο ειναι η τοση ενασχοληση με τα φορουμ.
νομιζεις οτι σε θεωρω σοβαρο ωστε να προβληματιζομαι μ αυτα που λες/με θεωρεις? κανενα σεβασμο δε σου εχω, οποτε απλα ενας μαλακας ακομα εισαι.
άνοιξα μπυρίτσα και πατατάκι!
μην το κόψετε τώρα!!!
παρακολουθώ με ευλάβεια!
Βασικα ναι ειναι σαν να ανακαλυψα την Αμερικη. Γιατι ξαφνικα η γλυκουλα Βελβι , που εκανε πλακιτσα με τα χαχαχα και τα χιχιχι , την ειδε ανταρτης και θα μας γαμησει ολους. Τρεχει απο φορουμ σε φορουμ και μας μεταφερει τι ειδε και τι ακουσε . Και σου ειπα . Κατινε υφος ειχες. "Ας δαγκωσω κι εγω λιγο , τωρα που δαγκωνουν ολοι".
Και αυτο το "παντα εβριζα τον Περσονα ", αλλου. Σε μενα μιλας . Κωλος και βρακι ησασταν ενα φεγγαρι , τοτε που η παρεϊτσα πηγαινε πακετο με τους ερωτες. Αντε σφυρα αλλου Βελβακι.
άνοιξα μπυρίτσα και πατατάκι!
μην το κόψετε τώρα!!!
παρακολουθώ με ευλάβεια!
μόλις σας χειροκρότησα!
Έλα να τσουγκρίσουμε!!!
Βασικα ναι ειναι σαν να ανακαλυψα την Αμερικη. Γιατι ξαφνικα η γλυκουλα Βελβι , που εκανε πλακιτσα με τα χαχαχα και τα χιχιχι , την ειδε ανταρτης και θα μας γαμησει ολους. Τρεχει απο φορουμ σε φορουμ και μας μεταφερει τι ειδε και τι ακουσε . Και σου ειπα . Κατινε υφος ειχες. "Ας δαγκωσω κι εγω λιγο , τωρα που δαγκωνουν ολοι".
Και αυτο το "παντα εβριζα τον Περσονα ", αλλου. Σε μενα μιλας . Κωλος και βρακι ησασταν ενα φεγγαρι , τοτε που η παρεϊτσα πηγαινε πακετο με τους ερωτες. Αντε σφυρα αλλου Βελβακι.
Iσχύει πράγματι,θα μας χαλάσει το μαγαζί αν γίνουνε όλοι σαν εσένα!!! >Εάν ρωτήσεις σοβαρούς αριστερούς, θα σου πουν ότι εάν όλοι οι Δεξιοί ήταν σαν και εμένα, δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της αριστεράς.
Οπότε, μην εκπλήσσεσαι.
εγω δεν εχω προβλημα με το ξεκατινιασμα. Μ'αρεσει κιολας. Πεφτουν οι μασκες.
ειχα την εντυπωση οτι αριωνας και περσονας ηταν θανασιμοι εχθροι
απο την μυθολογια του μπουρδελα
Κυπρία, επίκειται μαλλιοτραβηγμα? Γιατι θελω να ανοιξω κι εγω πατατακι.
μου γάμησες την ψυχολογία τώρα.
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν τραβαω μαλια. Ειμαι Κυρια.
καλά τα θυμάσαι....
τα μπανια διαδέχονταν τονα τ αλλο....
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παλιοκατίναααααααααααααααααααααα
Έλα παίκτη συνέχισε το δυναμικό ποστάρισμα! Ίσως άμα στρογγυλοποιήσεις τα ποστάκια στα 50 χιλιάρικα να σου κάνει δώρο ο αντισθένης καμιά χρησιμοποιημένη καπότα.
είπαμε...
τι εγινε τωρα, αυτη η εναλλαγη του "εμεις" και "οι αλλοι" εχει γινει πιο γρηγορη και απο το φως.