Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ακου μαλακισμενε, τα πουτανιτσα κ τα σχετικα, εκει που σε παιρνει για να μη σου κατεβασω τπτ νυχτιατικα.
διπλα βαρεθηκα, γτ απλα θαβατε το εδω. μπηκα να δω τι παιζει κ δεν τραβαγε για μενα και βγηκα.
εσυ εισαι πρεζακι χειροτερο τελικα και μου ριχνεις κ ποσα χρονια, μαλακα.

Ρε μαλάκες μητσοτάκηδες, πήγατε αλλού και μας θάβετε?

Δικαίωμά σας να πάτε όπου θέλετε, αλλά και θάψιμο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ααααααααχχααχαχχαχααχαχχααχχαχααχ
τώρα την πέφτουμε και αναμεταξύ μας;
ρε λες να στέλνει ο αντισθένης καμμιά σκόνη μέσα απ τα καλώδια για να γίνεται της πόρνης και να τρίβει τα χέρια του;

καλα αυτη η μαλακια του εμεις και οι αλλοι εχει παστωσει πολλα μυαλα εδω μεσα  :uglystupid:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ακου μαλακισμενε, τα πουτανιτσα κ τα σχετικα, εκει που σε παιρνει για να μη σου κατεβασω τπτ νυχτιατικα.
διπλα βαρεθηκα, γτ απλα θαβατε το εδω. μπηκα να δω τι παιζει κ δεν τραβαγε για μενα και βγηκα.

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόλεεεεεεεεεεεεεεεε!

ΠΕΡΣΟΝΑ ΚΡΥΦΟΓΑΥΡΕ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΕΖΟΥΡΑ!

Επισκέπτης
ααααααααχχααχαχχαχααχαχχααχχαχααχ
τώρα την πέφτουμε και αναμεταξύ μας;
ρε λες να στέλνει ο αντισθένης καμμιά σκόνη μέσα απ τα καλώδια για να γίνεται της πόρνης και να τρίβει τα χέρια του;
Πρεπει να την παλεψω την φαση,γαμω την ακρομεσοδεκσα λιγδα μεσα,γαμω...
prezaki3_1.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μα ποτέ δεν το αρνηθήκαμε.
τζόιν δε κλάμπ αποδέξου το και σταμάτα να την πέφτεις στους της ίδιας συνομοταξίας.
και ειλικρινά με τρόμαξες άμα με βρίσεις.
πάνε πιο παλιά να δεις τι μπινελικια έχει ακούσει ο φέθρυς και η μουνίτσα από μένα.
η διαφορά μας;
η μουνίτσα ακόμα προβληματίζεται μ αυτά που γράφω ενώ εσύ είσαι ο περίγελως ολούθε.

ε τοτε τι να κατσω να κανω διπλα? να συμμετεχω στο θαψιμο? τα λεω κι απο δω, δεν χρειαζεται να μετακομισω τη στιγμη που στο μουνι μου τι λενε για μενα.
ιδια συνομοταξια? αρχισες τη γνωστη μαλακια? καμια συνομοταξια ρε ηλιθιε. καμια σχεση δεν εχω με τις κατινιες που αραδιαζεις εσυ κ η παρεα σου. αυτο κ μονο με διαφοροποιει. επειδη εσυ εισαι μες τα σκατα, νομιζεις οτι ειναι ολοι ετσι. το μονο κοινο μας σημειο ειναι η τοση ενασχοληση με τα φορουμ.
νομιζεις οτι σε θεωρω σοβαρο ωστε να προβληματιζομαι μ αυτα που λες/με θεωρεις? κανενα σεβασμο δε σου εχω, οποτε απλα ενας μαλακας ακομα εισαι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
στο σάιτ του ariwn πήγατε;  :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αν ημουν γκομενα θα με ειχες ριξει
πολυ βαρβατιλα λεμε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειναι αλήθεια.
εσύ φταις με κόλλησες πάλι μόλις διάβασα τη μαλακία με το κλαψομούνισμα για τους τσέους.

συμπληρώνω:"βαριά τραυματίες-νεκρούς" τσέους

δηλαδή για τον Γρηγορόπουλο που έπεφτε "κλαψομούνισμα" (όπως εσύ το αποκαλείς) για μήνες και συνεχίζεται μέχρι σήμερα τι έχεις να πεις?
Προφανώς δεν θεωρείς τους αστυνομικούς ανθρώπους.

Επισκέπτης

Ακόμα θλίβεται που δεν έχουν αναγνωριστεί τα 40 χιλιάδες ποστ του εδώ :2funny:

"
μια φορά από τους δίπλα δεν είχα ακούσει ένα ευχαριστώ.
κι ας εκμεταλλεύονταν κάργα το πρεζιλίκι μου με το νετ.

δε γαμιέται.
έχω στραβώσει πιο πολύ κι από όσο εάν διέγραφε εμένα λέμε.
κυρίως γιατί όσα λεφτά κι αν έχεις τα παντελόνια μετράνε με τ αρχίδια που κουβαλάς και όχι με το πορτοφόλι στις τσέπες.
"

Μα τι προσφορά θεε μου!40 χιλιάρικα ποστ παπαρολογία και μπινελίκια! Τέτοια προσφορά και κληρονομιά στο site να μην αναγνωρίζεται;

Επισκέπτης
ε τοτε τι να κατσω να κανω διπλα? να συμμετεχω στο θαψιμο? τα λεω κι απο δω, δεν χρειαζεται να μετακομισω τη στιγμη που στο μουνι μου τι λενε για μενα.
ιδια συνομοταξια? αρχισες τη γνωστη μαλακια? καμια συνομοταξια ρε ηλιθιε. καμια σχεση δεν εχω με τις κατινιες που αραδιαζεις εσυ κ η παρεα σου. αυτο κ μονο με διαφοροποιει. επειδη εσυ εισαι μες τα σκατα, νομιζεις οτι ειναι ολοι ετσι. το μονο κοινο μας σημειο ειναι η τοση ενασχοληση με τα φορουμ.
νομιζεις οτι σε θεωρω σοβαρο ωστε να προβληματιζομαι μ αυτα που λες/με θεωρεις? κανενα σεβασμο δε σου εχω, οποτε απλα ενας μαλακας ακομα εισαι.

Η αληθεια να λεγεται την κατινιτσα σου για το διπλα την εριξες. Και μπηκες και με ακρως κατινιστικο υφος "ωραια τωρα που κραζουμε τον περσονα , ας πω κι εγω τα δικα μου" .

Για να κραταμε τις ισορροπιες το λεω :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εάν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν και συντροφάκι σας, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να τσεκάρω στους φακέλους.

Καμία σχέση με το κόμμα του ΠΠ.

ΚΚΕεξ βέρος ήταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom