vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειχα την εντυπωση οτι αριωνας και περσονας ηταν θανασιμοι εχθροιας με πει κι εμε κάποιος/α τι εστί "αρίων";
απο την μυθολογια του μπουρδελα
ειχα την εντυπωση οτι αριωνας και περσονας ηταν θανασιμοι εχθροιας με πει κι εμε κάποιος/α τι εστί "αρίων";
Εάν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν και συντροφάκι σας, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να τσεκάρω στους φακέλους.
Η πιο σωστη κινηση,και δεν κανω καθολου πλακα.Υπ' όψιν εγώ έκοψα ιντερνετ στο σπίτι για να απεξαρτηθώ...
Για να κραταμε τις ισορροπιες το λεω
Η αληθεια να λεγεται την κατινιτσα σου για το διπλα την εριξες. Και μπηκες και με ακρως κατινιστικο υφος "ωραια τωρα που κραζουμε τον περσονα , ας πω κι εγω τα δικα μου" .
Για να κραταμε τις ισορροπιες το λεω
εγώ απ' ό,τι θυμάμαι είχε και γιάφκα
Ο Αριων1955 ειναι παλιο νικ που καποια στιγμη την εκανε.ας με πει κι εμε κάποιος/α τι εστί "αρίων";
Αχαχαχαχαχα...θυμασαι που εβαζε και φωτο?εγώ απ' ό,τι θυμάμαι είχε και γιάφκα
Καμία σχέση με το κόμμα του ΠΠ.
ΚΚΕεξ βέρος ήταν.
Ο Αριων1955 ειναι παλιο νικ που καποια στιγμη την εκανε.
ΑΕΚτζης και Κουκουες Περισσου(το κωμα εχει παντα δικιο και ετσι).
Απο τις λιγοτερο οδυνηρες απωλειες θα ελεγα...
γτ κρυφο ειναι το διπλα? απο ποτε?
εισαι οτι να ναι. κ διπλα τον εβριζα που ηταν ολοι εναντιον. και παντα εβριζα τον περσονα. την αμερικη ανακαλυψες κ εσυ?
λεω οτι εχει ειπωθει ΣΤΟ ΜΕΙΝ σε οποιο φορουμ. ουτε πμ ουτε τπτ.
Συντροφάκια = το φάσμα από τους εξωκοινοβουλευτικούς άπλυτους through KKE, μ-ΚΚΕ-λ, λ-ΚΚΕ-μ, ΚΚΕ - μλ, ΟΑΚΚΕ, ΟΠΑΠ, ΠΡΟΠΟ, ουράνια τόξα, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Συνασπισμοί, Σϋριζα, Ξώφαλτσα, ΣτοΤσακ κλπ κλπ κλπ και μέχρι το ΠΑΣΟΚ και τους μπίστηδες, δαμανάκηδες, πρωτοπαππάδες κλπ.
ναι ναι...και τη βουλγάραΑχαχαχαχαχα...θυμασαι που εβαζε και φωτο?
Βασικα ναι ειναι σαν να ανακαλυψα την Αμερικη. Γιατι ξαφνικα η γλυκουλα Βελβι , που εκανε πλακιτσα με τα χαχαχα και τα χιχιχι , την ειδε ανταρτης και θα μας γαμησει ολους. Τρεχει απο φορουμ σε φορουμ και μας μεταφερει τι ειδε και τι ακουσε . Και σου ειπα . Κατινε υφος ειχες. "Ας δαγκωσω κι εγω λιγο , τωρα που δαγκωνουν ολοι".
Και αυτο το "παντα εβριζα τον Περσονα ", αλλου. Σε μενα μιλας . Κωλος και βρακι ησασταν ενα φεγγαρι , τοτε που η παρεϊτσα πηγαινε πακετο με τους ερωτες. Αντε σφυρα αλλου Βελβακι.
Αλλο σαιτ,ιδιας θεματολογιας με το μπου.και έφτιαξε παραμάγαζο, δίπλα, ο εν λόγω;
μπαλερίνα είσθε;
καμια πιρουετα κανω που και που. Μεχρι εκει.
Έλα να τσουγκρίσουμε!!!άνοιξα μπυρίτσα και πατατάκι!
μην το κόψετε τώρα!!!
παρακολουθώ με ευλάβεια!
Εάν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν και συντροφάκι σας, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να τσεκάρω στους φακέλους.