Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.096
- Πόντοι
- 6.796
Γκομενες ασυζητητι
Αν γαμάω επι 7 σερι μέρες τι γκομενά μου ποσο μου κοστιζει?
Γκομενες ασυζητητι
Ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου τύχει πολλοί έχουν πει ότι δεν την πατάνε αλλά το βρήκανε μπροστά τους.εννοείτε ότι οι πουτάνες κοστίζουν περισσότερο εκτός αν είναι κάποιος αρχιπυρφόρος και του τα μασάει η γκόμενα στεγνά.
Συμφωνώ σαφώς και οι πουτάνες είναι πιο ακριβές έκτος άμα πας φίλης με κανένα 30αρι η πας στης πιάτσες με τα πρεζάκια και της μαύρες εκεί θα σου έρθει πιο φτηνά.Σε αυτήν την Ζώη συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις.εννοείτε ότι οι πουτάνες κοστίζουν περισσότερο εκτός αν είναι κάποιος αρχιπυρφόρος και του τα μασάει η γκόμενα στεγνά.
να το θέσω διαφορετικά, αν διαιρέσεις τα χρήματα που δίνεις με τα πηδήματα που ρίχνεις, με γκόμενα βγαίνει πολύ πιο φθηνά το πήδημα.
ο συνδυασμός είναι το καλύτερο βέβαια
Τα ειχα με γκομενακι καστανοξανθο 23 χρονων εγω 33 τοτε 1,80 με 1,85 υψος,τουρλωτο και πεταχτο κωλαρακι,πρασινο ματι,σφιχτο κορμι και βυζι πετρα.Απο γαμησι σε τιποτα δεν ελεγε οχι μες την γκαβλα ολη μερα καθε στιγμη της μερας και ολη μερα να τη γαμουσα που λεει ο λογος οχι δεν θα ελεγε.Πυρφορο δεν θα πω τον εαυτο μου αλλα πραγματικα ειχα φαει χοντρο κολημα και με το μουνι αλλα ειδικα απο το τοσο πολυ γαμησι τα ποδια μου δεν μπορουσα να παρω αλλα το καραγουσταρα.Αυτη εμενε με φιλη της συγκατοικουσε δηλαδη και πληρωναν απο μισα τα εξοδα του σπιτιου μεχρι που η δικεια μου εκλεισε το μαγαζι που δουλευε και εμεινε χωρις δουλεια και εκει εκανα την μαλακια να πω πως θα την βοηθησω εγω οποτε πληρωνα το μισο ενοικιο τη μιση θερμανση,δεη,νερο και διαφορα αλλα εξτρα με την σκεψη φυσικα πως τα γαμησια που ριχνω και τα γουστα που βγαζω μαυτη με πουτανες θα με εφευγε μια περισουσια.Τελικα για να μην τα πολυλογω ελευθερος επαγγελματιας εγω ειχα φτασει σε σημειο ο μαλακας να ξεφυγω τοσο που ενω δεν χρωστουσα ευρω πουθενα καταντησα να μην εχω για καποιον μηνα να πληρωσω το ΤΕΒΕ και κετεφυγα για δανεικα σε φιλους.Ε απο τοτε αυτο ηταν που με ταρακουνησε και πραγματικα ειπα την εκφραση δε γαμιεται και το γαμησι γιατι η γκομενα βλεποντας ολα αυτα επαναπαυτηκε και ουτε που κοιταζε να βρει καποια αλλη δουλεια.Οποτε της ειπα αντε γεια ενα βραδυ και να βρει νεο μαλακα γιατι ειπαμε να βοηθησω αλλα οχι να με δουλευει κιολας πως και καλα ψαχνει δουλεια αλλα στην ουσια αρχηδια εψαχνε και ειχα και αποδειξεις γιαυτο.
Μπορει να με πει μαλακα ο καθενας που τα εκανα ολα αυτα αλλα πραγματικα μαγκες με το που την εβλεπα τα ματια μου γυρνουσαν σα φρουτακια απο την γκαβλα και ο πουτσος σουζα στο χιλιοστο του δευτερολεπτου οποτε ναι στην δικεια μου περιπτωση η γκομενα οχι απλα κοστιζε παραπανω απο την πουτανα αλλα κοντεψε να με καταστρεψει οικονομικα.
Δεν θα συμφωνησω τυπε γιατι, 1000:10 = 100 γκομενες/μηνα στην μεταξουπολη.Οι γκόμενες είναι μακράν φθηνότερες και φυσικά σου δίνουν και περισσότερα.
Φυσικά θα σου πρήξουν και τα αρχίδια για διάφορες μαλακίες.
π.χ Πιπινάκι γάλακτος 22 φοιτήτρια (είμαι στην ηλικία του μπαμπά της) έχει κόστος 1000 τον μήνα περίπου και το γαμάω όποτε γουστάρω ολονυκτίες κτλ.
Αντίστοιχα η ίδια ποιοτική πουτάνα θα τα έπαιρνε αυτά σε ένα ΣΚ.....και λίγα λέω....
Τι ειναι ο πυροφορος?
Τι ειναι ο πυροφορος?