Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχετε δικιο τελικα!!! καλα εκανα τοσο καιρο που δεν εγραφα τιποτα και απλα διαβαζα μονο!!! καποιοι απο οτι βλεπω βαζετε την καυλα πιο πανω απο ολα τα αλλα!!!τελικα ρε φιλε dawn μηπως πρεπει να της δωσω και ρεστα απο τα 300??? χαχαχα!!! αν και λογω του οτι δεν ειχα ποτε προβλημα με τετοιου ειδους θεματα μπορει ο ορος ερπης να ειναι υπερβολικος απο τον δερματολογο για να με μαδησει οικονομικα!!! γιατι διαβαζοντας λιγα πραγματα για τον ερπη τωρα λιγο πριν με μια γρηφορη αναζητηση στο google διαπιστωνω οτι εγω δεν ειχα τετοια συμπτωματα οπως καψιμο,φουσκαλες κτλ κτλ απλα καποιες κοκκινιλες μικρα σημαδια που ο δερματολογος τα χαρακτηρισε ετσι!!! παντως σιγουρα δεν τα ειχα!!! και σας εξηγησα το πιο απλο που μπορει καποιος να σκεφτει πως θα εκανε στοματικο για τουλαχιστον 10λεπτα εχοντας εγω απο πριν σημαδια στο πεος μου!!!! ελεος!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εχετε δικιο τελικα!!! καλα εκανα τοσο καιρο που δεν εγραφα τιποτα και απλα διαβαζα μονο!!! καποιοι απο οτι βλεπω βαζετε την καυλα πιο πανω απο ολα τα αλλα!!!τελικα ρε φιλε dawn μηπως πρεπει να της δωσω και ρεστα απο τα 300??? χαχαχα!!! αν και λογω του οτι δεν ειχα ποτε προβλημα με τετοιου ειδους θεματα μπορει ο ορος ερπης να ειναι υπερβολικος απο τον δερματολογο για να με μαδησει οικονομικα!!! γιατι διαβαζοντας λιγα πραγματα για τον ερπη τωρα λιγο πριν με μια γρηφορη αναζητηση στο google διαπιστωνω οτι εγω δεν ειχα τετοια συμπτωματα οπως καψιμο,φουσκαλες κτλ κτλ απλα καποιες κοκκινιλες μικρα σημαδια που ο δερματολογος τα χαρακτηρισε ετσι!!! παντως σιγουρα δεν τα ειχα!!! και σας εξηγησα το πιο απλο που μπορει καποιος να σκεφτει πως θα εκανε στοματικο για τουλαχιστον 10λεπτα εχοντας εγω απο πριν σημαδια στο πεος μου!!!! ελεος!!!!

Ο γεννητικος ερπης εμφανιζεται με πολλες μορφες. Για να εισαι σιγουρος πρεπει να κανεις εξετασεις αιματος!! Δεν ειναι απλο πραγμα και θα κολλησεις την γκομενα/γυναικα σου στο μελλον αν δεν το παρεις σοβαρα.

Τωρα που το κολλησες το παρασημο...................τι να σου πω, γιατρος δεν ειμαι.

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οκ σε ευχαριστω lucent51 αλλωστε ηδη εχω κανει τις απαραιτητες εξετασεις.... ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

αν τα εννοείς όλα αυτά τότε λυπάμαι φίλε. Θα σου δώσω δύο συμβουλές και αν θέλεις τις ακολουθείς:

1. Μήν εμπιστέυεσαι/διαβάζεις κείμενα στο δίκτυο για ιατρικά θέματα. Ειδικότερα για θέματα που αφορούν ασθένειες/ιούς των οποίων τα συμπτώματα εχεις δει πάνω σου. Πολλές φορές είναι ανακριβή και σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Επισκέψου ένα γιατρό καλύτερα και αν υποπτέυεσαι οτι δεν σε έχει καλύψει, παρε και δευτερη γνώμη απο κάποιον άλλο. Μήν υπολογίζεις το κόστος σε θέματα υγείας.

2. Αν έχεις κολλήσει κάποιο σμν (που δεν το ευχόμαι) ακόμα και μια ουρολίμοξη/ουρεόπλασμα ή ένα μικρόβιο καλύτερα να μήν επισκευτείς μπορντέλα/στούντιο για κάποιο διάστημα μέχρι να γίνεις καλά ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει η υγεία των κοριτσιών που δουλεύουν (που θα έπρεπε) ή του κόσμου που δουλευει εκεί. Μήν ξεχνάς οτι τον τελευταίο καιρό με όλα αυτα τα ακάποτα και τα τελειωτικά αλλα και τους λαθρομετανάστες υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για εξάπλωση σμν, μήν τον κάνεις μεγαλύτερο. Χώρια που αν πας με σμν και σε πάρει πρέφα η κοπελούδα (δεν είναι και χαζές) παίζει να φέρει κανενα φούσκα να σε δείρει.

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου dawn φυσικα και δεν υπολογιζω το κοστος σε θεματα υγειας ! οσον αφορα την επισκεψη μου σε καποιον οικο φυσικα και δεν προκειται να γινει αφου δεν επιτρεπεται η επαφη για καποιο ευλογο χρονικο διαστημα αλλα και ανεξαρτητα απο αυτο δεν ειμαι πολυ τακτικος πελατης γενικως των οικων!! τωρα θες απο ατυχια πες το οπως θες εγινε οτι εγινε!!! δεν κατηγορω κανεναν και οπως αρχικα ειπα απο το πρωτο κιολας μυνημα μου ουτε την κοπελα με τις πολυ ομορφες υπηρεσιες της!!! απλα πριν απο την επαφη μου μαζι της ο πουτσος μου ηταν ασπρος σαν το σεντονι!!! πως αλλιως να το εξηγησω σε καποιους εδω μεσα που θελουν να ακουν τα δικα τους μονο!!!! ξυπνατε καποιοι ρε....εγω απλα εγραψα για να προλαβω καποιους εστω και απο καποιους απλους μυκητες αν δεχθω οτι εμενα ο δερματολογος ισως μου τα φουσκωσε για να μου παρει πιο πολλα.....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αποκλείεις να ειναι καποιος ερεθισμος απο το προφυλακτικο;

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πολυ πιθανο!!! ευχαριστω παντως για ολα παιδια!!! απο οτι μου ειπε παντως ο γιατρος μεχρι την πεμπτη το πολυ δεν θα εχω κανενα σημαδι και γενικως καποιο προβλημα....

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μου φαίνεται λίγο μούφα η ιστορία αυτή.
Κατ΄αρχάςνα εξηγηθώ ότι δεν έχω σχέση με το χώρο του αγοραίου έρωτα παρά μόνο σαν πελάτης πριν από χρόνια (τελευταία επίσκεψη ΄98).
Για την ιστορία αυτή, λίγο περίεργο, να έγινε η συνάντηση, να ακούμπησε λίγο το πέος στην επίμαχη περιοχή, χωρίς να μπει μέσα, να κόλλησε ο φίλος έρπη, να εκκολάφθηκε ο ιός μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες, να έδωσε συμπτώματα (κοκκινίλες), να εμφανίστηκε σε εξετάσεις αίματος, να δώσουν απότελέσματα οι εξετάσεις μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και να ανφέρονται και στο φόρουμ μέσα σε αυτό το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, μου φαίνεται ή για πρωτοφανές ιατρικό περιστατικό ή για μεγάλη μούφα.
Με την καλή εκδοχή, το πιθανότερο να προήλθε ένας ερεθισμός στο πέος από τη μακρά σε διάρκεια και ενδεχομένως έντονη πεολειχία.
Με την μέτρια εκδοχή, προυπήρχε η προσβολή και απλώς τυχαία εκδηλώθηκε τότε.
Με την κακή εκδοχή, όλα είναι μουφες και φιδάκια να τρομάζουν τα μικρά παιδάκια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.787
Πόντοι
46.232
Μου φαίνεται λίγο μούφα η ιστορία αυτή.
Κατ΄αρχάςνα εξηγηθώ ότι δεν έχω σχέση με το χώρο του αγοραίου έρωτα παρά μόνο σαν πελάτης πριν από χρόνια (τελευταία επίσκεψη ΄98).
Για την ιστορία αυτή, λίγο περίεργο, να έγινε η συνάντηση, να ακούμπησε λίγο το πέος στην επίμαχη περιοχή, χωρίς να μπει μέσα, να κόλλησε ο φίλος έρπη, να εκκολάφθηκε ο ιός μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες, να έδωσε συμπτώματα (κοκκινίλες), να εμφανίστηκε σε εξετάσεις αίματος, να δώσουν απότελέσματα οι εξετάσεις μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και να ανφέρονται και στο φόρουμ μέσα σε αυτό το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, μου φαίνεται ή για πρωτοφανές ιατρικό περιστατικό ή για μεγάλη μούφα.
Με την καλή εκδοχή, το πιθανότερο να προήλθε ένας ερεθισμός στο πέος από τη μακρά σε διάρκεια και ενδεχομένως έντονη πεολειχία.
Με την μέτρια εκδοχή, προυπήρχε η προσβολή και απλώς τυχαία εκδηλώθηκε τότε.
Με την κακή εκδοχή, όλα είναι μουφες και φιδάκια να τρομάζουν τα μικρά παιδάκια.
;) ;) ;)

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον δεν εισαι καλος στην αναγνωση φιλε tay65 !!! το συμπερασμα οτι ακουμπησε λιγο το πεος το εβγαλες εσυ!!! εγω ειπα οτι υπηρξε τριψιμο του αιδοιου πανω στο γυμνο μου πεος οπου  εγω ημουν ανασκελα και η κοπελα απο πανω τριβοντας το για αρκετα λεπτα....δεν ειπα οτι οι εξετασεις αιματος εδειξαν ερπη!!! και αυτο δικο σου συμπερασμα!! εγω ειπα η οπτικη διαγνωση του γιατρου η οποια ισως απο οτι καταλαβα και απο τα παιδια εδω μεσα να ηταν υπερβολικη για να μου παρει πιο πολλα χρηματα! στο μοναδικο που ειχες δικιο και καταλαβες απο τα λεγομενα μου ηταν οτι υπηρξε εντονη πεολειχεια για τουλαχιστον 10 λεπτα!!! μια καλυτερη αναγνωση απο μερους σου θα βοηθουσε καλυτερα....

Επισκέπτης
Ιδου λοιπον και τα νεα στοιχεια περι "επικινδυνων" ιεροδουλων. Αν ο λατινος δεν ηταν τοσο ασχετος και τοσο μαλακας που να προσπαθει να μας πεισει πως εμφανιζονται εμφανη συμπτωματα προσβολης απο ερπη μεσα σε 1-2 ωρες oταν το μινιμουμ ειναι 2 μερες εως 12 μετα την επαφη και συνηθως 6 με 8, τι θα'κανες βρε πυρκαυλε?
Δεν θα την προσεθετες στην λιστα σου την Ελβιρα?
Η ιστορια μου θυμιζει τον lagonisian που ισχυριζοταν πως ειχε κολλησει  χλαμυδια απο την πετσετα που σκουπιστηκε η Sabina το CG κιεβγαλε φουσκαλες μεσα σε 2 ωρες.
Αφου πρωτα υπερασπισθηκε μεχρις εσχατων τις παπαριες του, αμεσως μετα βγηκε και ειπε πως καποιος του εκλεψε το νικ κι'οτι ουδεμια σχεση ειχαν αυτα με τον ιδιο.

Επισκέπτης
Ιδου λοιπον και τα νεα στοιχεια περι "επικινδυνων" ιεροδουλων. Αν ο λατινος δεν ηταν τοσο ασχετος και τοσο μαλακας που να προσπαθει να μας πεισει πως εμφανιζονται εμφανη συμπτωματα προσβολης απο ερπη μεσα σε 1-2 ωρες oταν το μινιμουμ ειναι 2 μερες εως 12 μετα την επαφη και συνηθως 6 με 8, τι θα'κανες βρε πυρκαυλε?
Δεν θα την προσεθετες στην λιστα σου την Ελβιρα?
Έχουμε και κάποια στοιχειώδη κρίση φίλε maris. Όσο και να διαφωνούμε εδώ μέσα, δεν νομίζω να σου έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι κανένας χαζός.

Η ιστορια μου θυμιζει τον lagonisian που ισχυριζοταν πως ειχε κολλησει  χλαμυδια απο την πετσετα που σκουπιστηκε η Sabina το CG κιεβγαλε φουσκαλες μεσα σε 2 ωρες.
Αφου πρωτα υπερασπισθηκε μεχρις εσχατων τις παπαριες του, αμεσως μετα βγηκε και ειπε πως καποιος του εκλεψε το νικ κι'οτι ουδεμια σχεση ειχαν αυτα με τον ιδιο.
Καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιοι να ξεχνιόμαστε :2funny:

Επισκέπτης
Έχουμε και κάποια στοιχειώδη κρίση φίλε maris. Όσο και να διαφωνούμε εδώ μέσα, δεν νομίζω να σου έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι κανένας χαζός.
Καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιοι να ξεχνιόμαστε :2funny:

Και βεβαια και δεν θα την συμπεριελαμβανες στην λιστα μ'αυτα που λεει ο λατινος για την μεταδοση του ερπη, ομως αν εξαιρεσεις τις παπαριες που λεει για το τι συνεβει στο πουλι μεσα στο πρωτο διωρο, αυτα που  λεει για το τριψιμο  το μοριου του στα αιδοιοχειλα της Ελβιρας δεν θα τα'παιρνες στα σοβαρα? Θα μου πεις βεβαια οτι ο λατινος δεν ειναι και παλιος και δοκιμασμενος Ομως δεν διστασες να περιλαβεις την Βουλγαρα απο Λεωνιδιου 28 μονο και μονο επειδη ο Λιονταρης αφησε υπονοουμενα στην κριτικη του οτι εκανε κοπρολαγνεια, ουρολαγνεια και ακαποτο γαμισι χωρις εξτρα χρεωση οταν την ειχε καποτε επισκεφτει κατι που ειχε λεει εξομολογηθει και στον ΑMADEUS.
Οταν ξεκινας με λαθος σκεπτικο δεν ειναι δυσκολο να πεσεις μεσα στην ιδια την παγιδα  σου.

Επισκέπτης
Και βεβαια και δεν θα την συμπεριελαμβανες στην λιστα μ'αυτα που λεει ο λατινος για την μεταδοση του ερπη, ομως αν εξαιρεσεις τις παπαριες που λεει για το τι συνεβει στο πουλι μεσα στο πρωτο διωρο, αυτα που  λεει για το τριψιμο  το μοριου του στα αιδοιοχειλα της Ελβιρας δεν θα τα'παιρνες στα σοβαρα? Θα μου πεις βεβαια οτι ο λατινος δεν ειναι και παλιος και δοκιμασμενος Ομως δεν διστασες να περιλαβεις την Βουλγαρα απο Λεωνιδιου 28 μονο και μονο επειδη ο Λιονταρης αφησε υπονοουμενα στην κριτικη του οτι εκανε κοπρολαγνεια, ουρολαγνεια και ακαποτο γαμισι χωρις εξτρα χρεωση οταν την ειχε καποτε επισκεφτει κατι που ειχε λεει εξομολογηθει και στον ΑMADEUS.
Οταν ξεκινας με λαθος σκεπτικο δεν ειναι δυσκολο να πεσεις μεσα στην ιδια την παγιδα  σου.
Περί έξτρα χρέωσης δεν αναφέρθηκε τίποτα άρα μπορεί και να υπήρξε.
Εγώ παραθέτω λόγια του amadeus_gr απλά σύμφωνα με τον οποίο του το εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Λιοντάρης. Έχουμε ξαναπεί για τον Λιοντάρη επίσης, δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
:huh:
:huh:Σοβαρά έτσι είχε πει? :huh:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Απ οτι καταλαβαινετε, ειναι πιο επιτακτικη απο καθε αλλη φορα, η αναγκη να βρεθει
σταθερη γκομενα, να κανουν εξετασεις και οι δυο, και να γαμας εχοντας το κεφαλι σου ησυχο.
Επικεντρωστε την ενεργεια και τα φράγκα σας εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom