skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
για φαρμακα μιλησα μονο
για φαρμακα μιλησα μονο
τυπε ασε υποθετα και αλλες χημειες.μονο υποθετο βαζω στο πατο μου γιατι θα περασει μια βδομαδα χωρις χεσιμο και θα παθω προβλημα στο εντερο μου
Ξεκινησες τις πουτσες τυπε....? :S :S :S
για να μην σε πουνε πουστη τυπε :S :S :Sμονο με γυναικα με στραπ ον θα πηγαινα οχι με ανδρα
ελα τυπε,τι λεει :S :S :Sπου εισαι νιμου...ολα καλα...?
ξεραιλα τυπε....να ναι καλα ο σκαθαροζουμης με τις θεματαρες του.... :S :S :Sελα τυπε,τι λεει :S :S :S
χαχαχα ευχαριστω,περναει και η ωρα!ξεραιλα τυπε....να ναι καλα ο σκαθαροζουμης με τις θεματαρες του.... :S :S :S
ελα τυπε,τι λεει :S :S :S
ελα τυπε μουΤι εγινε τυπε εξαφανισμενος εισαι το τελευταιο καιρο...ολα καλα;
Ελα τυπε, ευτυχως που γυρισες αλλιως θα εμπαινες στο νημα με τους εξαφανισμενους που διαχειριζεται με επιτυχια ο Πουσι. Στο τσακ τη γλιτωσες.ελα τυπε μου
καλα,τι λεει; :S :S :S
καινη διαθηκη τρεμπελα κολιτσαρα και αποστολικης διακονια ειναι καλες
ελα τυπε μου
καλα,τι λεει; :S :S :S
απο ανγχος οτι κολησα αρωστιες στα μπουρδελα εγω το επαθατυπε και ο πικερ εβαζε πραγματα στον κωλο του επαιρνε ψυχοφαρμακα και ειχε θρησκευτικες εμμονες
πως το παθατε?
απο ανγχος οτι κολησα αρωστιες στα μπουρδελα εγω το επαθα
Αξίζει και η μελέτη του κειμένου που εκδόθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο το 1904 με επανέκδοση το 1912 η οποία είναι γνωστή ως «Πατριαρχική έκδοση του 1904».
Αναφέρομαι στις δύο συγκεκριμένες εκδόσεις και όχι στις εκδόσεις που στηρίζονται απλά στο Πατριαρχικό κείμενο του 1904. Ο λόγος είναι ότι στις δύο αυτές αρχικές εκδόσεις υπάρχουν στο υποσέλιδο εκατοντάδες παραπομπές που συνδέουν το κείμενο της Καινής Διαθήκης με εκείνο της Παλαιάς έτσι που ο αναγνώστης να μπορεί να ανατρέξει και αντιπαραβάλει μόνος του τα δύο κείμενα και ουσιαστικά να διαπιστώσει την "συνέχεια" των βιβλίων.
Φυσικά είναι κάπως δύσκολο πλέον να βρεθούν σε έντυπη μορφή εκτός δημοσίων, πανεπιστημιακών ή εκκλησιαστικών βιβλιοθηκών αλλά ευτυχώς υπάρχουν στο διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα από τις αρχικές εκδόσεις).
Τις μεταφράσεις / ερμηνευτικές αποδόσεις τις αποφεύγω άσχετα εάν έχουν εγκρίσεις Πατριαρχείου, Ιεράς Συνόδου κλπ διότι ο εκάστοτε μεταφραστής αναπόφευκτα εισάγει στοιχεία της δικής του οπτικής ή της εκάστοτε "επίσημης γραμμής" στο αρχαίο κείμενο.
οχι τωρα παλια αλα εκανα εξετασεις και οκ.αλα πως γινετε απο δαχτυλο να κολησεις τιποτα?κουφο ακουγετεο πικερ ειχε κολλησει κονδυλώματα στον πρωκτο απο κωλοδακτυλα
εσυ τρως δακτυλο απο πουτανες?
μα δε σε υποχρεωνει κανεις να φας ταραμα φαε κρεας καθε μερα αμα δε θες να νυστεψεις:thubsdown:
μα δε σε υποχρεωνει κανεις να φας ταραμα φαε κρεας καθε μερα αμα δε θες να νυστεψεις