Νέα

Ποιες είναι οι 10 καλύτερες μπάντες ως τώρα κατά την άποψή σας;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Pink Floyd μακράν και σε απόσταση ασφαλείας οι Led Zeppelin.

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
1.Megadeth
2.Metallica
3.Iron Maiden
4.Dream Theater
5.Pantera
6.Guns & Roses
7.Red Hot Chili Peppers
8.Talisman
9.System Of A Down
10.Rage Against The Machine

Και άλλες 100 χωράνε άνετα..

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
...Για πάρε κομμάτι των KISS απευθείας επηρεασμένο από ZEPPELIN...

...Να ζητήσω κι εγώ τώρα κομμάτι των KISS ΕΠΗΡΕΑΣΜΈΝΟ από FLOYD??
Ειναι καλο! :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν μπορω να σου βαλω τετοιο κομματι γιατι δεν γνωριζω το "εργο" των Kiss σε βαθος. To παραδειγμα με το No Quarter δεν σου αρκει?

Εσυ πιστευεις οτι ο Stanley εχει την ιδια αποψη για τους floyd με την δικη σου? :rolleyes:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Ειναι καλο! :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν μπορω να σου βαλω τετοιο κομματι γιατι δεν γνωριζω το "εργο" των Kiss σε βαθος. To παραδειγμα με το No Quarter δεν σου αρκει?

Εσυ πιστευεις οτι ο Stanley εχει την ιδια αποψη για τους floyd με την δικη σου? :rolleyes:

...Ένα κομμάτι δε λέει τίποτε, ούτε σημαίνει κατ ανάγκη επηρεασμό...

...Δε χρειάζεται να έχω την ίδια άποψη με τον Stanley για τους Pink Floyd. Μπορώ άνετα να σχηματίσω τη δική μου...άλλωστε ο Paul έχει δηλώσει επίσημα και επανηλειμένα ότι έχει επηρεαστεί κυρίως από ΖEPPELIN και ότι τους θεωρεί το κορυφαίο συγκρότημα...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
...Ένα κομμάτι δε λέει τίποτε, ούτε σημαίνει κατ ανάγκη επηρεασμό...

...Δε χρειάζεται να έχω την ίδια άποψη με τον Stanley για τους Pink Floyd. Μπορώ άνετα να σχηματίσω τη δική μου...άλλωστε ο Paul έχει δηλώσει επίσημα και επανηλειμένα ότι έχει επηρεαστεί κυρίως από ΖEPPELIN και ότι τους θεωρεί το κορυφαίο συγκρότημα...

Ε καλα τωρα, το ενα δεν λεει, το αλλο δεν σημαινει, τι θες να κανω στην τελικη? :dunno:

Δεν χρειαζεται, αλλα η αποψη ενος επαγγελματια εχει αλλη βαρυτητα και μαλιστα καποιου που εκτιμας... Ενας μουσικος μπορει να σου δειξει ομοιοτητες και διαφορες καλυτερα απο εναν ακροατη.

Πριν κατι χρονια δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι μου αρεσαν οι Μetallica ενω γουσταρα μεχρι θανατου τον Cave. Mετα οταν κανανε διασκευη το loverman, καταλαβα οτι οι μουσικες "ανταλλαγες" δεν φαινονται επιφανειακα. Στην μουσικη που ακουμε ολοι εχουν ανταλλαξει ιδεες μεταξυ τους και φυσικα τις πηγαν παραπερα, γιαυτο ισως υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι ηχοι κατω απο την ταμπελα "ροκ"

Και εγω θεωρω τους Zeppelin το κορυφαιο συγκροτημα. Οι kiss παλι δεν μου αρεσουν...

Αν η διαφωνια μας ειναι στο αν οι Floyd εχουν επηρεασει γκρουπ (και μεγαλα) νομιζω οτι ειναι αυτονοητο και δεν  ειναι θεμα προς κουβεντα. Οπως και οι Doors, οι zep, oι Sabbath, oι Purple, oι JT και ισως και oi kiss :grin: . Εδω επηρεασαν οι Τρυπες...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

rolling stones
beatles
pink floyd
doors (προσωπικα, οι αγαπημενοι μου...)
deep purple
metallica
scorpions
rem
radiohead
muse (πιστευω οτι αν συνεχισουν ετσι, θα αφησουν εποχη)

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Ε καλα τωρα, το ενα δεν λεει, το αλλο δεν σημαινει, τι θες να κανω στην τελικη? :dunno:

Δεν χρειαζεται, αλλα η αποψη ενος επαγγελματια εχει αλλη βαρυτητα και μαλιστα καποιου που εκτιμας... Ενας μουσικος μπορει να σου δειξει ομοιοτητες και διαφορες καλυτερα απο εναν ακροατη.

Πριν κατι χρονια δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι μου αρεσαν οι Μetallica ενω γουσταρα μεχρι θανατου τον Cave. Mετα οταν κανανε διασκευη το loverman, καταλαβα οτι οι μουσικες "ανταλλαγες" δεν φαινονται επιφανειακα. Στην μουσικη που ακουμε ολοι εχουν ανταλλαξει ιδεες μεταξυ τους και φυσικα τις πηγαν παραπερα, γιαυτο ισως υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι ηχοι κατω απο την ταμπελα "ροκ"

Και εγω θεωρω τους Zeppelin το κορυφαιο συγκροτημα. Οι kiss παλι δεν μου αρεσουν...

Αν η διαφωνια μας ειναι στο αν οι Floyd εχουν επηρεασει γκρουπ (και μεγαλα) νομιζω οτι ειναι αυτονοητο και δεν  ειναι θεμα προς κουβεντα. Οπως και οι Doors, οι zep, oι Sabbath, oι Purple, oι JT και ισως και oi kiss :grin: . Εδω επηρεασαν οι Τρυπες...
ποιό συγκρότημα πιστεύεις πως επηρεάστηκε μουσικά από τον Αγγελάκα?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ποιό συγκρότημα πιστεύεις πως επηρεάστηκε μουσικά από τον Αγγελάκα?
Ολα τα ελληνικα συγκροτηματα με ροκ κατευθυνση, απο το 90 και δωθε. Αν εχεις αντιρρηση την ακουω...
Δεν ειπα ομως Αγγελακα, ειπα Τρυπες

Παιξαν και στο Hammersmith :rockon: Mπαντα ισαξια των αγγλικων ΙΜΟ. Αν ειχαν ξενο στιχο θα εκαναν μεγαλη καριερα στο εξωτερικο.

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
10. Motorhead
09. Scorpions
08. Metallica
07. The Clash
06. Sex Pistols
05. Black Sabbath
04. Led Zeppelin
03. Doors
02. Rolling Stones
01. Pink Floyd

Απο τις "νεωτερες", Radiohead, System of a Down, Tool, Porcupine Tree, Opeth, Portishead

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
νομιζω απο τις νεοτερες ξεχασες του rage against the machine

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Ολα τα ελληνικα συγκροτηματα με ροκ κατευθυνση, απο το 90 και δωθε. Αν εχεις αντιρρηση την ακουω...
Δεν ειπα ομως Αγγελακα, ειπα Τρυπες

Παιξαν και στο Hammersmith :rockon: Mπαντα ισαξια των αγγλικων ΙΜΟ. Αν ειχαν ξενο στιχο θα εκαναν μεγαλη καριερα στο εξωτερικο.
το μεγαλύτερο ελληνικό ροκ συγκρότημα ever και με διαφορά...νομίζω όμως ότι τα επόμενα συγκροτήματα δεν επηρεάστηκαν γιατί δεν υπήρχε αυτή η ποιητική ανησυχία που είχε ο Αγγελάκας...κάπου μπερδευτήκαν με τις κιθάρες βάλανε και ηλεκτρονικά μέσα...ίσως τα διάφανα κρίνα από στίχο ακόμα και τα ξύλινα σπαθιά που πουλήσαν τρελλά βγάλαν πολύ μπερδεμένα άλμπουμ..ο παυλίδης ας πούμε σόλο έδειξε τι μουσικάρα είναι.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το μεγαλύτερο ελληνικό ροκ συγκρότημα ever και με διαφορά...νομίζω όμως ότι τα επόμενα συγκροτήματα δεν επηρεάστηκαν γιατί δεν υπήρχε αυτή η ποιητική ανησυχία που είχε ο Αγγελάκας...κάπου μπερδευτήκαν με τις κιθάρες βάλανε και ηλεκτρονικά μέσα...ίσως τα διάφανα κρίνα από στίχο ακόμα και τα ξύλινα σπαθιά που πουλήσαν τρελλά βγάλαν πολύ μπερδεμένα άλμπουμ..ο παυλίδης ας πούμε σόλο έδειξε τι μουσικάρα είναι.

Δεν ειχαν την ιδια ποιοτητα σιγουρα. Πολλοι ομως πιτσιρικαδες πιασαν την κιθαρα τοτε επειδη ειχαμε γκρουπ σαν τις Τρυπες. Τα σπαθια κατα την γνωμη μου ειχαν παρομοιο ηχο στους δυο πρωτους δισκους. Τα διαφανα κρινα νομιζω ειναι προγενεστερα απο Τρυπες.

Τα ηλεκτρονικα που εχουν οι "νεοι" πιστευω οτι ειναι επιρροη απο τα σπαθια. Τωρα που το σκεφτομαι ομως υπηρχαν και οι stereo nova...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Δεν ειχαν την ιδια ποιοτητα σιγουρα. Πολλοι ομως πιτσιρικαδες πιασαν την κιθαρα τοτε επειδη ειχαμε γκρουπ σαν τις Τρυπες. Τα σπαθια κατα την γνωμη μου ειχαν παρομοιο ηχο στους δυο πρωτους δισκους. Τα διαφανα κρινα νομιζω ειναι προγενεστερα απο Τρυπες.

Τα ηλεκτρονικα που εχουν οι "νεοι" πιστευω οτι ειναι επιρροη απο τα σπαθια. Τωρα που το σκεφτομαι ομως υπηρχαν και οι stereo nova...
αν κάνω λάθος δεκτό αλλά νομίζω τους πρωτοάκουσα μετά το 95 οι τρύπες είναι δεκαετία 80

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αν κάνω λάθος δεκτό αλλά νομίζω τους πρωτοάκουσα μετά το 95 οι τρύπες είναι δεκαετία 80

Εχεις δικιο τους μπερδεψα με την λευκη συμφωνια :jerking:

Δεν μου αρεσαν τα κρινα πολυ...Ο τραγουδιστης ηταν και καλα ο Ελληνας Νικ Κεηβ :S....

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Θα ψηφίσω τρεις από αυτές που έχω δει live:

Simple Minds (κλειστό Περιστερίου)

The Cure (Λ. Αλεξάνδρας)

The Cranberries (λιμάνι Πειραιά)

Υ.Γ. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να πω το νο1 θα έλεγα τους Beatles!

Υ.Γ.2 Ειδική αναφορά στις Bangles!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom