Επισκέπτης
Υ.Γ.2 Ειδική αναφορά στις Bangles!
2ο καλύτερο συγκρότημα,οι Bangles,κατά την άποψή σου;;;
Δε το περίμενα πάντως,κάποιος από εδώ να το πει αυτό....
Υ.Γ.2 Ειδική αναφορά στις Bangles!
2ο καλύτερο συγκρότημα,οι Bangles,κατά την άποψή σου;;;
Δε το περίμενα πάντως,κάποιος από εδώ να το πει αυτό....
Όχι δεύτερο καλύτερο. Υστερόγραφο 2ο.
Απλά έκανα μια αναφορά σ' αυτές γιατί δεν διάβασα το όνομα τους μέχρι τώρα και πιστεύω πως είναι ένα πολύ σημαντικό συγκρότημα!
Α σόρρυ...
Οι περισσότεροι ανέφεραν τα ίδια πάνω κάτω....εσύ ανέφερες συγκροτήματα που δεν έχει βάλει κανείς,όπως simple minds & bangles.....σε πάω....
Γιατί έγραψες πιο πάνω ότι δεν περίμενες να αναφέρει κάποιος εδώ μέσα τις Bangles?
Γιατί οι περισσότεροι αναφέρουν ροκ συγκροτήματα δεκαετίας 60-70,όπως θα είδες και συ,του τύπου led zeppelin,kiss,deep purple,doors και τέτοια......οι bangles μάλιστα είναι και γυναίκες....και εδώ έχουμε ουκ ολίγους μισογύνηδες....
AC/DC και System Of A Down !!!!!!!!!!!! Τελος!!!!!!!!!! (Αντε για μα συμπληρωσω Top10 , Metallica)
Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά [size=22pt]εγώ τις λατρεύω τις γυναίκες!!![/size]
Αυτά είναι 3....
Καλά κάνεις
Να πω και τις "All Saints" που ήμουν χρόοοοοοοονια ερωτευμένος με όλες τους;;;; (μάλλον το παράκανα...)
Δε πειράζει./...άμα τις θεωρείς από τα 10 κμαλύτερα γκρουπ πες το....μη ντρέπεσαι....
Γιατί οι περισσότεροι αναφέρουν ροκ συγκροτήματα δεκαετίας 60-70,όπως θα είδες και συ,του τύπου led zeppelin,kiss,deep purple,doors και τέτοια......οι bangles μάλιστα είναι και γυναίκες....και εδώ έχουμε ουκ ολίγους μισογύνηδες....