Νέα

Ποιες είναι οι 10 καλύτερες μπάντες ως τώρα κατά την άποψή σας;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
στρακικη κιθαρα///.....πιες κανα καλο γαρο και βαλε να νιωσεις....
Kι αυτο, κι αυτο :rockon:

Πολύ μιζέρια ρε παιδιά....γιατί έτσι;;;; :think:

Για σάουντρακ ταινίας τρόμου,είναι καλοί........για τραγούδι ΟΧΙ
Δεν ειναι μιζερια, ειναι trip :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1 βασιλης τερλεγκας
2 βαγγελης περπινιαδης
3 χρηστος κυριαζης
4 σταθης αγγελοπουλος
5 σταματης γονιδης
6 βασιλης παιτερης
7 μακης χριστοδουλοπουλος
8 νικος βανεσης
9 δημητρης μητροπανος10 ατζελα δημητριου
ιεροσυλια να ειναι το ονομα του μητροπανου σε αυτην την λιστα της ντροπης κ της αταλαντοσυνης. :headbang:

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τι στο διαλο κανω λαθος και δεν εμφανιζοντε τα ρημαδια τα βιντεο οπιος μπορει ας με βοηθησει

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι στο διαλο κανω λαθος και δεν εμφανιζοντε τα ρημαδια τα βιντεο οπιος μπορει ας με βοηθησει
πατα το πρωτοεικονιδιο  απο την δευτερη σειρα.  [video][/video]

μετα μεσα σε αυτο κανε επικοληση το λινκ που θες.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
κιθαρα το να κατσω και να σου εξηγησω τις διαφορες εκφρασεις που εχει η μουσικη και μπορει να εκφρασει ενας μουσικος δεν εχει νοημα.

george234 ολο το live στην Πομπυια γαμαει...

Επισκέπτης
κιθαρα το να κατσω και να σου εξηγησω τις διαφορες εκφρασεις που εχει η μουσικη και μπορει να εκφρασει ενας μουσικος δεν εχει νοημα.

george234 ολο το live στην Πομπυια γαμαει...

Ίσως άλλους εκφράζουν τα τραγούδια των PF....εμένα προσωπικά ΟΧΙ....

σκασε!δε θα με ταραξεις πρωινιατικα! :birdman:

Τι πρωί καλέ...απόγευμα είναι

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
1)THERION
2)LACUNA COIL

3)BLACK SABBATH 

4)MOTORHEAD

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
1)metallica
2)iron maiden
3)deep purple
4)led zeppelin
5)motorhead
6)u2
7)eloy
8)ac/dc
9)black sabbath
10)skyclad για το ξεκαρφωνα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Tιποτα δεν αποδυκνυει και το αντιθετο, αν το θες ετσι. Τους police δεν τους βλεπω καθολου γιατι η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν με ακουμπησαν στο βαθμο που το εκαναν αλλες μπαντες. Αν ειμαι ασχετος ή οχι ειναι ενα θεμα που ξεπερναει τις δυνατοτητες αυτου του φορουμ οποτε αστο καλυτερα. Δεν θα μπω σε στειρες αντιπαραθεσεις για την αγαπημενη μου μουσικη, αν εσυ γουσταρεις να το βλεπεις ετσι οπως λες, εμενα μου περισσευει...Ειναι προφανες οτι εχουμε αλλα γουστα, ουτε οι kiss με ακουμπησαν ποτε...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Επηρεαστηκαν πολυ απο το Acid :2funny:

...Το να μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος είναι μουσικά επηρεασμένος από κάποιον άλλον δεν έχει να κάνει με το υποκειμενικό γούστο σου στη μουσική ούτε με τον αν κάτι σε αγγίζει ή όχι. Είναι ζήτημα κρίσης και κυρίως έχει να κάνει με το αυτί σου. Το ότι οι POLICE είναι ROCK δεν έχει να κάνει με το αν σε αγγίζουν ή όχι. Είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Το ότι η μουσική των KISS ΔΕΝ έχει ΚΑΘΟΛΟΥ να κάνει με PINK FLOYD αλλά περισσότερο με LED ZEPPELIN, επίσης ΔΕΝ έχει σχέση με το πόσο σε αγγίζουν ή όχι. Μετά από 32 χρόνια σε ΟΛΑ τα είδη της ROCK, έχω μάθει να ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΩ τα περισσότερα ονόματα που κάποτε μας παρουσιάστηκαν ως "ΘΕΟΙ". ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
...Το να μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος είναι μουσικά επηρεασμένος από κάποιον άλλον δεν έχει να κάνει με το υποκειμενικό γούστο σου στη μουσική ούτε με τον αν κάτι σε αγγίζει ή όχι. Είναι ζήτημα κρίσης και κυρίως έχει να κάνει με το αυτί σου. Το ότι οι POLICE είναι ROCK δεν έχει να κάνει με το αν σε αγγίζουν ή όχι. Είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Το ότι η μουσική των KISS ΔΕΝ έχει ΚΑΘΟΛΟΥ να κάνει με PINK FLOYD αλλά περισσότερο με LED ZEPPELIN, επίσης ΔΕΝ έχει σχέση με το πόσο σε αγγίζουν ή όχι. Μετά από 32 χρόνια σε ΟΛΑ τα είδη της ROCK, έχω μάθει να ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΩ τα περισσότερα ονόματα που κάποτε μας παρουσιάστηκαν ως "ΘΕΟΙ". ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
Mπραβο!!!

bye....

YΓ Για το αν ειναι ροκ οι police ανακαλω...Δεν ειναι το στυλ μου παντως...

ΥΓ2 οσο ακουγονται οι Κιss επηρεασμενοι απο τους Zeppelin αλλο τοσο ακουγονται απο τους floyd. Tην επομενη φορα που θα ποσταρεις παιξε κανα zeppelinικο kiss ετσι για να γουσταρω :rockon:

YΓ3 Σε μια εποχη με τετοιο μουσικο πλουτο οπως τα 70ς ολοι επηρεαζοντουσαν μεταξυ τους. Βρισκεις τυχαιο οτι οι Ζεππελιν κυκλοφορησαν το πρωτο ψυχεδελικο τους κομματι (no quarter) το '73 ? (χρονια του dark side of the moon)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
10+10.

1.The Beatles
2.Rolling Stones
3.Beach Boys
4.Led Zeppelin
5.The Jimi Hendrix Experience
6.Sonic Youth
7.Kraftwerk
8.Joy Division
9.Frank Zappa and the Mothers of Invasion
10.King Crimson

11.Steely Dan
12.The Velvet Underground
13.Black Sabbath
14.Sly and the Family Stone
15.Public Enemy
16.Nirvana
18.The Smiths
19.Tuxedo Moon
20.Outcast

+Pink Floyd,NWA,Beastie Boys,Ramones,Cure,Prince and the Revolution,Flaming Lips,NEU,Can,Throbbing Gristle,Autechre,Talking Heads,Ministry,NIN,Wu Tang Clan,Bee Gees και δεκάδες ακόμα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Mπραβο!!!

ΥΓ2 οσο ακουγονται οι Κιss επηρεασμενοι απο τους Zeppelin αλλο τοσο ακουγονται απο τους floyd. Tην επομενη φορα που θα ποσταρεις παιξε κανα zeppelinικο kiss ετσι για να γουσταρω :rockon:

YΓ3 Σε μια εποχη με τετοιο μουσικο πλουτο οπως τα 70ς ολοι επηρεαζοντουσαν μεταξυ τους. Βρισκεις τυχαιο οτι οι Ζεππελιν κυκλοφορησαν το πρωτο ψυχεδελικο τους κομματι (no quarter) το '73 ? (χρονια του dark side of the moon)

...Για πάρε κομμάτι των KISS απευθείας επηρεασμένο από ZEPPELIN...

...Να ζητήσω κι εγώ τώρα κομμάτι των KISS ΕΠΗΡΕΑΣΜΈΝΟ από FLOYD??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom