studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χαχα έχεις και χιούμορ τρομάρα σου....
μην νευριαζεις μωρη
Χαχα έχεις και χιούμορ τρομάρα σου....
μην νευριαζεις μωρη
Led Zeppelin,και οι Pink Floyd.....ΠΑΤΟΣ....
Φίλε δεν είναι το σωστό βιντεάκι αυτό. Τσέκαρε εδώ που έχει και τη σωστή μουσική:ξεκολάτε η αλήθεια βρίσκεται εδω..
Έτσι είναι....στην Ελλάδα τους έχουν κάνει Θεούς τους Σκόρπιονς....για να αφιερώνουν οι και καλά "ψαγμένοι" μπαλάντες των Σκόρπιονς στις γκόμενες τους.....
μάλλον για υπερφαν των γουάμ το κόβω το αγόρι......Και τι ήθελες βρε ΗΛΙΘΙΕ?? Να κάνουμε θεούς τους Modern Talking??
μπακστριτ μποιζ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξέρω τι λέω......οι PF ας πούμε...ποτέ δεν έγραψαν ένα χαρούμενο τραγούδι -από αυτά που έχω ακούσει τουλάχιστον- αλλά κατά τα άλλα....κάποτε ένας είχε πει ότι οι PF έχουν επιρρεάσει όχι μόνο μπάντες,αλλά ηδη μουσικής.....το κατά πόσο ισχύει ή δεν ισχύει δε ξέρω....αλλά το σίγουρο είναι ότι δε τους γουστάρω για ένα πολύ απλό λόγο....γιατί τους ακούνε όσοι ειναι ψαγμένοι ροκάδες,τρομάρα τους,όπως και τους Led Zep,τους Deep purple,κτλ...επειδή προφανώς είναι γνωστά ονόματα.....
Depeche Mode (Οι τύποι ειναι αλλού)
.....
Ξέρω τι λέω......οι PF ας πούμε...ποτέ δεν έγραψαν ένα χαρούμενο τραγούδι -από αυτά που έχω ακούσει τουλάχιστον- αλλά κατά τα άλλα....κάποτε ένας είχε πει ότι οι PF έχουν επιρρεάσει όχι μόνο μπάντες,αλλά ηδη μουσικής.....το κατά πόσο ισχύει ή δεν ισχύει δε ξέρω....αλλά το σίγουρο είναι ότι δε τους γουστάρω για ένα πολύ απλό λόγο....γιατί τους ακούνε όσοι θέλουν να το παίξουν ψαγμένοι ροκάδες,τρομάρα τους,όπως και τους Led Zep,τους Deep purple,κτλ...επειδή προφανώς είναι γνωστά ονόματα.....
σιγα μην ξανατραι μαζι σου.Εδώ συμφωνούμε....οι DM έκαναν επιτυχία,και τη δεκαετία του '90 αλλά και τη δεκαετία των 00ς.....κατά τα άλλα,υπερτιμήθηκαν και αυτοί σε σχέση με άλλα αξιόλογα ονόματα της synth-pop εκείνης της εποχής (όπως τους OMD για παράδειγμα)....αλλά όχι άδικα......είναι ωραίο γκρουπάκι.....και τότε ήταν πολύ μπροστά....
try again
αυτο που εβαλες ειναι για καραοκε βρε ηλιθια
το ρωτας?!μαζι με τις σπαις γκερλς!!!
μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!!!
οι αγαπημένοι σου???
δε σου φταιω εγω αμα εισαι κακοφωνιξ!!!!εγω τραγουδαω τωρα!!!!αυτο που εβαλες ειναι για καραοκε βρε ηλιθια
Λοιπόν έχω ακούσει το shine on you crazy diamond,το money,το Hey You,το Another Brick,και ίσως κάποια άλλα που δε θυμάμαι.....δεν μου άρεσαν,και δεν με εκφράζουν....και τέλος