Νέα

Ποιες είναι οι 10 καλύτερες μπάντες ως τώρα κατά την άποψή σας;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μην νευριαζεις μωρη

Κατ'αρχήν εσύ έβαλες 9...ο Ζαφείρης Μελάς δε μετράει....είναι "σόλο"

Πάντως συμφωνώ μαζί σου,στους Queen (μετά το 1980 όμως) στους U2,και στους Depeche Mode....οι υπολοιποί ειδικά οι AC/DC,οι Led Zeppelin,και οι Pink Floyd.....ΠΑΤΟΣ.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Έτσι είναι....στην Ελλάδα τους έχουν κάνει Θεούς τους Σκόρπιονς....για να αφιερώνουν οι και καλά "ψαγμένοι" μπαλάντες των Σκόρπιονς στις γκόμενες τους..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

...Και τι ήθελες βρε ΗΛΙΘΙΕ?? Να κάνουμε θεούς τους Modern Talking??

Mark84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Depeche Mode (Οι τύποι ειναι αλλού)
.....

Επισκέπτης
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

μπακστριτ μποιζ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:

Ξέρω τι λέω......οι PF ας πούμε...ποτέ δεν έγραψαν ένα χαρούμενο τραγούδι -από αυτά που έχω ακούσει τουλάχιστον- αλλά κατά τα άλλα....κάποτε ένας είχε πει ότι οι PF έχουν επιρρεάσει όχι μόνο μπάντες,αλλά ηδη μουσικής.....το κατά πόσο ισχύει ή δεν ισχύει δε ξέρω....αλλά το σίγουρο είναι ότι δε τους γουστάρω για ένα πολύ απλό λόγο....γιατί τους ακούνε όσοι θέλουν να το παίξουν ψαγμένοι ροκάδες,τρομάρα τους,όπως και τους Led Zep,τους Deep purple,κτλ...επειδή προφανώς είναι γνωστά ονόματα..... :cool2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ξέρω τι λέω......οι PF ας πούμε...ποτέ δεν έγραψαν ένα χαρούμενο τραγούδι -από αυτά που έχω ακούσει τουλάχιστον- αλλά κατά τα άλλα....κάποτε ένας είχε πει ότι οι PF έχουν επιρρεάσει όχι μόνο μπάντες,αλλά ηδη μουσικής.....το κατά πόσο ισχύει ή δεν ισχύει δε ξέρω....αλλά το σίγουρο είναι ότι δε τους γουστάρω για ένα πολύ απλό λόγο....γιατί τους ακούνε όσοι ειναι ψαγμένοι ροκάδες,τρομάρα τους,όπως και τους Led Zep,τους Deep purple,κτλ...επειδή προφανώς είναι γνωστά ονόματα..... :cool2:

Επισκέπτης
Depeche Mode (Οι τύποι ειναι αλλού)
.....

Εδώ συμφωνούμε....οι DM έκαναν επιτυχία,και τη δεκαετία του '90 αλλά και τη δεκαετία των 00ς.....κατά τα άλλα,υπερτιμήθηκαν και αυτοί σε σχέση με άλλα αξιόλογα ονόματα της synth-pop εκείνης της εποχής (όπως τους OMD για παράδειγμα)....αλλά όχι άδικα......είναι ωραίο γκρουπάκι.....και τότε ήταν πολύ μπροστά.... :) :) :) :)

try again

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ξέρω τι λέω......οι PF ας πούμε...ποτέ δεν έγραψαν ένα χαρούμενο τραγούδι -από αυτά που έχω ακούσει τουλάχιστον- αλλά κατά τα άλλα....κάποτε ένας είχε πει ότι οι PF έχουν επιρρεάσει όχι μόνο μπάντες,αλλά ηδη μουσικής.....το κατά πόσο ισχύει ή δεν ισχύει δε ξέρω....αλλά το σίγουρο είναι ότι δε τους γουστάρω για ένα πολύ απλό λόγο....γιατί τους ακούνε όσοι θέλουν να το παίξουν ψαγμένοι ροκάδες,τρομάρα τους,όπως και τους Led Zep,τους Deep purple,κτλ...επειδή προφανώς είναι γνωστά ονόματα..... :cool2:

ενδιαφέρουσα άποψη! δεν ακούς κάποιο συγκρότημα επειδή είναι γνωστό, επειδή παίζουν ροκ μουσική (και όχι μόνο...) και επειδή τους ακούν όσοι θέλουν να το παίξουν ψαγμένοι...

χωρίς παρεξήγηση και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, τους έχεις ακούσει ποτέ? πέρα από τυχαία τραγούδια στο ράδιο ή στο youtube...
έχεις ακούσει ποτέ ένα άλμπουμ ολόκληρο? έχεις διαβάσει τους στίχους? προσπάθησες να κατάλάβεις την ατμόσφαιρα?
ένιωσες κάτι από αυτό που άκουσες?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εδώ συμφωνούμε....οι DM έκαναν επιτυχία,και τη δεκαετία του '90 αλλά και τη δεκαετία των 00ς.....κατά τα άλλα,υπερτιμήθηκαν και αυτοί σε σχέση με άλλα αξιόλογα ονόματα της synth-pop εκείνης της εποχής (όπως τους OMD για παράδειγμα)....αλλά όχι άδικα......είναι ωραίο γκρουπάκι.....και τότε ήταν πολύ μπροστά.... :) :) :) :)

try again
σιγα μην ξανατραι μαζι σου.

Επισκέπτης
1)Pink Floyd .Τα πάντα όλα.

2)Beatles,Doors,Rolling Stones.
3)Metallica
4)Qween
5)Led Zeppelin.
6)depeche Mode,Cure.
7)Bob Marley and the Wailers
8)U2
9)Grateful Dead
10)Red hot chili peppers.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Λοιπόν έχω ακούσει το shine on you crazy diamond,το money,το Hey You,το Another Brick,και ίσως κάποια άλλα που δε θυμάμαι.....δεν μου άρεσαν,και δεν με εκφράζουν....και τέλος

οκ! δεκτόν. το ότι δεν σε εκφράζουν είναι άποψη, το ότι δεν τους ακούς επειδή είναι γνωστοί και μπλα μπλα μπλα ... όμως ακούγεται κάπως επιπόλαιο.
οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom