loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τη να πρωτοβαλεις.....
poustikh kithara αμα θεωρεις υπερεκτιμημενους τους Beatles απλα εισαι μουσικα αμπαλος..no offence...
τη να πρωτοβαλεις.....
poustikh kithara αμα θεωρεις υπερεκτιμημενους τους Beatles απλα εισαι μουσικα αμπαλος..no offence...
ειναι εκει που τους αρμοζει να ειναι...απο τα πιο επιδραστικα γκρουπ στην ιστορια της μουσικης..ρωτα τους OASIS και τις λοιπες βρετανικες μπαντες που μεγαλουργησαν στα 90s να σου πουν. Magical Mystery Tour και Abbey Road για αρχη.. ;)Σόρρυ ρε μαν...αλλά οι Μπιτλς αν δεν είναι υπερεκτιμημένοι τι είναι;;;; Υποτιμημένοι;;;
ειναι εκει που τους αρμοζει να ειναι...απο τα πιο επιδραστικα γκρουπ στην ιστορια της μουσικης..ρωτα τους OASIS και τις λοιπες βρετανικες μπαντες που μεγαλουργησαν στα 90s να σου πουν. Magical Mystery Tour και Abbey Road για αρχη.. ;)
Υπερτιμημένοι,ειδικά οι μπιτλς
Τυχαια σειρα
Scorpions
Sex Pistols
:
ε λενε μπαντες που αγαπω να μην το δειξω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Σταματα μωρη να κουνας το κεφαλι σου συνεχεια. Ζαλιστικα εγω, εσυ ακομα να πεσεις κατω ?
εφηβικα χρονια υπεροχα....Ήμουν σίγουρος ότι θα σου άρεσαν οι Σκόρπιονς.....
Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Αυτα!
εφηβικα χρονια υπεροχα....
Pesta kithara..Έτσι είναι....στην Ελλάδα τους έχουν κάνει Θεούς τους Σκόρπιονς....για να αφιερώνουν οι και καλά "ψαγμένοι" μπαλάντες των Σκόρπιονς στις γκόμενες τους.....
Αφού είπαμε για άλμπουμς,παλιότερα....πάμε στις μπάντες......
Η καλύτερη μπάντα φυσικά -κατά την άποψη μου- όπως είχα πει, είναι οι PULP....είναι ένα μουσικό είδος από μόνοι τους.....κυρίως τα album Seperations,His 'n Hers & Different Class,σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία.....
Οι υπόλοιπες 9,με αλφαβητική σειρά είναι:
Cars
Duran Duran
Lightning Seeds
Modern Talking
New Order
OMD
Pet Shop Boys
R.E.M.
Ultravox
η αληθεια βρισκετε στους New York Dolls και τους Stooges οσο αφορα το punk..ο μακλαρεν σαν εξυπνος επιχειρηματιας αφου ειχε δει τους Dolls εστεισε τη φαση με τους Pistols..οι οποιοι γαμανε και αυτοι...αλλα να τα λεμε οπως ειναι.//../..ξεκολάτε η αλήθεια βρίσκεται εδω..
ξεχασες τους νιου κιντς ον δε μπλοκ