Νέα

Ποιας σχολής γκόμενα θα θέλατε να χύσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexis81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ΟΚ. Γυμνάστριες για μένα άμα βρεθούμε και την πέσουμε σε κανα μπαράκι. Ότι πεις για σένα.  ;)

NO PROBLEMO  :sunglasses:

Οι ψυχολόγες και οι δασκάλες δικές σου (αν τις θες  :think::2funny:
Γιατί θα σε μαλώσω εγώ??? :2funny:
Ψυχικό μόνο μη μου ζητήσεις... :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι με νοιαζει,εγω αυτη θελω να πηδηξω,ειναι απ αυτες που τους λες κατι και στο αναλυουν μια ωρα.της λες θα κατσεις να σε γαμησω ?  και σου λεει γιατι μιλας ετσι,απο που προερχεται αυτη η κακη γλωσσα κλπ...

ε εκει την πιπωνεις επιτοπου και σταματαει να μιλαει :grin:

Επισκέπτης
Eγώ γουστάρω να χύνω στη μάπα γκόμενες από οποιοδήποτε τμήμα/ακαδημία του Oλυμπιακού ( Bόλεϊ, Kολύμβησης κλπ )

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε εκει την πιπωνεις επιτοπου και σταματαει να μιλαει :grin:

χαχαχαχα
αμαν βρε μ επνιξες :2funny:

ειναι γενικο το φαινομενο του ψωνιου στις ψυχολογες? κ νομιζα μονο εγω το παρατηρησα σε κατι φιλεναδες απο εκει  :cheesy:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχα

ειναι γενικο το φαινομενο του ψωνιου στις ψυχολογες? κ νομιζα μονο εγω το παρατηρησα σε κατι φιλεναδες απο εκει  :cheesy:

ειναι γενικο. και σε εμας κανουν μπαμ απο μακρια λεμε να αυτη ειναι ψυχολογια. για να μην αναφερω το υποτιμητικο βλεμα που τρωμε εμεις του πολυτεχνειου

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
+1

Ούτε για γκόμενες ούτε για παρέα. Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους.
Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις συγκεκριμένες...αντιθέτως δεν μπορούσα να συνεννοήθω με τίποτα με μια της Ψυχιατρικής...(τυχαίο άραγε???) αλλά ήταν ΘΕΑ...ακόμα απωθημένο μου έχει μείνει που δεν τη χαράφωσα :tickedoff:
Eγώ γουστάρω να χύνω στη μάπα γκόμενες από οποιοδήποτε τμήμα/ακαδημία του Oλυμπιακού ( Bόλεϊ, Kολύμβησης κλπ )
Εσύ αν δεν πετάξεις την παπαριά σου για τους γαύρους δεν αντέχεις ε?? :think:

Επισκέπτης
χαχαχαχα

σου λεει ξερουν τον ανθρωπο και δεν καταδεχονται να μιλησουν με κατωτερους...

Επισκέπτης
Mπιτεμελαφρές καλησπέρα, εσύ είσαι στην φώτο του άβαταρ;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Mπιτεμελαφρές καλησπέρα, εσύ είσαι στην φώτο του άβαταρ;
εξαρταται αποτο1991... κ αν ειμαι κ αν δεν ειμαι τι διαφορα σου κανει?  :P :P :P

νιωθουν οι ψυχολογες ανωτερες απο τους πολυτεχνιτες? τι αλλο θα ακουσουμε πια... :2funny:

Επισκέπτης
μη γαματε το θρεντ...εγω το κανω αυτο με μοναδικο τροπο,μη μου τη μαλακια ταρατε...

Επισκέπτης
εξαρταται αποτο1991... κ αν ειμαι κ αν δεν ειμαι τι διαφορα σου κανει?  :P :P :P

νιωθουν οι ψυχολογες ανωτερες απο τους πολυτεχνιτες? τι αλλο θα ακουσουμε πια... :2funny:
ανωτερες απ ολους νιωθουνε....αλλα εχει πλακα να βλεπεις πως το υποστηριζουν αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom