You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιας σχολής γκόμενα θα θέλατε να χύσετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alexis81
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 132
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ναι. μην λενε οτι ειμαστε και φυτα κιολας....
Ειστε! Αλλα στο κρεβατι "Ξεριζωνεστε" πραγματικα!!!
Φίλε SPEED,
Την μεγαλύτερη δυνατή "αυλή θαυμαστών" έχουν σαν πρώτη επιδίωξη.
.....Οι Ελλεηνιδες.
.....Οι Ελλεηνιδες.
Και εκεί που το νίμου σπανίζει (πχ Πολυτεχνείο) Χ10... ;)
Εξ αλλου οταν το κανεις με μικρη (φοιτιτρια, γκομενιτσα, αισθμημα, κτλ.) ειναι σαν να καβαλας διχρονο. Εχει "απιστευτα μπαμ" αλλα αν θες κατι παραπανω κολλαει! ;)
Ενω οταν πηγαινεις με μεγαλυτερη (Καθηγητρια, Γειτονεισα, κτλ) ειναι σαν να εισαι με τετραχρονο. Δεν εχει τα "μπαμ" ΑΛΛΑ σε παει παντου (Στον 7 ουρανο ενα πραγμα!).
Υ.Γ. Δεν μου αρεσουν τα μηχανακια!
Ενω οταν πηγαινεις με μεγαλυτερη (Καθηγητρια, Γειτονεισα, κτλ) ειναι σαν να εισαι με τετραχρονο. Δεν εχει τα "μπαμ" ΑΛΛΑ σε παει παντου (Στον 7 ουρανο ενα πραγμα!).
Υ.Γ. Δεν μου αρεσουν τα μηχανακια!
Επισκέπτης
θελο να πιτσιλισο ολα τα τμιματα αισθιτικις και μακιγιαζζζζζ!!!!!
τα πιο απιστευτα πλασματακια !!!!!αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!
τα πιο απιστευτα πλασματακια !!!!!αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!
Επισκέπτης
επισισ να σιμπλιροσο οτι εχο χισει πορνιδιο απο ισπανικι φιλολογια και γεοπονικι!!!!!μπουχαχαχαχαχαχα!!!!
Επισκέπτης
Με κτηνίατρο για να κάνουμε ζωόδες σεχ αλλά αντί αυτού αυτή που βρήκα όταν πήγαινα να φτιάξω ατμόσφαιρα μου έλεγε πως έκοβε τα @@ απ τα γατόσκυλα
Παρεπιπτόντως και αυτές ψάχνουν γιατρούς...
Παρεπιπτόντως και αυτές ψάχνουν γιατρούς...
Επισκέπτης
Η Αρχιτεκτονική έχει "καλό" κόσμο, πράγματι. Ωραίες μουνίτσες με "καλλιτεχνική φλέβα".
Σωστό στο πολυτεχνείο που είμουν μόνο η αρχιτεκτονική γυναικοκρατούνταν και είχε κάτι ωραία κομμάτια όντως φαινόντουσαν πολύ καλλιτεχνικά ..
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Λιγες συμβουλες βγαλμενες απο την θητια μου στο ΕΜΠ.
ΠΟΤΕ δεν κανουμε παρεα με γκομενα που γουσταρουμε να ριξουμε στο ΕΜΠ.
Δεν κανουμε ποτε κοινες παρεες στην σχολη.
Δεν προτεινουμε ποτε εξοδο εκτος πολυτεχνειου ενω ειμαστε εντος του χωρου του πολυτεχνειου.
Αν ειμαστε κακοι φοιτητες αφηνουμε την εντυπωση πως δεν ασχολουμαστε.
Αν ειμαστε καλοι φοιτητες τονιζουμε σε καθε ευκαιρια οτι διαβαζουμε γιατι δεν γουσταρουμε να δινουμε αυτες τις μαλακιες δυο φορες.
Κραζουμε παντα τους καθηγητες.
Αναφερουμε στο υποψηφιο θυμα πως εχουμε φιλες απο αλλες σχολες του πολυτεχνειου (στο ασχετο ας πουμε π.χ. Μου ειπε μια φιλη μου απο τους Χημικους πως και σε αυτους περυσι ειχε βαλει αυτο το θεμα κτλ).
Μπαινουμε στο αμφιθεατρο ΠΑΝΤΑ αφου εχει αρχισει το μαθημα.
Φευγουμε απο το αμφιθεατρο ΠΑΝΤΑ 5 λεπτα πριν τελειωσει το μαθημα.
Αμα μπουμε για λιγο στο αμφιθεατρο καθομαστε παντα μπροστα μπροστα (αυτο εχει μεγαλη επιδραση).
ΣΟΣ Δεν ζηταμε ποτε σημειωσεις απο την γκομενα που γουσταρουμε.
Δεν την κινηγαμε ποτε απο πισω.
Δεν αναφερουμε ποτε σε τριτους απο την σχολη ποια γουσταρουμε.
Αν εχουμε καλη γκομενα εκτως ΕΜΠ και ειδικα αν ειναι <<αμορφωτη>> ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την μοστραρουμε μια φορα στο αμφιθεατρο (ΜΟΝΟ) και μετα την εξαφανιζουμε.
Δεν κανουμε ποτε τον χαζοχαρουμενο μπροστα σε γκομενες για να δημιουργησουμε ευχαριστο κλιμα.
Επειδη αυτες θα μας την πουνε σιγουρα μολις τις γνωρισουμε τους την λεμε πρωτοι.
Οταν παρουσιαστει ευκαιρια χωνομαστε αμεσα και με θρασος.
Και να θυμαστε ΟΛΟΙ εχουν καλυτερες πιθανοτητες σε αλλη σχολη του ΕΜΠ παρα στην δικια τους.
Καλη επιτυχια
ΠΟΤΕ δεν κανουμε παρεα με γκομενα που γουσταρουμε να ριξουμε στο ΕΜΠ.
Δεν κανουμε ποτε κοινες παρεες στην σχολη.
Δεν προτεινουμε ποτε εξοδο εκτος πολυτεχνειου ενω ειμαστε εντος του χωρου του πολυτεχνειου.
Αν ειμαστε κακοι φοιτητες αφηνουμε την εντυπωση πως δεν ασχολουμαστε.
Αν ειμαστε καλοι φοιτητες τονιζουμε σε καθε ευκαιρια οτι διαβαζουμε γιατι δεν γουσταρουμε να δινουμε αυτες τις μαλακιες δυο φορες.
Κραζουμε παντα τους καθηγητες.
Αναφερουμε στο υποψηφιο θυμα πως εχουμε φιλες απο αλλες σχολες του πολυτεχνειου (στο ασχετο ας πουμε π.χ. Μου ειπε μια φιλη μου απο τους Χημικους πως και σε αυτους περυσι ειχε βαλει αυτο το θεμα κτλ).
Μπαινουμε στο αμφιθεατρο ΠΑΝΤΑ αφου εχει αρχισει το μαθημα.
Φευγουμε απο το αμφιθεατρο ΠΑΝΤΑ 5 λεπτα πριν τελειωσει το μαθημα.
Αμα μπουμε για λιγο στο αμφιθεατρο καθομαστε παντα μπροστα μπροστα (αυτο εχει μεγαλη επιδραση).
ΣΟΣ Δεν ζηταμε ποτε σημειωσεις απο την γκομενα που γουσταρουμε.
Δεν την κινηγαμε ποτε απο πισω.
Δεν αναφερουμε ποτε σε τριτους απο την σχολη ποια γουσταρουμε.
Αν εχουμε καλη γκομενα εκτως ΕΜΠ και ειδικα αν ειναι <<αμορφωτη>> ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την μοστραρουμε μια φορα στο αμφιθεατρο (ΜΟΝΟ) και μετα την εξαφανιζουμε.
Δεν κανουμε ποτε τον χαζοχαρουμενο μπροστα σε γκομενες για να δημιουργησουμε ευχαριστο κλιμα.
Επειδη αυτες θα μας την πουνε σιγουρα μολις τις γνωρισουμε τους την λεμε πρωτοι.
Οταν παρουσιαστει ευκαιρια χωνομαστε αμεσα και με θρασος.
Και να θυμαστε ΟΛΟΙ εχουν καλυτερες πιθανοτητες σε αλλη σχολη του ΕΜΠ παρα στην δικια τους.
Καλη επιτυχια
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θα μου επιτρεψεις να πω οτι αυτες τις συμβουλες α λα menshealth ποτε μου δεν της πηρα στα σοβαρα..αμα σε γουσταρει η γκομενα σου κατσε..τελος..
Σπουδασες το ΕΜΠ?
Ουτε εγω λεω τετοιες μαλακιες γενικα αλλα στην προκειμενη περιπτωση αμα εχεις καταταχθει στην κατηγορια αδιαφορος ουτε οι καθαριστριες δεν σου δινουν σημασια.
Επισκέπτης
ευγε σινεμπουρδελιαρι!!!!πολι ορεο θρεντακι ανοιξες καυλιαρι!Γεια σας συναδελφοι! Απο καύλες πως πάτε;
H ερωτηση εχει ως εξης, ποιας σχολης γκομενα θα σας καυλωνε να της τον μπηξετε, σε σημειο να λετε οτι πχ εχετε αχτι να γαμησετε Νομικινα; Αναφερομαι σε φοιτητριες μονο, ολων των ειδικοτητων φυσικα. Γιατρινες, Θεολογες, Τεφατζουδες, Λογιστριες, Πληροφορικαριες, Φιλολογοι, Νομικινες και τοσες αλλες..ποιας σχολης θελετε να χισετε απεγνωσμενα;
Επισης, bonus ερωτηση, απο ποια σχολη εχετε γαμησει τις περισσοτερες...! Χιστες!
Ναι, φοιτητης ειμαι και μ αρεσει να χινο!
εισαι εκολαπτομενο ταλεντο!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Δηλαδη αμα εισαι αδιαφορος μονο στο ΕΜΠ δε σου δινουν σημασια?Ή ολες σε εχουν γραμμενο γενικως?Σπουδασες το ΕΜΠ?
Ουτε εγω λεω τετοιες μαλακιες γενικα αλλα στην προκειμενη περιπτωση αμα εχεις καταταχθει στην κατηγορια αδιαφορος ουτε οι καθαριστριες δεν σου δινουν σημασια.
Δε καταλαβαινω γιατι νομιζεις οτι γινονται αυτα μονο στο Μετσοβιο..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλησπέρα...εσύ ρε Αλφα ήσουν φοιτητής πριν την κατοχή...που τα θυμάσαι ρε μπαγάσα???Στο ΕΜΠ η αναλογία είναι ΚΑΨΥΜΙτζίδικη. Γι αυτό οι κυρίες βρίσκουν και κάνουν. ;)
Προτίμησα να ασχοληθώ με μη ΕΜΠίτισσες. Και δεν το μετάνοιωσα.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη αμα εισαι αδιαφορος μονο στο ΕΜΠ δε σου δινουν σημασια?Ή ολες σε εχουν γραμμενο γενικως?
Δε καταλαβαινω γιατι νομιζεις οτι γινονται αυτα μονο στο Μετσοβιο..
Μεγεθος, αναλογια γυναικων/ανδρων, κοινωνικο στατους, μορφωση πολλα πραγματα ειναι καπως ιδιαιτερα.
Τι μου συγκρινεις ας πουμε? Με ενα κλαμπ ας πουμε? και μονο οτι ειναι κλειστη κοινωνια σα χωριο φτανει στο κλαμπ καθε μερα κανεις μια νεα αρχη αμα γουσταρεις τι με ρωτας το προφανες?
Ειναι απο τις ιδιαιτερες περιπτωσεις μερων για να βγαλεις γκομενα.