Νέα

Ποιας σχολής γκόμενα θα θέλατε να χύσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexis81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μεγεθος, αναλογια γυναικων/ανδρων, κοινωνικο στατους, μορφωση πολλα πραγματα ειναι καπως ιδιαιτερα.
Τι μου συγκρινεις ας πουμε? Με ενα κλαμπ ας πουμε? και μονο οτι ειναι κλειστη κοινωνια σα χωριο φτανει στο κλαμπ καθε μερα κανεις μια νεα αρχη αμα γουσταρεις τι με ρωτας το προφανες?
Ειναι απο τις ιδιαιτερες περιπτωσεις μερων για να βγαλεις γκομενα.  
Δε συγκρινω με κλαμπ αλλα με καποια αλλη σχολη προφανως..

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δε συγκρινω με κλαμπ αλλα με καποια αλλη σχολη προφανως..

Ενταξη τοτε ΟΚ. Σαν οποιαδηποτε αλλο (ανδροκρατουμενο) πανεπιστημιο ειναι αλλα με τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τονισμενα στον υπερθετικο βαθμο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλησπέρα...εσύ ρε Αλφα ήσουν φοιτητής πριν την κατοχή...που τα θυμάσαι ρε μπαγάσα??? :2funny:

Πούσαι ρε Ταύρε? Στο ζώδιο ή στον Ωροσκόπο είσαι ΨΕΥΤΗΣ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Έδοσα μόλις ΛΙΝΚ για Πανάθα στο κατάλληλο thread, αν ενδιαφέρεσαι. ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πούσαι ρε Ταύρε? Στο ζώδιο ή στον Ωροσκόπο είσαι ΨΕΥΤΗΣ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Έδοσα μόλις ΛΙΝΚ για Πανάθα στο κατάλληλο thread, αν ενδιαφέρεσαι. ;)
Και στα 2 :2funny:
Το ειδα το λινκ...ωραίος...αλλά ρε συ, με τους Μαο Μαο παίζετε...τους κερδίσατε και στον 1ο αγώνα, δεν έχει ενδιαφέρον...από την άλλη βέβαια...η αρρώστια είναι αρρώστια... :sunglasses:
Να εγώ αύριο θα πάω να δω το σούπερ φιλικό που δίνουμε με τον Απόλλωνα Τραχανοπλαγιάς... :2funny:

Υ.Γ. και κάτι off topic...όταν ήμουν φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ τις τελευταίες που κοιτόυσαμε ήταν οι Τεφαατζούδες...πηγαίναμε σε ξένα χωράφια και βοσκούσαμε...Νομική,Φ.Π.Ψ.,Πάντειο...κ.λ.π. :rockon:
Είχαν ένα ηλίθιο υφάκι οι δικές μας...που με χάλαγε...τις έστηνες για γαμήσι και αυτές μας έδειχναν πόσο γυμνασμένους δικέφαλους μηριαίους και γλουτιαίους μύες έχουν... :rolleyes:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δε με χαλάει η γυμνασμένη γκόμενα. στέκεται καλύτερα στα 4 και περπατάει καλύτερα με τα HiHeels!  :-* :-* :-*

ΤEΦΑΑ: Respect!!!  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σπουδασες το ΕΜΠ?
Ουτε εγω λεω τετοιες μαλακιες γενικα αλλα στην προκειμενη περιπτωση αμα εχεις καταταχθει στην κατηγορια αδιαφορος ουτε οι καθαριστριες δεν σου δινουν σημασια.

υπαρχουν κι αλλα πολυτεχνεια ρε παιδια... και σε αλλες χωρες τις ευρωπης... εις τα βρυξελλας που ειμαι το ποσοστο ειναι 15% κοριτσια μονο και δεν θελετε να δειτε πως ειναι το 90% απο αυτο το 15%....... το μισος μας ειναι αυτες της ψυχολογιας που βολταρουν στο κτιριο μας.  :grin: :grin: :grin: :grin: ολες στην τριχα..... εκει εχουν 15% αγορια... τι να κανουμε κι εμεις οι ταλαιπωρες... 2000 ατομα ειμαστε συνολικα ολα τα ετη μαζι(με το ζορι μαζι με τα δοκτορα κτλ) καντε πραξεις να δειτε ποσες γκομενες ειμαστε  :-

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δε με χαλάει η γυμνασμένη γκόμενα. στέκεται καλύτερα στα 4 και περπατάει καλύτερα με τα HiHeels!  :-* :-* :-*

ΤEΦΑΑ: Respect!!!  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Ούτ'εμένα με χαλάει ρε'συ...αλλά να μην είναι ακόμα και στο γαμήσι το μυαλό της εκεί :headbang:
να νομίζει ότι το doggy style είναι διατάτικη για τους προσαγωγούς :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Το λάθος είναι να μπαίνεις στον τρόπο σκέψης της.

Το σωστό να χαίρεσαι το αποτέλεσμα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ωραιο θεμα... :2funny:

ευακι... ψυχολογες κ δασκαλες.. στην πυρα!!! *P

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Το λάθος είναι να μπαίνεις στον τρόπο σκέψης της.

Το σωστό να χαίρεσαι το αποτέλεσμα.
Αυτό σου λέω κι εγώ...για να χαρείς το αποτέλεσμα πρέπει να υπάρχει και μια συμμετοχή Α' τέλος πάντων...όχι επιπέδου κομοδίνου...χωρίς να σημαίνει ότι όλες ήταν έτσι...!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ωραιο θεμα... :2funny:

ευακι... ψυχολογες κ δασκαλες.. στην πυρα!!! *P

και κατι αλλες μουφες που δεν ξερω τι ειναι που ερχονται με ενα κομματι χαρτι στην τσαντα longchamps κι εγω φορτωνομαι μεχρι και το λαπτοπ κατι μερες και την μπλουζα του εργαστηριου

Επισκέπτης
της ψυχολογιας ειναι μια πολυ ψωναρα και πολυ ευχαριστως την απαυτωνα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αυτό σου λέω κι εγώ...για να χαρείς το αποτέλεσμα πρέπει να υπάρχει και μια συμμετοχή Α' τέλος πάντων...όχι επιπέδου κομοδίνου...χωρίς να σημαίνει ότι όλες ήταν έτσι...!!!

ΟΚ. Γυμνάστριες για μένα άμα βρεθούμε και την πέσουμε σε κανα μπαράκι. Ότι πεις για σένα.  ;)

NO PROBLEMO  :sunglasses:

Οι ψυχολόγες και οι δασκάλες δικές σου (αν τις θες  :think::2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
της θεολογίας και της φιλολογίας κάτι καυλάκια να γλύφεις και τα δάχτυλα σου .

Επισκέπτης
ολες της ψυχολογιας ψωναρες ειναι σε ολες τις χωρες
τι με νοιαζει,εγω αυτη θελω να πηδηξω,ειναι απ αυτες που τους λες κατι και στο αναλυουν μια ωρα.της λες θα κατσεις να σε γαμησω ?  και σου λεει γιατι μιλας ετσι,απο που προερχεται αυτη η κακη γλωσσα κλπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom