Επισκέπτης
Η λιστα του Λαλακ!!!Moλις μπηκες στις υποψηφιες και συ..
Η λιστα του Λαλακ!!!Moλις μπηκες στις υποψηφιες και συ..
Κοριτσαρα εισαι αχτυπητη.
Παντα ευστοχη η ΚΥΡΙΑ...Στο ΚΕΝΤΡΟ του στοχου!!!
Οχι καρδουλα μου. Γυναικες δεν χτυπαω εγω. Μονο στο sex επανω αν μας προκιψει. ;) ;) ;)χτυπα με χτυπα με... τη βρισκω
Οχι καρδουλα μου. Γυναικες δεν χτυπαω εγω. Μονο στο sex επανω αν μας προκιψει. ;) ;) ;)
χτυπα με χτυπα με... τη βρισκω
πουσαι ρεΝαι ρε συ. Δεν βλεπεις? Οχι αλλες εισαγομενες ντοματες. Προτιμω Ελληνικες.
Οχι καρδουλα μου. Γυναικες δεν χτυπαω εγω. Μονο στο sex επανω αν μας προκιψει. ;) ;) ;)
Εδω ρε συ αδερφε. Σε φοναζω 2 ωρες τωρα.πουσαι ρε
Δεν το διευκρηνησε ομως. Και καλο ειναι σε αυτα τα πραγματα να υπαρχουν εξηγησεις για να μην παρεξηγηθουμε.μα νομιζω οτι σε αυτο αναφεροταν
Ετσιιιιιιι...
Sex and violence
Δεν το διευκρηνησε ομως. Και καλο ειναι σε αυτα τα πραγματα να υπαρχουν εξηγησεις για να μην παρεξηγηθουμε.
Ολοι εδω ειμαστε αδερφε.ειμουν εδω με λαλακ,μετα πηγα διπλα,και τωρα ειπα να περασω να δω τα φιλαρακια,και ο λαλακ εδω ειναι,ο χιλνικ?
εσυ μην μιλας στην ηλικια σου δεν επιτρεπονται αυτα
Θα βγεις ρε συ?αντε φιλε μου σε αφηνω με τις γυναικες σου
οχι ρε συ,σερφαρω στο ιντερνετ,τακανε σκατα και η ΑΕΚ ,δεν εχω κεφι καθολου..Θα βγεις ρε συ?
Τωρα ομως παιζεις ματακια μου. Βλεπεις τι κωλοπαιδο ειναι ο Κυριακος Ο Λαλακ? Δεν αφηνει ανθρωπο να αγιασει.εγω δεν παιζω αρα μπορουμε να επικοινωνησουμε σωστα??? ;) ;) ;)