ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ηξερες αδερφε μεχρι τις 1.00 το μεσημερι. Τωρα δεν ξερεις. Ειπαμε. Αλλαξανε τα δεδομενα. Ο χρονος τρεχει γρηγορα. ;) ;) ;)αφου ξερουμε ποια θελει.....
Ηξερες αδερφε μεχρι τις 1.00 το μεσημερι. Τωρα δεν ξερεις. Ειπαμε. Αλλαξανε τα δεδομενα. Ο χρονος τρεχει γρηγορα. ;) ;) ;)αφου ξερουμε ποια θελει.....
Εσυ μην λες πολλα μωρακι. Θα καουμε με αυτους εδω μεσα.ε ναι, εχει πιο πολυ ενδιαφερον αλλωστε τον κομαντο τον εχω κερδισει εγω κι ας λενε αλλα οι ψηφοι, εχω και τεκμηρια
Και την φωλια του παρακαλω πολυ να παρει.περιμενε...να μαζεψει ο μπειμπι την πραματεια του...και ερχεται..
Εκλεισε η αγγιναρα αδερφε μου σημερα. Οποιες προλαβαν πηραν. Απο δω και περα παιρνει μονο μια.(Εκεινη ξερει ποια ειναι). Και ο νοων νοητω.με την αγγιναρα καρδια που εχει ρε λαλακ ο κομμαντο που να βγαλεις ακρη...καλησπερα σε ολους και εκτορα χαιρομαι που επεστρεψες
Λαλακ που εισαι ρε συ? Ελα και συ ως φιλικη συμμετοχη να εχουμε απαρτια.κομαντο μπορω να κανω σεξ μαζι σου ως φιλικη συμμετοχη? νταλαρας ενα πραμα......δε θα παρεμβω στην ψηφοφορια ουτε θα αλλοιωσω τα αποτελεσματα.....ενα απλο σεξακι να δω ποσα απιδια παιρνει ο σακος (Ο δικος μου :2funny)
Δεν μπορω να φανταστω μεγαλυτερη διαφορα στηθους απο της Παολιτσας.Εγώ πάντως ΚΟΜΑΝΤΟ ειδικά με την Πάολα παραβγαίνω, αν είναι δίκαιος ο αγώνας σίγουρα θα κερδίσω με διαφορά στήθους
Τσ τσ τσ...Δεν μπορω να φανταστω μεγαλυτερη διαφορα στηθους απο της Παολιτσας.
Να δω φως τοτε. Ετσι στα λογια?Τσ τσ τσ...
Που? Στον υπνο μου? Δεν θυμαμαι. Ειμαι και λιγο αργος συναμα ξερεις.Μα δεν έχεις δει;
Μα δεν έχεις ενημερωθεί; Είναι αλήθεια ότι δεν ποστάρω συχνά φωτό, αλλά...
Ενδιαφερουσα διαφορα στηθους θα ελεγα. Λαλακ να μπει και το κοριτσι στην ψηφοφορια σε παρακαλω αμεσα.Μα δεν έχεις ενημερωθεί; Είναι αλήθεια ότι δεν ποστάρω συχνά φωτό, αλλά...
Koμαντο,ολα καλα εδω ρε?