rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
αφου στα μπουζουκια τυπε,δεν του πετανε λουλουδια αλλα χαρτομαντηλα!πλουταρχος,ο ορισμος του κλαψομουνι
κυριως ο πλιατσικας!Oλο το συγκροτημα;
αφου στα μπουζουκια τυπε,δεν του πετανε λουλουδια αλλα χαρτομαντηλα!πλουταρχος,ο ορισμος του κλαψομουνι
κυριως ο πλιατσικας!Oλο το συγκροτημα;
Εμένα με εκνευρίζουν οι "δήθεν" λαικοί τραγουδιστές όπως Βέρτης,Κιάμος,Οικονομόπουλος,Ρέμος και άλλοι που βγάζουν ένα τραγούδι και οι νεολαία το ακούει για μια εβδομάδα και μετά το ξεχνάει.
Λέγονται αυτοί λαϊκοί τραγουδιστές;
Μεγάλοι λαϊκοί τραγουδιστές ήτανε οι εξής: Καζαντζίδης, Διονυσίου, Μπιθικώτσης, Γαβαλάς, Ζαγοραίος, Περπινιάδης, Αγγελόπουλος, Χρηστάκης και άλλοι πολλοί του παλιού λαικού τραγουδιού, οι οποίοι έχουν ξεχαστεί από τη νεολαία.
Στις μέρες μας γνήσιος λαϊκος τραγουδιστής μπορεί να θεωρηθεί μόνο ο Μαργαρίτης
συμφωνω////πλουταρχος,ο ορισμος του κλαψομουνι
αλλοι απο κει...εκατο χρονια για τις παλιες αγαπες κ κουραφεξαλα....βαρεθηκαμε....πυξ λαξ!
Καλομοιρα και μπεζαντακου δεν νομιζω να υπαρχουν ακομα στην μουσικη σκηνη.Τώρα μένουν Καλομοίρα, Στικούδη, Μπεζαντάκου, Φουρέιρα κτλ...κοντεύουμε!
αλλοι απο κει...εκατο χρονια για τις παλιες αγαπες κ κουραφεξαλα....βαρεθηκαμε....
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά επέτρεψέ μου να συμπληρώσω τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Δημήτρη Μπάση..γνήσιοι λαϊκοί τραγουδιστές!
τυπε για μενα αλλο ειναι το προβλημα.gus g η zakk wyldeσυμφωνω////
Εμετικος ο τυπος....
αυτην την κοπανησε για Αμερικα...γεννησε κ διδυμα...ξεχαστε την...Καλομοιρα
ζακ δαγκωτο...καλος ο gus,πατριωτακι ειναι,αλλα σκηνικα τρωει χωμα απο τον ζακκ....τυπε για μενα αλλο ειναι το προβλημα.gus g η zakk wylde
οχι ρε μαν με στεναχωρησες.gus και ξερο ψωμιζακ δαγκωτο...καλος ο gus,πατριωτακι ειναι,αλλα σκηνικα τρωει χωμα απο τον ζακκ....
οχι ρε μαν με στεναχωρησες.gus και ξερο ψωμι
Καλομοιρα και μπεζαντακου δεν νομιζω να υπαρχουν ακομα στην μουσικη σκηνη.
παντως ολοι χολη βγαζετε. Τι σας αρεσει δεν λετε.
Εγω τους ακουγα παλια.
παντως δεν ειχαν πολλα τραγουδια για ερωτες αγαπες κτλ.
ζακ δαγκωτο...καλος ο gus,πατριωτακι ειναι,αλλα σκηνικα τρωει χωμα απο τον ζακκ....
Ζακαρος και τα μυαλα στο μπλεντερ.
Μπραβο στο πατριωτακι μας τον gus για οσα εχει καταφερει(κανεις αλλος ελληνας δεν εχει φτασει ποτε ψηλοτερα κατ' εμε) αλλα ειναι...ποζερι στην σκηνη
Χωρια του οτι παντα πιστευα οτι μεγαλος κιθαριστας δεν ειναι αυτος που παιζει 5000 νοτες το λεπτο αλλα αυτος που ακομα και με δυο νοτες μπορει να σε ανατριχιασει. Συναισθημα λεγεται και ξεχωριζει τους πραγματικα μεγαλους απο τους καλους
Ζακαρος
Οσο για την ερωτηση.........εκεινο το γιδι ο σαρμπελ μου την εσπαγε απιστευτα, ευτυχως εξαφανιστηκε
edit: Ευφημος μνεια ξερασματος: Φιλιππος Πλιατσικας
+1τυπε μου καλο παλικαρι ο gus αλλα....ο γαμιωλης redneck ξεπλενης σε κανει τον παιζεις οταν πιανει κιθαρα!
Πλούταρχος, ο μάστερ της κλαψομουνίασης. Λογικό μετά να τρελαίνονται οι γκόμενες γι'αυτόν, Ελληνίδες και τσούρκες.