peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
και φυσικα οσο καλο κι αν ειναι το προφυλακτικο ειναι ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΝΤΑ....
οχι ρε φίλε εγω τα πλένω , τα διπλωνω και τα ξαναχρησιμοποιώ
και φυσικα οσο καλο κι αν ειναι το προφυλακτικο ειναι ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΝΤΑ....
Ζητειται νεος, εργατικος για καθαρισμο μεταχειρισμενων προφυλακτικωνοχι ρε φίλε εγω τα πλένω , τα διπλωνω και τα ξαναχρησιμοποιώ
Kατα τα ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΑ δεν σου εχει σπασει κανενα?εγω χρησιμοποιω τα jaguar που εχουν και τα μπουρδελα!!! τα πιο ανθεκτικα απολα!!!!
Kατα τα ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΑ δεν σου εχει σπασει κανενα?
Ρε ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ,εσενα και το σκυλακι σου απλα σας κατουρω στη μαπα.κοιτα εχτες που στον ειχα φορμαρει το εβγαλα και πιτσιλησα στα μαλλια σου ;)
τωρα δε ξερω τι θα γινει ................μμμμμμμμμμμμ για κανε ααα
Ναι τα Durex τελικά είναι πολύ καλά και άνετα στο να τα φορέσεις...Durex και Trojan πάντα...
Φιλη (τραβελι) μου ειχε πει για τα again οτι ειναι πολυ ανθεκτικα,οντως ειναι πολυ καλα και χρησιμοποιω μονο αυτα,βεβαια κανα δυο φορες εχουν σπασει,την πρωτη φορα ηταν μεσα σε χαμαμ στο νερο δηλαδη και την δευτερη εγω εβαλα βιαστικα το προφυλακτικο.Φιλος γιατρος μου προτεινε 2 κρεμες σπεσιαλ που δεν σπανε τα προφυλακτικα.Για το μουνακι
Κ-Υ JELLY kαι για να παρετε κουλουρακι ;) χωρις να ποναει η γκομενα XYLOCAINE JELLLY 2% Aπλα θελει να βαλεις κρεμα και την αφησεις 5-10 λεπτα και μετα βαλτε τρενα.....