Νέα

Ποιά μάρκα προφυλακτικά προτιμάτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά μάρκα προφυλακτικών προτιμάτε;

• DUO

Ψήφοι: 48 22,1%
  • Durex

Ψήφοι: 151 69,6%
  • Soft Condoms

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Playboy

Ψήφοι: 3 1,4%
  • Billy Boy

• Again

Ψήφοι: 19 8,8%
  • Versace

• Romed

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Trojan

Ψήφοι: 21 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    217

titus2006

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κανείς δοκιμάσει τα Mannix?
Είναι γαλλικά τώρα ήρθαν στην Ελλάδα και διαφημίζονται σαν πολύ λεπτά.Έτσι είναι?

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Τα DUO ηταν παντα τα αγαπημενα μου μεχρι που μου εσπασε ενα κατα τη διαρκεια της επαφης. Απο τοτε δεν τα ξαναπηρα.

Τα DUREX μου ειναι στενα.

Τα TROJAN μια χαρα για την ωρα.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Durex και Trojan.
Τα Trojan ειναι πιό ανθεκτικά αλλά μυρίζουν λάστιχο.
Περισσότερη σημασία όμως έχει ο τρόπος που τα βάζεις, για να μην πάθεις κανένα ατυχημα.
Πρέπει να αφήνεις περιθώρείο μπροστά και οποσδήποτε να μην "παιρνουν " αέρα όταν τα τοποθετέις...

Θέλες να πεις δηλ. οτι δεν στα "τοποθετουνε" με τον γνωστο ακρως καυλιατικο τρόπο? Κρίμα, χανεις!!!!!!

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω μαμαω με σακουλα σκλαβενιτη.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Durex Avanti Ultima.

Προφυλακτικό δίχως Latex αλλά με πολυουρεθάνη ώστε να μην ερεθίζει το πεος. Βασικά παίζουν άντρες με αλλεργία στο latex. Εκτεταμένη χρήση του μπορεί να οδηγήσει σε διάφορους ερεθισμούς ή ακόμη κι εκζέματα.

Επειδή την έχω πάθει με το latex πάντα ακόμη και σε μπουρδέλα, στούντιο, μασατζίδικα, CTs μόνο με τα Avanti (μαεστρο;).

Φιλε Κλουζω, υπαρχει και αλλη μεθοδος. Κοστιζει αλλα αξιζει:
Καθε φορά η γκομενα ερχεται με πιστοποιητικο που εχει εκδοθει απο εγκυρο εργαστηριο μια ωρα πριν το αργοτερο και περιεχει ολες τις εξετασεις απο ΗΙV μεχρι HPV, ερπη, ηπατιτιδες, χλαμύδια, συφιλη, κλπ.  Φυσικα θα επιμεινει να επιδειξεις και συ κατι αντιστοιχο αλλα μετα το ευχαριστιεσαι και ξεχνας ηδονικά ερεθισμους, εκζεματα και γενικά πλαστικά που βλάπτουν και το περιβαλλον.!  

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Michelin.jpg
    Michelin.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 35

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μήπως μπορεί κανεις να δώσει απάντηση στο γιατί μια τύπισσα μου ζήτησε ρητά και κατηγορηματικά από το τηλέφωνο προφυλακτικά αγκέν και μόνο αγκέν; Πέραν του ότι μου φάνηκε αντιεπαγγελματικό να μην εχει προφυλακτικά σπίτι της απορησα τότε για την επιμονή της στα " προφυλακτικα περιπτερου " αγκεν! Καμια ιδεα;

Επισκέπτης
Μήπως μπορεί κανεις να δώσει απάντηση στο γιατί μια τύπισσα μου ζήτησε ρητά και κατηγορηματικά από το τηλέφωνο προφυλακτικά αγκέν και μόνο αγκέν; Πέραν του ότι μου φάνηκε αντιεπαγγελματικό να μην εχει προφυλακτικά σπίτι της απορησα τότε για την επιμονή της στα " προφυλακτικα περιπτερου " αγκεν! Καμια ιδεα;
μπορεί να παίρνει μίζα σαν τους γιατρούς από της βιομηχανίες φαρμάκων.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φιλε Κλουζω, υπαρχει και αλλη μεθοδος. Κοστιζει αλλα αξιζει:
Καθε φορά η γκομενα ερχεται με πιστοποιητικο που εχει εκδοθει απο εγκυρο εργαστηριο μια ωρα πριν το αργοτερο και περιεχει ολες τις εξετασεις απο ΗΙV μεχρι HPV, ερπη, ηπατιτιδες, χλαμύδια, συφιλη, κλπ.  Φυσικα θα επιμεινει να επιδειξεις και συ κατι αντιστοιχο αλλα μετα το ευχαριστιεσαι και ξεχνας ηδονικά ερεθισμους, εκζεματα και γενικά πλαστικά που βλάπτουν και το περιβαλλον.!  
...και φυσικα να μην ξεχναμε και το γνωστο 'παραθυρο'του ιου HIV που προκαλει το AIDS...που ειναι γυρω στους 2 με 3 μηνες,δηλαδη το χρονο στον οποιο αν και το ατομο ειναι φορεας και εχει μολυνθει ο ιος δεν  ανιχνευεται απο καμμια εξεταση...με αλλα λογια αν μια τυπισσα πηδηχτηκε με καποιον ενα μηνα πριν και κολλησε τον ιο καμμια εξεταση διαθεσιμη δεν μπορει να σου εξασφαλισει πως η κοπελια ειναι η οχι φορεας...ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΑΓΚΕΣ ποτε πιστη σε πιστοποιητικα και διαβεβαιωσεις...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δε χρησιμοποιω ποτε καποτα γιατι απλουστατα εχω να γαμησω χρονια ....

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
...και φυσικα να μην ξεχναμε και το γνωστο 'παραθυρο'του ιου HIV που προκαλει το AIDS...που ειναι γυρω στους 2 με 3 μηνες,δηλαδη το χρονο στον οποιο αν και το ατομο ειναι φορεας και εχει μολυνθει ο ιος δεν  ανιχνευεται απο καμμια εξεταση...με αλλα λογια αν μια τυπισσα πηδηχτηκε με καποιον ενα μηνα πριν και κολλησε τον ιο καμμια εξεταση διαθεσιμη δεν μπορει να σου εξασφαλισει πως η κοπελια ειναι η οχι φορεας...ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΑΓΚΕΣ ποτε πιστη σε πιστοποιητικα και διαβεβαιωσεις...

Με τον Φρεντυ δεν περναει ουτε η πλακα τελικα...
Προστατεψε μας!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Καλα και τη νυχτα του Αγ. Βαλεντίνου τι εγινε τελικα?
Μας προβληματιζεις Υπουργε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom