You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά μάρκα προφυλακτικά προτιμάτε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Anyparktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τα DUO ηταν παντα τα αγαπημενα μου μεχρι που μου εσπασε ενα κατα τη διαρκεια της επαφης. Απο τοτε δεν τα ξαναπηρα.
Τα DUREX μου ειναι στενα.
Τα TROJAN μια χαρα για την ωρα.
Τα TROJAN μια χαρα για την ωρα.
Durex και Trojan.
Τα Trojan ειναι πιό ανθεκτικά αλλά μυρίζουν λάστιχο.
Περισσότερη σημασία όμως έχει ο τρόπος που τα βάζεις, για να μην πάθεις κανένα ατυχημα.
Πρέπει να αφήνεις περιθώρείο μπροστά και οποσδήποτε να μην "παιρνουν " αέρα όταν τα τοποθετέις...
Θέλες να πεις δηλ. οτι δεν στα "τοποθετουνε" με τον γνωστο ακρως καυλιατικο τρόπο? Κρίμα, χανεις!!!!!!
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
εγω μαμαω με σακουλα σκλαβενιτη.
Durex Avanti Ultima.
Προφυλακτικό δίχως Latex αλλά με πολυουρεθάνη ώστε να μην ερεθίζει το πεος. Βασικά παίζουν άντρες με αλλεργία στο latex. Εκτεταμένη χρήση του μπορεί να οδηγήσει σε διάφορους ερεθισμούς ή ακόμη κι εκζέματα.
Επειδή την έχω πάθει με το latex πάντα ακόμη και σε μπουρδέλα, στούντιο, μασατζίδικα, CTs μόνο με τα Avanti (μαεστρο;).
Φιλε Κλουζω, υπαρχει και αλλη μεθοδος. Κοστιζει αλλα αξιζει:
Καθε φορά η γκομενα ερχεται με πιστοποιητικο που εχει εκδοθει απο εγκυρο εργαστηριο μια ωρα πριν το αργοτερο και περιεχει ολες τις εξετασεις απο ΗΙV μεχρι HPV, ερπη, ηπατιτιδες, χλαμύδια, συφιλη, κλπ. Φυσικα θα επιμεινει να επιδειξεις και συ κατι αντιστοιχο αλλα μετα το ευχαριστιεσαι και ξεχνας ηδονικά ερεθισμους, εκζεματα και γενικά πλαστικά που βλάπτουν και το περιβαλλον.!
Εγώ χρησιμοποιώ Michelin.
Κανένα πρόβλημα.
Συνημμένα
Εγώ χρησιμοποιώ Michelin.
Κανένα πρόβλημα.
Χειμωνα, καλοκαιρι?
Αντιολισθιτικά???
Επισκέπτης
με αντιολισθητικές αλυσίδες.Χειμωνα, καλοκαιρι?
Αντιολισθιτικά???
Μήπως μπορεί κανεις να δώσει απάντηση στο γιατί μια τύπισσα μου ζήτησε ρητά και κατηγορηματικά από το τηλέφωνο προφυλακτικά αγκέν και μόνο αγκέν; Πέραν του ότι μου φάνηκε αντιεπαγγελματικό να μην εχει προφυλακτικά σπίτι της απορησα τότε για την επιμονή της στα " προφυλακτικα περιπτερου " αγκεν! Καμια ιδεα;
Χειμωνα, καλοκαιρι?
Αντιολισθιτικά???
265/22-R180, τη σαμπέλλα μόνο. Από φορτηγό.
Την έχω μεγάλη.
Επισκέπτης
μπορεί να παίρνει μίζα σαν τους γιατρούς από της βιομηχανίες φαρμάκων.Μήπως μπορεί κανεις να δώσει απάντηση στο γιατί μια τύπισσα μου ζήτησε ρητά και κατηγορηματικά από το τηλέφωνο προφυλακτικά αγκέν και μόνο αγκέν; Πέραν του ότι μου φάνηκε αντιεπαγγελματικό να μην εχει προφυλακτικά σπίτι της απορησα τότε για την επιμονή της στα " προφυλακτικα περιπτερου " αγκεν! Καμια ιδεα;
χαχα λες;;μπορεί να παίρνει μίζα σαν τους γιατρούς από της βιομηχανίες φαρμάκων.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
...και φυσικα να μην ξεχναμε και το γνωστο 'παραθυρο'του ιου HIV που προκαλει το AIDS...που ειναι γυρω στους 2 με 3 μηνες,δηλαδη το χρονο στον οποιο αν και το ατομο ειναι φορεας και εχει μολυνθει ο ιος δεν ανιχνευεται απο καμμια εξεταση...με αλλα λογια αν μια τυπισσα πηδηχτηκε με καποιον ενα μηνα πριν και κολλησε τον ιο καμμια εξεταση διαθεσιμη δεν μπορει να σου εξασφαλισει πως η κοπελια ειναι η οχι φορεας...ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΑΓΚΕΣ ποτε πιστη σε πιστοποιητικα και διαβεβαιωσεις...Φιλε Κλουζω, υπαρχει και αλλη μεθοδος. Κοστιζει αλλα αξιζει:
Καθε φορά η γκομενα ερχεται με πιστοποιητικο που εχει εκδοθει απο εγκυρο εργαστηριο μια ωρα πριν το αργοτερο και περιεχει ολες τις εξετασεις απο ΗΙV μεχρι HPV, ερπη, ηπατιτιδες, χλαμύδια, συφιλη, κλπ. Φυσικα θα επιμεινει να επιδειξεις και συ κατι αντιστοιχο αλλα μετα το ευχαριστιεσαι και ξεχνας ηδονικά ερεθισμους, εκζεματα και γενικά πλαστικά που βλάπτουν και το περιβαλλον.!
Anyparktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κοιτα τι εγινε ομως 9 μηνες μετα απο την τελευταια φορα που γαμησα με michelinΕγώ χρησιμοποιώ Michelin.
Κανένα πρόβλημα.
Συνημμένα
...και φυσικα να μην ξεχναμε και το γνωστο 'παραθυρο'του ιου HIV που προκαλει το AIDS...που ειναι γυρω στους 2 με 3 μηνες,δηλαδη το χρονο στον οποιο αν και το ατομο ειναι φορεας και εχει μολυνθει ο ιος δεν ανιχνευεται απο καμμια εξεταση...με αλλα λογια αν μια τυπισσα πηδηχτηκε με καποιον ενα μηνα πριν και κολλησε τον ιο καμμια εξεταση διαθεσιμη δεν μπορει να σου εξασφαλισει πως η κοπελια ειναι η οχι φορεας...ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΑΓΚΕΣ ποτε πιστη σε πιστοποιητικα και διαβεβαιωσεις...
Με τον Φρεντυ δεν περναει ουτε η πλακα τελικα...
Προστατεψε μας!
Δε χρησιμοποιω ποτε καποτα γιατι απλουστατα εχω να γαμησω χρονια ....
Δε χρησιμοποιω ποτε καποτα γιατι απλουστατα εχω να γαμησω χρονια ....
Καλα και τη νυχτα του Αγ. Βαλεντίνου τι εγινε τελικα?
Μας προβληματιζεις Υπουργε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 2K