Νέα

Ποιά μάρκα προφυλακτικά προτιμάτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά μάρκα προφυλακτικών προτιμάτε;

• DUO

Ψήφοι: 48 22,1%
  • Durex

Ψήφοι: 151 69,6%
  • Soft Condoms

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Playboy

Ψήφοι: 3 1,4%
  • Billy Boy

• Again

Ψήφοι: 19 8,8%
  • Versace

• Romed

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Trojan

Ψήφοι: 21 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    217

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.312
Πόντοι
506
Σχετικά λεπτά τα Classic?

Ναι είναι μια χαρα. Τα χρησιμοποιούσα για χρόνια απλά με βολεύουν τα Sensitive τις Durex  ;)
δεν ειναι πολυ λεπτα οχι για εμανα ειναι νορμαλ

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ποια είναι τα πιο λεπτά που έχετε βρει ?

Είμαι κάποιες μέρες καθαρός από τα παράνομα εξτράκια και σκέφτομαι να το κρατήσω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Προφυλακτικα Από λιντλ παιδιά παντα

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Durex sensitive.. Δοκιμασα και τα καινουρια Durex invisible που ειναι πολυ λεπτα και ειναι σαν να μην φορας τιποτα σχεδον!! Λεω σχεδον γιατι σαν την κανονικη υφη δε θα βρεις πουθενα προφανως!! Εχω δοκιμασει και duo αλλα εχουν σπασει κανα 2,3 φορες και κοψοχολιαστηκα οποτε απο τοτε μακρυα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.312
Πόντοι
506
Durex sensitive.. Δοκιμασα και τα καινουρια Durex invisible που ειναι πολυ λεπτα και ειναι σαν να μην φορας τιποτα σχεδον!! Λεω σχεδον γιατι σαν την κανονικη υφη δε θα βρεις πουθενα προφανως!! Εχω δοκιμασει και duo αλλα εχουν σπασει κανα 2,3 φορες και κοψοχολιαστηκα οποτε απο τοτε μακρυα
τελικα με οσους το συζηταω ολο και περισσοτεροι εχουν δωσει ακυρο στα duo. :thumbsup: Και σπανε πιο ευκολα και ειναι αρκετα στενα και δε βολευουν

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
τελικα με οσους το συζηταω ολο και περισσοτεροι εχουν δωσει ακυρο στα duo. :thumbsup: Και σπανε πιο ευκολα και ειναι αρκετα στενα και δε βολευουν
ζορενακο μακρια απο τα ντουο και εμενα μου εχουν σπασει και ετρεχα για χαπια κτλ...απο ντουιρεξ γνωμη μ τα καλυτερα ειναι τα μοβ τα καινουργια που εχουν βγει δεν τα εχω βαλει!Πολυ καλη εντυπωση μου ειχαν κανει και τα τρογιαν(ισως οτι καλυτερο δοκιμασα) τα οποια αρεσαν και σε εμενα και στην κοπελα!απο μανιξ δεν εχω εμπειρια αλλα αγκαιν, στοπ κτλ δεν τα εχω με καλο ματι...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
ζορενακο μακρια απο τα ντουο και εμενα μου εχουν σπασει και ετρεχα για χαπια κτλ...απο ντουιρεξ γνωμη μ τα καλυτερα ειναι τα μοβ τα καινουργια που εχουν βγει δεν τα εχω βαλει!Πολυ καλη εντυπωση μου ειχαν κανει και τα τρογιαν(ισως οτι καλυτερο δοκιμασα) τα οποια αρεσαν και σε εμενα και στην κοπελα!απο μανιξ δεν εχω εμπειρια αλλα αγκαιν, στοπ κτλ δεν τα εχω με καλο ματι...

Trojan δεν εχει ποικιλία Ευρώπη άν και είναι απο τις κορυφαίες μάρκες στον χώρο.

Τα μώβ είναι τα Feel sensual που προανέφερα.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.312
Πόντοι
506
:thumbsup:

σωστος αν και δεν εχω προσωπικη αποψη για τα μωβ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom