ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.312
- Πόντοι
- 506
μια χαρα ειναι δοκιμασε τα δε θα το μετανοιωσεις
Εγινε φιλος
μια χαρα ειναι δοκιμασε τα δε θα το μετανοιωσεις
Μαγκες μονο DUO, δεν μου εχει σπασει ποτε μεχρι σημερα ..ευτυχως!!
Τα durex μου εσπασαν 3 φορες, και δεν τα ξανχρησιμοποιηησα...
Εχει κανεις εμπειρια με again?
δεν ειναι πολυ λεπτα οχι για εμανα ειναι νορμαλΣχετικά λεπτά τα Classic?
Ναι είναι μια χαρα. Τα χρησιμοποιούσα για χρόνια απλά με βολεύουν τα Sensitive τις Durex ;)
δεν ειναι πολυ λεπτα οχι για εμανα ειναι νορμαλ
Duo easy fit. Μπαίνουν πανεύκολαδεν ειναι πολυ λεπτα οχι για εμανα ειναι νορμαλ
με τα duo εχω γενικα θεμα.Ειναι σφιχτα και μου πευτειDuo easy fit. Μπαίνουν πανεύκολα
Ποια είναι τα πιο λεπτά που έχετε βρει ?
Είμαι κάποιες μέρες καθαρός από τα παράνομα εξτράκια και σκέφτομαι να το κρατήσω
durex invisible & Durex feel ultra sensitive
thnx mate
τα έχεις δοκιμάσει ?
Προφυλακτικα Από λιντλ παιδιά παντα
durex και πάλι durex
τελικα με οσους το συζηταω ολο και περισσοτεροι εχουν δωσει ακυρο στα duo. Και σπανε πιο ευκολα και ειναι αρκετα στενα και δε βολευουνDurex sensitive.. Δοκιμασα και τα καινουρια Durex invisible που ειναι πολυ λεπτα και ειναι σαν να μην φορας τιποτα σχεδον!! Λεω σχεδον γιατι σαν την κανονικη υφη δε θα βρεις πουθενα προφανως!! Εχω δοκιμασει και duo αλλα εχουν σπασει κανα 2,3 φορες και κοψοχολιαστηκα οποτε απο τοτε μακρυα
ζορενακο μακρια απο τα ντουο και εμενα μου εχουν σπασει και ετρεχα για χαπια κτλ...απο ντουιρεξ γνωμη μ τα καλυτερα ειναι τα μοβ τα καινουργια που εχουν βγει δεν τα εχω βαλει!Πολυ καλη εντυπωση μου ειχαν κανει και τα τρογιαν(ισως οτι καλυτερο δοκιμασα) τα οποια αρεσαν και σε εμενα και στην κοπελα!απο μανιξ δεν εχω εμπειρια αλλα αγκαιν, στοπ κτλ δεν τα εχω με καλο ματι...τελικα με οσους το συζηταω ολο και περισσοτεροι εχουν δωσει ακυρο στα duo. Και σπανε πιο ευκολα και ειναι αρκετα στενα και δε βολευουν
ζορενακο μακρια απο τα ντουο και εμενα μου εχουν σπασει και ετρεχα για χαπια κτλ...απο ντουιρεξ γνωμη μ τα καλυτερα ειναι τα μοβ τα καινουργια που εχουν βγει δεν τα εχω βαλει!Πολυ καλη εντυπωση μου ειχαν κανει και τα τρογιαν(ισως οτι καλυτερο δοκιμασα) τα οποια αρεσαν και σε εμενα και στην κοπελα!απο μανιξ δεν εχω εμπειρια αλλα αγκαιν, στοπ κτλ δεν τα εχω με καλο ματι...
ζορενακο μακρια απο τα ντουο και εμενα μου εχουν σπασει και ετρεχα για χαπια κτλ...απο ντουιρεξ γνωμη μ τα καλυτερα ειναι τα μοβ τα καινουργια που εχουν βγει δεν τα εχω βαλει!Πολυ καλη εντυπωση μου ειχαν κανει και τα τρογιαν(ισως οτι καλυτερο δοκιμασα) τα οποια αρεσαν και σε εμενα και στην κοπελα!απο μανιξ δεν εχω εμπειρια αλλα αγκαιν, στοπ κτλ δεν τα εχω με καλο ματι...
και μετά τρέχεις για nurlevo και αναλύσεις