Metaxopoulos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα καινουργια duo μου καναν μεγαλο θεμα με κοκκινιλες !μακρια!!!
Και εγω μια απο τα ιδια με τα DUO...Μονο DUREX με γευσεις και AGAIN καθως θελουμς να μυριζει και ομορφα το κουκλι εκει κατωDurex extra safe, εννοείται. Έχω μείνει, όμως, ευχαριστημένος παλιότερα και από τα Again special με τις ραβδώσεις.
Με τα Duo έχω πάθει τρείς φορές λαχτάρα, και από τότε μακριά...
Durex extra safe, εννοείται. Έχω μείνει, όμως, ευχαριστημένος παλιότερα και από τα Again special με τις ραβδώσεις.
Με τα Duo έχω πάθει τρείς φορές λαχτάρα, και από τότε μακριά...
durex. Για εμενα τα καλυτερα μονο μια φορα εχει σπασει και εχει τελεια εφαρμογη.Με duo μου επεφτε ηταν αρκετα στενο
Τα Σέβη μου
Ποτέ δέν μου έχει σπάσει durex. Εγώ είχα πρόβλημα με τα ultra thin feel. Πολύ μικρά στην βάση και με πονούσε. Ποτέ μου δέν έχω δεί duo στην αγορά, φυσικά δεν μένω Ελλάδα.
Jean & Classic θελω να δοκιμάσω αλλά νομίζω είναι σχετικά χοντρά.
αυτα χρησιμοποιώ και μου ειναι μια χαρα.Τα Σέβη μου
Ποτέ δέν μου έχει σπάσει durex. Εγώ είχα πρόβλημα με τα ultra thin feel. Πολύ μικρά στην βάση και με πονούσε. Ποτέ μου δέν έχω δεί duo στην αγορά, φυσικά δεν μένω Ελλάδα.
Jean & Classic θελω να δοκιμάσω αλλά νομίζω είναι σχετικά χοντρά.
Εχει κανεις εμπειρια με again?
Eγω παντα αυτα χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω δε με απογοητευσαν ποτεαυτα χρησιμοποιώ και μου ειναι μια χαρα.
Εχει κανεις εμπειρια με again?
μου φαινεται πρεπει να τα δοκιμασω.Eγω παντα αυτα χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω δε με απογοητευσαν ποτε
μια χαρα ειναι δοκιμασε τα δε θα το μετανοιωσειςμου φαινεται πρεπει να τα δοκιμασω.
Ειναι λεπτα?Σπανε ευκολα?