Νέα

Ποιά μάρκα προφυλακτικά προτιμάτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά μάρκα προφυλακτικών προτιμάτε;

• DUO

Ψήφοι: 48 22,1%
  • Durex

Ψήφοι: 151 69,6%
  • Soft Condoms

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Playboy

Ψήφοι: 3 1,4%
  • Billy Boy

• Again

Ψήφοι: 19 8,8%
  • Versace

• Romed

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Trojan

Ψήφοι: 21 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    217

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ασφαλως... και small, και medium και large και extra large!!!!!

Εδω υπαρχουν διαφορες ανα ηπειρο στο ιδιο προφυλαχτικο...π.χ to Durex Jeans ειναι 205mm/56mm/63mm στην Ευρωπη και 178mm/52mm/58mm στην Ασια  ;)   

Τα διαφορα μεγεθοι τα βρισκουμε στα φαρμακεια δηλαδη??
Εγω ας πουμε που ψωνιζω απο τα souper market ολα τα βλεπω στο ιδιο μεγεθος..

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα διαφορα μεγεθοι τα βρισκουμε στα φαρμακεια δηλαδη??
Εγω ας πουμε που ψωνιζω απο τα souper market ολα τα βλεπω στο ιδιο μεγεθος..

Στα Durex είναι εύκολο αφού στο site τους δείχνουν τα μεγέθη ακριβώς... στο κουτί τον προφυλαχτικων δυστυχώς λένε μονο την διάμετρο τις βασης του πεους. Τα large η extra large προφυλαχτικά λένε συνήθως large η XL η xxl (durex comfort xl, magnum, magnum xl, ακομα και τα Jeans) τα περισσότερα είναι medium σε μέγεθος (52mm βαση. 180 mm μηκος) και ενώ τα μικρά(160mm μηκος) συνήθως έχουν ονόματα με την λέξη Fit (Perfect Fit,Ultra Fit,Snugger Fit κ.τ.λ)....

Στα προφυλαχτικά το μήκος δεν έχει και πολύ σημασία επί το πλείστον σε αντίθεση με την διάμετρο της βασης ...Γενικός οποιος έχει πάνω από 13.5cm~14cm διάμετρο στην μέση του πέους η μεγαλη διαμετρο στιν βαση(<15cm) του προτείνω τα large η extra large (Jeans,magnum, magnum xl,comfort xl) για να μην τους κόβει την κυκλοφορία του αίματος....

Τα Jeans όπως και τά Classic τις Durex για κάποιο λόγο είναι αρκετά large σε πάχος+μηκος ακόμα και από τα Trojan Magnum που είναι καθαρά large προφυλακτικό...σε άτομα με >12cm περίμετρο δεν τους προτείνω τα παραπάνω διότι μετά θα ψάχνουν το προφυλαχτικό μέσα στην κοπέλα τους...

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στα Durex είναι εύκολο αφού στο site τους δείχνουν τα μεγέθη ακριβώς... στο κουτί τον προφυλαχτικόν δυστυχώς λένε μονο την διάμετρο τις βασης του πεους. Τα large η extra large προφυλαχτικά λένε συνήθως large η XL η xxl (durex comfort xl, magnum, magnum xl) τα περισσότερα είναι medium σε μέγεθος (52mm βαση. 180 mm μηκος) και ενώ τα μικρά(160mm μηκος) συνήθως έχουν ονόματα με την λέξη Fit (Perfect Fit,Ultra Fit,Snugger Fit k.t.l)....

Στα προφυλαχτικά το μήκος δεν έχει και πολύ σημασία επί το πλείστον σε αντίθεση με την διάμετρο της βασης ...Γενικός οποιος έχει πάνω από 13.5cm~14cm διάμετρο στην μέση του πέους η μεγαλη διαμετρο στιν βαση του προτείνω τα large η extra large (Jeans,magnum, magnum xl,comfort xl) για να μην τους κόβει την κυκλοφορία του αίματος....

Τα Jeans όπως και τά Classic τις Durex για κάποιο λόγο είναι αρκετά large σε πάχος+μηκος ακόμα και από τα Trojan Magnum που είναι καθαρά large προφυλακτικό...σε άτομα με >12cm περίμετρο δεν τους προτείνω τα παραπάνω διότι μετά θα ψάχνουν το προφυλαχτικό μέσα στην κοπέλα τους...

Τα medium είναι 52mm. Τα small πόσο είναι?
Θέλω να βρώ small γιατί η διάμετρος του πέους μου είναι μικρή.

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γενικος οταν:
Προφυλακτικό πολύ μεγάλο: μπορεί να σου βγει η να σπάσει κάτι την διαρκεία του sex.
Προφυλακτικό πολύ μικρό: θα είναι αβολο, μπορεί να σπάσει
Προφυλακτικό πολύ μακρύ: υπάρχει περίπτωση να ξανά διπλωθεί κατά την διάρκεια τις πράξις....

Ολα αυτα γενικα.. και οχι ο κανονας

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
44mm η και 49mm ... [URL unfurl="true"]http://secure.condomania.com/prodinfo.asp?number=C-LSF-SL[/url]

Εισαι σιγουρος οτι με τα medium δεν εχεις προβλημα? Τι διαμετρο εχεις?

Για να ειμαι ειλικρινής δεν ξέρω την ακριβή διάμετρο μου, όμως με 54mm που έχω δοκιμάσει συνήθως μου βγαίνει. Με 52mm τα παράγματα είναι κάπως καλύτερα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω που αγοραζω προφυλακτικα τι να παιρνω; μονο ενα μεγεθος εχω δει αυτα με τα 52mm. (γυναικα ειμαι απλα παντα εχω σε περιπτωση αναγκης)

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
no offence πάντα, οκ?
απλά έτσι θα είσαι σαφώς πιο αγαπητή και αξέχαστη..
Για σκέψου τι θα λένε:
- Πωπω ρε φίλε, το θυμάσαι το δίπιττο με απ'όλα της Evas?
- Ναι, ναι, με μπόλικο τζατζίκι, και οι πιτ(π)ες στα κάρβουνα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
no offence πάντα, οκ?
απλά έτσι θα είσαι σαφώς πιο αγαπητή και αξέχαστη..
Για σκέψου τι θα λένε:
- Πωπω ρε φίλε, το θυμάσαι το δίπιττο με απ'όλα της Evas?
- Ναι, ναι, με μπόλικο τζατζίκι, και οι πιτ(π)ες στα κάρβουνα..

αμα ειναι κοτοπουλο με σος πειραζει;

berolinezos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
DUREX JEANS !! OLE OLE!!! θαύματα κάνουν, είναι και για μεσαία μεγέθη αυτά. μη λέτε παπ...  :grin:
βέβαια τα καλύτερα είναι τα Σουηδικά "PROFIL" ... εγγύηση!!

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όχι, απλά να μην κάψεις τις πίτ(π)ες...

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω που αγοραζω προφυλακτικα τι να παιρνω; μονο ενα μεγεθος εχω δει αυτα με τα 52mm. (γυναικα ειμαι απλα παντα εχω σε περιπτωση αναγκης)

Mια χαρα ειναι τα 52mm ... στατιστικος ταιριαζει με το 85% του μεγεθους των Ελληνων .... εαν το βλεπεις σαν παραγεμισμενο λουκανικο τοτε παρτου αλλο μεγαλυτερο  ;) :grin: Για όσους δεν έχουν καταλάβει τα 52mm σημαίνει ότι το προφυλακτικό μετρημένο επίπεδο στην βάση του είναι 52mm ...

52mm x 2 =104mm περιμετρο

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mια χαρα ειναι τα 52mm ... στατιστικος ταιριαζει με το 85% του μεγεθους των Ελληνων .... εαν το βλεπεις σαν παραγεμισμενο λουκανικο τοτε παρτου αλλο μεγαλυτερο  ;) :grin: Για όσους δεν έχουν καταλάβει τα 52mm σημαίνει ότι το προφυλακτικό μετρημένο επίπεδο στην βάση του είναι 52mm ...

52mm x 2 =104mm περιμετρο

Με δύο πίττες η μία..?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom