You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά λεπτομέρεια σας φτιάχνει περισσότερο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα weirdjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Το pearl necklace έχει δυο αναγνώσεις. Και στις δύο αυτός της το "χαρίζει".να της το « χαρισεις» εσυ (pearl necklace) ή να το φοραει απο το σπιτι της?
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Το καλοκαίρι η βερμούδες σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο και ωραίο παπούτσι μια χαρά μας κάνουνΟι γκομενες φτιαχνονται με κυριλε παπουτσι η προτιμανε καγκουρες με παντοφλες η βερμουδες;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Aυτό δεν είναι λεπτομέρεια ρε μεγάλε, είναι όλο το πακέτο!!!!Αυτή η λεπτομέρεια ...
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.329
- Πόντοι
- 4.546
Το πίρσινγκ στις ρώγες εννοείς?Άλλη μια λεπτομέρεια (για την ακρίβεια δύο):
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.702
- Πόντοι
- 46.423
Aυτό δεν είναι λεπτομέρεια ρε μεγάλε, είναι όλο το πακέτο!!!!
Έτσι !!!
ΝαιΤο πίρσινγκ στις ρώγες εννοείς?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.877
- Πόντοι
- 9.297
Η βερμουδα σε ΜΗ παραθαλασσια περιοχη επιτρεπεται η σε παμπλουτα μελη μελη του star system η σε καγκουρες.Δεν ανηκω σε καποια απο τις κατηγοριες αυτες.Το καλοκαίρι η βερμούδες σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο και ωραίο παπούτσι μια χαρά μας κάνουν
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Ευτυχώς τότε υπάρχουν πολλοί κάγκουρες γύρω μου και μπορώ να στρέψω το βλέμμα μου και να ξεκουράσω το μάτι μου πάνω σε ωραίες γυμνασμένες γάμπες τους.Η βερμουδα σε ΜΗ παραθαλασσια περιοχη επιτρεπεται η σε παμπλουτα μελη μελη του star system η σε καγκουρες.Δεν ανηκω σε καποια απο τις κατηγοριες αυτες.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.016
- Πόντοι
- 3.346
Οι κοιλιες σε χαλανε?Ευτυχώς τότε υπάρχουν πολλοί κάγκουρες γύρω μου και μπορώ να στρέψω το βλέμμα μου και να ξεκουράσω το μάτι μου πάνω σε ωραίες γυμνασμένες γάμπες τους.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
γνωμη για καραφλες με κοιλιτσα;Ευτυχώς τότε υπάρχουν πολλοί κάγκουρες γύρω μου και μπορώ να στρέψω το βλέμμα μου και να ξεκουράσω το μάτι μου πάνω σε ωραίες γυμνασμένες γάμπες τους.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.016
- Πόντοι
- 3.346
το πηγες σε αλλο λεβελ εσυγνωμη για καραφλες με κοιλιτσα;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
κατσε ρε μαν μπορει να ειναι λιγο ανωμαλη και να σωθει κοσμακηςτο πηγες σε αλλο λεβελ εσυ
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.016
- Πόντοι
- 3.346
Θα σου πει..αμα ειναι καλο παιδι και εχει λεφτα αισθηματα μας κανεικατσε ρε μαν μπορει να ειναι λιγο ανωμαλη και να σωθει κοσμακης
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Η εικόνα του άντρα δεν προβάλλεται τόσο όσο η γυναικεία από όλα τα σόσιαλ και δεν είναι μόνο για λόγους μάρκετινγκ. Η γυναικεία εμφάνιση αξιολογείται και από άντρες και από γυναίκες . Εμείς περνάμε ώρες ολόκληρες για να βάλουμε το μακιγιάζ μας και να διαλέξουμε τι θα φορέσουμε, να δένει το σύνολο. Η γυναίκα μπροστά στον καθρέφτη είναι ερωτική, ελκυστική. Ο άντρας μπροστά στον καθρέφτη είναι γελοίος και αγαρμπος.γνωμη για καραφλες με κοιλιτσα;
Για τους άντρες είναι αρκετό να είναι καθαροι και περιποιημένο, να έχουν ένα στιλ. Ο,τι είναι έξτρα προσθέτει πόντους.
Στην εποχή μας και στην κουλτούρα μας η εμφάνιση του άντρα δεν είναι τόσο σημαντική . Οπότε χαλαρώστε. Απλά μην ξεπερνάει το κεφάλι τους ώμους . Αυτή είναι η άποψη μου.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
σωστη κιμπαρισσα..Η εικόνα του άντρα δεν προβάλλεται τόσο όσο η γυναικεία από όλα τα σόσιαλ και δεν είναι μόνο για λόγους μάρκετινγκ. Η γυναικεία εμφάνιση αξιολογείται και από άντρες και από γυναίκες . Εμείς περνάμε ώρες ολόκληρες για να βάλουμε το μακιγιάζ μας και να διαλέξουμε τι θα φορέσουμε, να δένει το σύνολο. Η γυναίκα μπροστά στον καθρέφτη είναι ερωτική, ελκυστική. Ο άντρας μπροστά στον καθρέφτη είναι γελοίος και αγαρμπος.
Για τους άντρες είναι αρκετό να είναι καθαροι και περιποιημένο, να έχουν ένα στιλ. Ο,τι είναι έξτρα προσθέτει πόντους.
Στην εποχή μας και στην κουλτούρα μας η εμφάνιση του άντρα δεν είναι τόσο σημαντική . Οπότε χαλαρώστε. Απλά μην ξεπερνάει το κεφάλι τους ώμους . Αυτή είναι η άποψη μου.