baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.742
- Πόντοι
- 6.035
με κοφι μπερυ φρεντο εσπρεσσο.8 η ωρα το πρωί και παρακαλάς για προσοχή.. πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ?
με κοφι μπερυ φρεντο εσπρεσσο.8 η ωρα το πρωί και παρακαλάς για προσοχή.. πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ?
8 το πρωι εχω τσεκαρει ηδη δυο κτιρια και τα εχω βαλει σε ΠΛΗΡΗ λειτουργια και πλεον ειμαι στο γραφειο ΜΟΥ και τον ψωλοβαραω. ασε που με εχει πιασει η μεση μου.
να της το « χαρισεις» εσυ (pearl necklace) ή να το φοραει απο το σπιτι της?Δαχτυλάκια με μωβ νύχια να παίζουν τον ψώλο.
Κολιέ με πέρλες σε μιλφ.
κανω διακοπες την εποχη των εφοπλιστων οταν ειμαστε λιγοι και καλοι. κραταω τα μετοπισθεν γι'αυτο προσεχε μην μεινεις απο ρευμα θα με βρεις μπροστα σου.ποσο φτωχος εισαι ρε μαλακα που δουλευεις αυτη την εβδομάδα..
εχεις μεινει επιφυλακη πισω απο την ενωση ηλεκτρολόγων Αττικης-Περαιώς ?
Εγώ κατάλαβα ότι ξεχωρίζεις και για το καλό σου γούστο και για την υψηλή αισθητική
Πποτέ δεν περνάει απαρατήρητος ο @sescoulas
Δεν το λες και λεπτομέρεια αυτό, με αυτό φτιάχνονται όλοι σχεδόν οι άντρες (εκτός ίσως του αλεξ71)λεπτή στενή μέση που ανοίγει σε ωραίο τουρλωτό και πεταχτό (όχι πολύ) κώλο
Barelly legal...Είδα αυτή τη φωτογραφία και την ποστάρω.
Αυτό το καρεδάκι στα μαλλιά με τρελαίνει.
Όπως και όλο το στυλάκι της γενικά.
Το κολιέ, πέδιλο κλπ ...
Πετσί και κόκκαλο, άβυζη, με μαλλί σαν playmobile και άκρα οριακά περιποιημένα. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά.Είδα αυτή τη φωτογραφία και την ποστάρω.
Αυτό το καρεδάκι στα μαλλιά με τρελαίνει.
Όπως και όλο το στυλάκι της γενικά.
Το κολιέ, πέδιλο κλπ ...
Πετσί και κόκκαλο, άβυζη, με μαλλί σαν playmobile και άκρα οριακά περιποιημένα. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά.
Όντως, στα χέρια αναφερόμουν. Έχει μακρύ νύχι περασμένο απλά με βερνίκι. Δεν ξέρω ακριβώς τη μανικιουρίστικη ορολογία.Τα άκρα που τα είδες μεγάλε, γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα ???
Ούτε που το είχα προσέξει ή σκεφτεί ποτέ.Κάτι άλλο τρομερά καυλωτικο για εμένα,είναι ο ελαφρύς θόρυβος της τριβής των ποδιών την στιγμή που τα σταυρώνουν.