Gamikos_Papatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Να ντύνεται πρόστυχα η θεματικά και να με ξυπνάει το βράδυ …,,,
Και μένα με φτιάχνει το ξύλινο πάτωμα
κατι τετοιο δηλαδη ?Να ντύνεται θεματικά και να με ξυπνάει το βράδυ …,,,
πως θα σου γαργαλαει τα αρκιντακια ομως... με τις χειροπεδες και το γυαλι το μυωπικο ?Χαχαχαχα
Το παράκανες παραδοσιακό
Σεξυ αστυνόμος να σε δένει με χειροπέδες και να σε γλύφει ,νοσοκόμα , γραμματέας με διχτυωτό και γυαλί μυωπικό …
μαστορα θα σου ριξει και ενα τσαμικο ξεγυρισμενο στα καπακια, για να σου ανεβασει τη λιμπιδο.Σκάσε ρε και έχω καυλες κατακαλόκαιρο στην Αθήνα και μόνος μου
Εξαπτεις τη φαντασία μου @AnnapurnaΜαντώ,
Θα σε κάνω να δεις την αντανάκλαση του ζεστού φωτός μέσα σε σταγόνες νερού πάνω στο καθαρό δέρμα μου.
Γίνεται όμως και στο δικό σου δέρμα αν θέλεις.
Το ζεστό φως είναι εκείνο που στην λάμψη του μου θυμίζει το ηλιοβασίλεμα. Όσο περίεργο και να σου φανεί, το ψυχρό φως με αφήνει αδιάφορη.Τι να είναι το ζεστό φως άραγε; Το μπλε που έχει υψηλότερη συχνότητα, άρα και ενέργεια;
Εγώ κατάλαβα ότι ξεχωρίζεις και για το καλό σου γούστο και για την υψηλή αισθητικήΕγω πανω στην καυλα σκέφτομαι εσενα!
τι λες καλε τα ψυγεια εχουν ψυχρο φως,φαντασιωση μεσα σε ψυγειο δεν εχεις?Το ζεστό φως είναι εκείνο που στην λάμψη του μου θυμίζει το ηλιοβασίλεμα. Όσο περίεργο και να σου φανεί, το ψυχρό φως με αφήνει αδιάφορη.
Είμαι πολύ πίσω στις φαντασιώσεις μου, Αυτό μου λες;τι λες καλε τα ψυγεια εχουν ψυχρο φως,φαντασιωση μεσα σε ψυγειο δεν εχεις?
εγω δεν ειπα τιποτα,μια παραλειψη σας επισημανα εξ'αλλου εχει κλεψει την παρασταση ο σεσκουλας.Είμαι πολύ πίσω στις φαντασιώσεις μου, Αυτό μου λες;
Πποτέ δεν περνάει απαρατήρητος ο @sescoulasεγω δεν ειπα τιποτα,μια παραλειψη σας επισημανα εξ'αλλου εχει κλεψει την παρασταση ο σεσκουλας.
χέστηκες επάνω σου, μέχρι εδω μύρισεεγω δεν ειπα τιποτα,μια παραλειψη σας επισημανα εξ'αλλου εχει κλεψει την παρασταση ο σεσκουλας.
μας απαξιωσες τελειως μωρη τρελιαρα. ποιος αλλος δεν περναει απαρατηρητος?Πποτέ δεν περνάει απαρατήρητος ο @sescoulas
φοβηθηκα μην μου κανει ανηθικη προταση.χέστηκες επάνω σου, μέχρι εδω μύρισε
8 η ωρα το πρωί και παρακαλάς για προσοχή.. πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ?φοβηθηκα μην μου κανει ανηθικη προταση.
8 το πρωι εχω τσεκαρει ηδη δυο κτιρια και τα εχω βαλει σε ΠΛΗΡΗ λειτουργια και πλεον ειμαι στο γραφειο ΜΟΥ και τον ψωλοβαραω. ασε που με εχει πιασει η μεση μου.8 η ωρα το πρωί και παρακαλάς για προσοχή.. πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ?