Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.177
- Πόντοι
- 3.846
τον καναπέ ΙΚΕΑ μάλλον θα λέειμε το άσπρο νύχι εννοείς?
τον καναπέ ΙΚΕΑ μάλλον θα λέειμε το άσπρο νύχι εννοείς?
Ατριχες γυαλιστερες γεματες πουστριλικι και επιδειξιομανια...σκετη βαρβατιλα!??Ευτυχώς τότε υπάρχουν πολλοί κάγκουρες γύρω μου και μπορώ να στρέψω το βλέμμα μου και να ξεκουράσω το μάτι μου πάνω σε ωραίες γυμνασμένες γάμπες τους.
Ωμε το άσπρο νύχι εννοείς?
Ω, ναι!με το άσπρο νύχι εννοείς?
Για δείξε μας...Εχώ πάντως φωτό με καλύτερα λευκά νύχια να ποσταρω.
Χερια, ποδια
Για δείξε μας...Εχώ πάντως φωτό με καλύτερα λευκά νύχια να ποσταρω.
Χερια, ποδια
ΟΛΟ το πακέτο!!! Άξιος!!!Το συγκεκριμένο tattoo, σε αυτό το σημείο ή στα μπούτια από πίσω
Αυτο με το «προσθετει ποντους« δεν επρεπε να το γραψεις....Η εικόνα του άντρα δεν προβάλλεται τόσο όσο η γυναικεία από όλα τα σόσιαλ και δεν είναι μόνο για λόγους μάρκετινγκ. Η γυναικεία εμφάνιση αξιολογείται και από άντρες και από γυναίκες . Εμείς περνάμε ώρες ολόκληρες για να βάλουμε το μακιγιάζ μας και να διαλέξουμε τι θα φορέσουμε, να δένει το σύνολο. Η γυναίκα μπροστά στον καθρέφτη είναι ερωτική, ελκυστική. Ο άντρας μπροστά στον καθρέφτη είναι γελοίος και αγαρμπος.
Για τους άντρες είναι αρκετό να είναι καθαροι και περιποιημένο, να έχουν ένα στιλ. Ο,τι είναι έξτρα προσθέτει πόντους.
Στην εποχή μας και στην κουλτούρα μας η εμφάνιση του άντρα δεν είναι τόσο σημαντική . Οπότε χαλαρώστε. Απλά μην ξεπερνάει το κεφάλι τους ώμους . Αυτή είναι η άποψη μου.
Δε νομίζω να υπάρχει κάποια ακριβής ερμηνεία για το πώς είναι το ΩΡΑΊΟ ή κάποιος κανόνας να το ορίσουμε. Για μένα οι δυνατές καλογυμνασμένες γάμπες αποτελούν σύμβολο αρρενωπότητας,με τρίχες ή χωρίς είναι άνευ σημασίαςΑτριχες γυαλιστερες γεματες πουστριλικι και επιδειξιομανια...σκετη βαρβατιλα!??
Γιαυτο σε ξεχώρισα απο την πρώτη στιγμήΔε νομίζω να υπάρχει κάποια ακριβής ερμηνεία για το πώς είναι το ΩΡΑΙΑ ή κάποιος κανόνας να το ορίσουμε. Για μένα οι δυνατές καλογυμνασμένες γάμπες αποτελούν σύμβολο αρρενωπότητας,με τρίχες ή χωρίς είναι άνευ σημασίας
Σέσκουλα διαθέτεις καλογυμνασμένη γάμπα - πρότυπο μαντούς???? ?
Καλα ...οταν θα συζητατε για το ποια ειναι η καλυτερη αποτριχωτικη μεθοδος για γαμπες και ποιο προ'ι'ον θα τις κανει πιο λειες και γυαλιστερες( σαν να ειστε αδερφουλες)....τοτε ΤΑ ΛΕΜΕ!!!-Δε νομίζω να υπάρχει κάποια ακριβής ερμηνεία για το πώς είναι το ΩΡΑΊΟ ή κάποιος κανόνας να το ορίσουμε. Για μένα οι δυνατές καλογυμνασμένες γάμπες αποτελούν σύμβολο αρρενωπότητας,με τρίχες ή χωρίς είναι άνευ σημασίας
Ξυπόλητος σαν τον μόγλιΟι γκομενες φτιαχνονται με κυριλε παπουτσι η προτιμανε καγκουρες με παντοφλες η βερμουδες;
Για Αφγανες μιλαμε;Ξυπόλητος σαν τον μόγλι
Ο καλός μύλος όλα τα αλέθει, μέχρι να χαλάσειΓια Αφγανες μιλαμε;
Και εμένα...Πιπινα με τέτοια αμφίεση με τρελαίνει.Μαυρες ζαρτιερες με μποτα...μεσα απο σεμνο σχετικα ντυσιμο...
Αυτο σε συνδυασμο με μια αθωα φατσουλα με στελνει...
O @sescoulas ρε ? Ο sescoulas είναι Η καλογυμνασμένη γάμπα προσωποποιημένηΣέσκουλα διαθέτεις καλογυμνασμένη γάμπα - πρότυπο μαντούς???? ?