Εγώ βάζω απλή αμόλυβδη και καμιά φορά την 100άρα.
Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι 100αρα δεν έχω δει πουθενά αλλού στην Ευρώπη.
Με τις τόσες νοθείες που παίζουν, θα είμαστε τυχεροί αν η δικιά μας 100αρα είναι σαν την απλή των άλλων..
δεν θα το ελεγα... απλα η κατοσταρα μου βγαζει περισσοτερα χιλιομετρα εμενα...το θεμα ειναι...με τα λεφτα που εδωσα μηπως και η απλη μου βγαλει τα ιδια????
Εγώ βάζω απλή αμόλυβδη και καμιά φορά την 100άρα.
Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι 100αρα δεν έχω δει πουθενά αλλού στην Ευρώπη.
Με τις τόσες νοθείες που παίζουν, θα είμαστε τυχεροί αν η δικιά μας 100αρα είναι σαν την απλή των άλλων..
δεν θα το ελεγα... απλα η κατοσταρα μου βγαζει περισσοτερα χιλιομετρα εμενα...το θεμα ειναι...με τα λεφτα που εδωσα μηπως και η απλη μου βγαλει τα ιδια????
Πατερας φιλου μου και συμφοιτητη μου που ειναι χημικος στα διυλιστηρια στον Ασπροπυργο μου ειπε πως η διαφορα κατοσταρας και απλης αμολυβδης ειναι 2 οκτανια διαφορα!!! την απλη αμολυβδη την εχουν ηδη κανει 98αρα οποτε... τζαμπα και η κατοσταρα. Αυτο που εχουν κανει μερικες εταιρειες και λενε πως εχουν 95+ ειναι αερας κοπανιστος!
Συμφωνώ, αν και φαντάζομαι ότι ο καθένας τους έχει κυρώσεις από την εταιρία με την οποία συνεργάζεται σε περίπτωση παρανομίας.
Τα Α.Π. από πού προμηθεύονται βενζίνη?
Προσωπικά προτιμώ την απλή VPower. Διαβάζοντας τα φυλλάδια της SHELL έλεγε πως έχει μέσα συστατικά που βοηθούν τον κινητήρα να έχει λιγότερη φθορά και επιβάρυνση σε βάθος χρόνου. Η διαφορά, ακόμη, της τιμής δεν είναι τραγική....
Εβαζα σε Aegean απο το καλοκαιρι που η αμολυβδη ακριβενε ωσπου παω 10 μερες πριν φουλαρα και το αμαξι εσβησε καμια 10αρια φορες στο δρομο, ωσπου εριξα μια γκαζια που εφτασα στον κοφτη για να καψω την βενζινη!!! Πηγα συνεργειο και αδειασα το ντεποζιτο!!! Η βενζινη ηταν τιγκα στο νερο!!! αν θελετε σας λεω που βρισκεται το πρατηριο