Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Στις Κύπριες δεν συναντάς το βαλκανικό στοιχείο που συναντάς σε πολλές Ελληνίδες. Γενικά όμως βρίσκω ότι οι Κύπριες είναι πιο όμορφες, αν και η εκνευριστική μικροαστική τους συμπεριφορά και ο άγριος χαβαλές τους(συνήθως φωνάζουν όταν κάθονται στις καφετέριες) τις κάνει αντιπαθητικές. Οι περισσότερες Κύπριες είναι ''κορίτσια από σπίτι'', μεγαλωμένες σε αυστηρά οικογενειακά περιβάλλοντα και με μητέρες που τις τρέχουν από πίσω. Φυσικά δεν ξέρουν οι τελευταίες ότι οι κόρες τους στις βραδινές εξόδους ή στις σπουδές τους στα ελληνικά πανεπιστήμια πηδιούνται αβέρτα. Γνώρισα Κύπρια στο πανεπιστήμιο η οποία στο πρώτο έτος ήταν σπασίκλας, θρησκευόμενη και συντηρητική. Ήμασταν φιλαράκια υποτίθεται, μιλούσαμε για πιο ''φιλοσοφικά'' ζητήματα και ξέρω γω, μέχρι που μια φορά που βρέθηκα στο διαμέρισμα της την πήρα μια φορά ιεραποστολικά. Τη δεύτερη φορά έδωσε κωλαράκι. Το παράξενο είναι ότι διαπίστωσα πως το είχε εκπαιδευμένο, όπως και το σχετικά περπατημένο μουνάκι της... Μπορεί να μην ήταν η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου, όμως ήταν στα κυβικά μου... για 1 χρόνο περίπου έτρωγα καλό κυπριακό ζεστό κουλούρι... τι να κάνουμε... δεν μπορούμε όλοι να πηδάμε τις μουνάρες Κύπριες... κάποιοι πάμε και σε πιο μέτρια πράγματα...
Επίσης μην ξεχνάμε τις Τουρκοκύπριες, οι οποίες είναι πανέμορφες και απελευθερωμένες. Πήγα μια φορά σε ένα συνέδριο στην Κηρύνεια και λίγο έλειψε να μου πέσει το σαγόνι. Δεν πήγα ποτέ σε μπουρδέλα στη βόρεια πλευρά αλλά πολύ θα ήθελα να γνώριζα Τουρκοκύπριες...
Επίσης μην ξεχνάμε τις Τουρκοκύπριες, οι οποίες είναι πανέμορφες και απελευθερωμένες. Πήγα μια φορά σε ένα συνέδριο στην Κηρύνεια και λίγο έλειψε να μου πέσει το σαγόνι. Δεν πήγα ποτέ σε μπουρδέλα στη βόρεια πλευρά αλλά πολύ θα ήθελα να γνώριζα Τουρκοκύπριες...