gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η γουαιλντ ροουζ πρεπει να ειναι πολυ μουναρα για να μπαινει στο μπου......Όποτε βλεπεις άσχημη, βουρ στον πατσά!
ή ειναι κανας ωριμος μουστακαλης
η γουαιλντ ροουζ πρεπει να ειναι πολυ μουναρα για να μπαινει στο μπου......Όποτε βλεπεις άσχημη, βουρ στον πατσά!
Ό,τι σε βολεύει καλύτερα ;)η γουαιλντ ροουζ πρεπει να ειναι πολυ μουναρα για να μπαινει στο μπου......
ή ειναι κανας ωριμος μουστακαλης
Ναι μωρε, το ξερω. Υγεια πανω απ ολα.Υγεία να χουμε μωρέ κι αυτά διορθώνονται
Εγώ δεν είχα πρόθεση να σε εκθέσω....μόνος διάλεξεςειναι παχυ το μουστακι ή απλα αξυρισια 3 ημερων;
ειναι παχυ το μουστακι ή απλα αξυρισια 3 ημερων;Ό,τι σε βολεύει καλύτερα ;)
Α όλα κι όλα λάθος μαζί σου δεν έχω κάνει.απλά είσαι ελαφρώς λιγουρης κ έχει την πλάκα του το θέμαΝαι μωρε, το ξερω. Υγεια πανω απ ολα.
Κι εσυ μια μερα θα καταλαβεις το λαθος σου μαζι μου.
την επεσες και δεν εκατσε μαν;συγκλονιστικες αποκαλυψειςΝαι μωρε, το ξερω. Υγεια πανω απ ολα.
Κι εσυ μια μερα θα καταλαβεις το λαθος σου μαζι μου.
Μην ανησυχεις, θα της ζητησω να αφησει αξυριστη τη γαμπα να γουσταρουμε.ειναι παχυ το μουστακι ή απλα αξυρισια 3 ημερων;
Διακριτικα παντα, αλλά εφαγα πόρτα τύπε.την επεσες και δεν εκατσε μαν;συγκλονιστικες αποκαλυψεις
το μουνακι να αφησει να γρατσουναει λιγοΜην ανησυχεις, θα της ζητησω να αφησει αξυριστη τη γαμπα να γουσταρουμε.
Το οτι με βρισκεις "ελαφρως" και οχι "βαρεως" λιγουρη με κάνει να νιωθω καποια ελπιδα για το μελλονΑ όλα κι όλα λάθος μαζί σου δεν έχω κάνει.απλά είσαι ελαφρώς λιγουρης κ έχει την πλάκα του το θέμα
Εννοειται.το μουνακι να αφησει να γρατσουναει λιγο
ε δεν εισαι και ρεπαςΤο οτι με βρισκεις "ελαφρως" και οχι "βαρεως" λιγουρη με κάνει να νιωθω καποια ελπιδα για το μελλον
ο ρεπας είναι ωραίο μωράκι νε κοιλιακούς πως θες να μιλάει; Σαν αγαπουλης;ε δεν εισαι και ρεπας
Με τους κοιλιακούς μιλάει???ο ρεπας είναι ωραίο μωράκι νε κοιλιακούς πως θες να μιλάει; Σαν αγαπουλης;
Είμαι ευγενική Μην το τραβάςΤο οτι με βρισκεις "ελαφρως" και οχι "βαρεως" λιγουρη με κάνει να νιωθω καποια ελπιδα για το μελλον
Οχι γιατι αποφευγω τις παντρεμενες. Ενας λογος που παρατησα τωρα τελευταια μια παντρεμενη ηταν οτι δεν μπορουσα να διαχειριστω το αγχος και το οτι ηξερα τον ανθρωπο και μιλουσαμε κιολας.Άλεξ, είχες ποτέ παρατράγουδα με απατημένο σύζυγο;
συνήθως με σηκωμένο πουτσο μιλάειΜε τους κοιλιακούς μιλάει???
ααααααααααααααααααααααααααααααχαααααχαχααααχχαχαχαχααχαχαχαΜε τους κοιλιακούς μιλάει???