PETROSANAL1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Νατασα συζυγοσ του αχρηστου Καραμανλη πριν 10 περιπου χρονια στη θεσαλονικη μεγαλη καυλα
Θηρίο. Είμαι στο 1.85 και αυτή με τακούνι σίγουρα μου έριχνεΔιατηρώ ως ιστορικό κειμήλιο το Playboy με θέμα αυτήν...
ΕΛΙΝΟΦΡΕΝΕΙΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι ψηλή;
Έλα ρε συ, ήσουν θαμώνας στον Αλιγάτορα;θυμαμαι πιτσιρικα την Νικολεττα Ραλλη που δουλευε σερβιτορα σε ενα ροκ μπαρ στη αλεξανδρας και ειχαμε φαει ολοι σκαλωμα, την εχω δει αρκετες φορες και προσφατα απο κοντα ειναι απ αυτες που οσο μεγαλωνει γινεται πιο σεξι . αλλα μια μια ειχα παθει πλακα πριν 25 περιπου χρονια την Πεγκη Ζηνα, ζαλαδα μου ηρθε τοτε.... και η Ευη Αδαμ ειναι απιστευτη αλλα την Ευη την ξερω και προσωπικα , οταν την γνωρισα ομως μεσω μιας πολυ καλης κοινης μας φιλης επαθα κοκομπλοκο πριν καμια 10 χρονια
Για δώσε τηλέφωνο.και η Ευη Αδαμ ειναι απιστευτη αλλα την Ευη την ξερω και προσωπικα , οταν την γνωρισα ομως μεσω μιας πολυ καλης κοινης μας φιλης επαθα κοκομπλοκο πριν καμια 10 χρονια
Δεν θέλει σκύλο. Τι να σε κάνει εσένα; Μόλις την δεις θα πας να της μυρίσεις τον κώλο και μετά θα φύγεις. Άλλα θέλει η κυρία.Για δώσε τηλέφωνο.
Δερμάτινο ... μουστάκι;;; Χαααχχααχααχαχαχαααχαχαχαααα!!!Μενεγακη γαρμπή στρατό αν θυμάμαι καλά μεγάλο πεύκο Πάσχα 2002. Περίμενα τη Ελένη πως κ πως είχα μπει κ στην λατζα της υπόθεσης για να είμαι από κοντά σκάει η Ελένη κόκαλο κοντή με πολύ μεγάλο πρόσωπο σαν προβατίνα... Ξενέρωσα όλα τα χρόνια που την χάζευα. Βγαίνει η γαρμπή με ένα μουστάκι δερμάτινο κ ανεστεναξε το στρατόπεδο με την Ρογα να τρυπάει κ το δερμάτινο... Σε ένα πάρτι Πάτρα μαγγη χαραλαμπιδου dj σε τουαλέτες με σούπερ στριγγακι έξω σε κοινή θέα μια τρέλα η κωλαρά της καλύτερη από κοντά... Κ το απόλυτο σοκ σε γάμο Αμαλιάδα σε γνωστό ξενοδοχείο τουαλέτα πάλι Ναταλία Δραγούμη με λευκό κολλητό μακρι διάφανο φόρεμα με μαύρο τανγκα η απόλυτη καυλα έπαθα σοκ τόσο που έψαχνα το ίδιο στιλ γυναίκας ενώ μέχρι τότε ξανθες μου άρεσαν μόνο...
Όχι! Μπορώ να της κάνω και κόλπα!Δεν θέλει σκύλο. Τι να σε κάνει εσένα; Μόλις την δεις θα πας να της μυρίσεις τον κώλο και μετά θα φύγεις. Άλλα θέλει η κυρία.
Βλέπω σου αρέσει να κάνεις κόλπα με τις μπάλες και στο τέλος να τρως λουκάνικο για ανταμοιβήΌχι! Μπορώ να της κάνω και κόλπα!
Ναι! Επίσης, να κάθομαι να βλέπω το 3 ανάποδα.Βλέπω σου αρέσει να κάνεις κόλπα με τις μπάλες και στο τέλος να τρως λουκάνικο για ανταμοιβή
Ωραίες σαγιονάρες φορά ο αφέντης σου.Ναι! Επίσης, να κάθομαι να βλέπω το 3 ανάποδα.
Δεν έχω αφέντη ακόμα. Αυτός ο κύριος είναι ένας περαστικός στην Πατησίων.Ωραίες σαγιονάρες φορά ο αφέντης σου.
Λάσυ εγώ; Θα τρελαθώ!Ρίο, ίσως έχεις ταλέντο, αλλά χρειάζεσαι σκληρή εκπαίδευση για να γίνεις Λάσυ ή Μαξ
Πατησίων ; Θέλεις να έρθεις έως τη Ν.Φιλαδέλφεια να παίξουμε και να σε ταίσω, Ρίο;Δεν έχω αφέντη ακόμα. Αυτός ο κύριος είναι ένας περαστικός στην Πατησίων.
Λάσυ εγώ; Θα τρελαθώ!
Γαβ γαβ! Έρχομαι πετώνταςΠατησίων ; Θέλεις να έρθεις έως τη Ν.Φιλαδέλφεια να παίξουμε και να σε ταίσω, Ρίο;
Daaaaa!!!Θηρίο. Είμαι στο 1.85 και αυτή με τακούνι σίγουρα μου έριχνε
Ναι....Έλα ρε συ, ήσουν θαμώνας στον Αλιγάτορα;
\m/
Είμαι στον Περισσό και δεν βλέπω κανέναν ΚαπετάνιοΠατησίων ; Θέλεις να έρθεις έως τη Ν.Φιλαδέλφεια να παίξουμε και να σε ταίσω, Ρίο;