Νέα

Ποιά Ελληνίδα διάσημη έχετε δει από κοντά και σας καύλωσε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PETROSANAL1

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
291
Πόντοι
21
Νατασα συζυγοσ του αχρηστου Καραμανλη πριν 10 περιπου χρονια στη θεσαλονικη μεγαλη καυλα

gappag

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
21
Πόντοι
1
Διατηρώ ως ιστορικό κειμήλιο το Playboy με θέμα αυτήν...
ΕΛΙΝΟΦΡΕΝΕΙΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι ψηλή;
Θηρίο. Είμαι στο 1.85 και αυτή με τακούνι σίγουρα μου έριχνε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Πριν χρονια ειδα τη Ναταχια Χιεοδωριδου σε ενα καφε επι της Μητροπολως μπηκε μεσα ινκογκνιτο, λες και ηταν σταρ του σινεμα τρομαρα της. Με ενα φθηνο βαμμενο ξανθο μαλλι και μαυρα γυαλια. Απο κοντα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο. Μου φανηκε και κοντη

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
θυμαμαι πιτσιρικα την Νικολεττα Ραλλη που δουλευε σερβιτορα σε ενα ροκ μπαρ στη αλεξανδρας και ειχαμε φαει ολοι σκαλωμα, την εχω δει αρκετες φορες και προσφατα απο κοντα ειναι απ αυτες που οσο μεγαλωνει γινεται πιο σεξι . αλλα μια μια ειχα παθει πλακα πριν 25 περιπου χρονια την Πεγκη Ζηνα, ζαλαδα μου ηρθε τοτε.... και η Ευη Αδαμ ειναι απιστευτη αλλα την Ευη την ξερω και προσωπικα , οταν την γνωρισα ομως μεσω μιας πολυ καλης κοινης μας φιλης επαθα κοκομπλοκο πριν καμια 10 χρονια
Έλα ρε συ, ήσουν θαμώνας στον Αλιγάτορα;
\m/

• Αγάπη
Αντιδράσεις: koskam

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.727
Πόντοι
6.236
και η Ευη Αδαμ ειναι απιστευτη αλλα την Ευη την ξερω και προσωπικα , οταν την γνωρισα ομως μεσω μιας πολυ καλης κοινης μας φιλης επαθα κοκομπλοκο πριν καμια 10 χρονια
Για δώσε τηλέφωνο.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Μενεγακη γαρμπή στρατό αν θυμάμαι καλά μεγάλο πεύκο Πάσχα 2002. Περίμενα τη Ελένη πως κ πως είχα μπει κ στην λατζα της υπόθεσης για να είμαι από κοντά σκάει η Ελένη κόκαλο κοντή με πολύ μεγάλο πρόσωπο σαν προβατίνα... Ξενέρωσα όλα τα χρόνια που την χάζευα. Βγαίνει η γαρμπή με ένα μουστάκι δερμάτινο κ ανεστεναξε το στρατόπεδο με την Ρογα να τρυπάει κ το δερμάτινο... Σε ένα πάρτι Πάτρα μαγγη χαραλαμπιδου dj σε τουαλέτες με σούπερ στριγγακι έξω σε κοινή θέα μια τρέλα η κωλαρά της καλύτερη από κοντά... Κ το απόλυτο σοκ σε γάμο Αμαλιάδα σε γνωστό ξενοδοχείο τουαλέτα πάλι Ναταλία Δραγούμη με λευκό κολλητό μακρι διάφανο φόρεμα με μαύρο τανγκα η απόλυτη καυλα έπαθα σοκ τόσο που έψαχνα το ίδιο στιλ γυναίκας ενώ μέχρι τότε ξανθες μου άρεσαν μόνο...
Δερμάτινο ... μουστάκι;;; Χαααχχααχααχαχαχαααχαχαχαααα!!!

(μπουστάκι ήθελες να γράψεις, όλοι το καταλάβαμε, αλλά ήταν πολύ αστείο ρε συ!)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.727
Πόντοι
6.236
Δεν θέλει σκύλο. Τι να σε κάνει εσένα; Μόλις την δεις θα πας να της μυρίσεις τον κώλο και μετά θα φύγεις. Άλλα θέλει η κυρία.
Όχι! Μπορώ να της κάνω και κόλπα!
soccer puppy GIF

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Σχεδόν όλες οι διάσημες (τουλάχιστον αυτές που "βλέπονται") φαίνονται υπερμουνάρες. Θες η αύρα που βγάζουν, θες η δική μας "θεοποίηση"; Τουλάχιστον τις πρώτες φορές, θα εντυπωσιαστούμε. Όταν όμως τις δεις 3-4 φορές, φεύγει συνήθως αυτός ο εντυπωσιασμός. Και ιδιαίτερα αν πιάσεις και λίγο απ' τον χαρακτήρα τους. Αν είναι ευγενική την βλέπεις με άλλο μάτι. Αν χαμογελάει, αν συμπεριφέρεται με ωραίο τρόπο, ενισχύει την φυσική της ομορφιά. Αν είναι σκατοχαρακτήρας, αμέσως ασχημαίνει! Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Εγώ, λόγω δουλειάς έχω συναντήσει πολλές διάσημες. 2-3 μου έχουν μείνει στο μυαλό ως οι υπέρτατες γυναίκες (που πέρα από την φυσική ομορφιά, ήταν και απίστευτα καλοί χαρακτήρες)
- Λάουρα Νάργιες. Παιδιά, τόσο γλυκιά, όμορφη και χαμογελαστή γυναίκα ... Ευγενική, προσγειωμένη και με διάθεση για κουβέντα. Δεν ήταν το "ψωνάκι" που σου μιλάει αφ' υψηλού. Με κέρδισε με την συμπεριφορά της! Την συνάντησα λίγο μετά το Survivor.
- Αγάπη Βαρδινογιάννη!!! Δεν λέω τίποτα γι' αυτή τη γυναίκα! Και μόνο που με κοιτούσε με αυτά τα μάτια, έλιωνα! Αποκτήσαμε μια οικειότητα, ερχόταν αρκετές φορές εκεί που εργαζόμουν και ζητούσε μόνο εμένα να την εξυπηρετήσω! Ευγενέστατη (σε σημείο που αναρωτιόμουν "ρε μήπως δεν είναι αλλά της μοιάζει") υπομονετική και με απίστευτο χιούμορ. Αλλά πάνω απ' όλα ... ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ (όχι σαν κάποιες άλλες υπέρκομψες μη χέσω) ΛΑΜΠΕΡΗ, μια καρακουκλάρα! Γυναίκα με τα όλα της! Μιλάω για πριν από 23-24 χρόνια.
- Ράνια Θρασκιά. Πόσο όμορφη και πόσο γλυκιά! Την είχα συναντήσει πολλά χρόνια πριν, στα πρώτα της βήματα, τα είχε με τον σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ.

Αν και το thread αφορά Ελληνίδες, εγώ θα αναφέρω 1 ξένη που δεν θα σβήσω ποτέ από την μνήμη μου!
Δεν θα σας γράψω λεπτομέρειες, θα σας δώσω μόνο το όνομα ... Τα υπόλοιπα ψάξτε τα ...
Ivana Medić

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536
Ναι! Επίσης, να κάθομαι να βλέπω το 3 ανάποδα.
Dog Sleeping GIF by JustViral
Ωραίες σαγιονάρες φορά ο αφέντης σου.

Ρίο, ίσως έχεις ταλέντο, αλλά χρειάζεσαι σκληρή εκπαίδευση για να γίνεις Λάσυ ή Μαξ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.727
Πόντοι
6.236
Ωραίες σαγιονάρες φορά ο αφέντης σου.
Δεν έχω αφέντη ακόμα. Αυτός ο κύριος είναι ένας περαστικός στην Πατησίων.
Ρίο, ίσως έχεις ταλέντο, αλλά χρειάζεσαι σκληρή εκπαίδευση για να γίνεις Λάσυ ή Μαξ
Λάσυ εγώ; Θα τρελαθώ!
playing super bowl GIF by ADWEEK

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536
Δεν έχω αφέντη ακόμα. Αυτός ο κύριος είναι ένας περαστικός στην Πατησίων.

Λάσυ εγώ; Θα τρελαθώ!
playing super bowl GIF by ADWEEK
Πατησίων ; Θέλεις να έρθεις έως τη Ν.Φιλαδέλφεια να παίξουμε και να σε ταίσω, Ρίο;

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.616
Πόντοι
17.436
ελευθερίου πολύ καλό κοντοπούτανο

gastone7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Like
16
Πόντοι
1
Εχει τυχει και εχω δει αρκετες διασημες απο κοντα, αλλα με τη Χριστινα Μουστακα , στα καλα της χρονια, κοντεψε να μου φυγει το τιμονι απο τα χερια :kneel:

Συνημμένα

• moustaka.jpg
    moustaka.jpg
    94,5 KB · Εμφανίσεις: 85

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.727