Νέα

ποιά είναι η πιο καύλα γιαγιά?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekvaronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
Εγώ θυμάμαι μια καυλό-γρια στο μπουρδελάκι της Αλκιβιάδου 16Β πριν κάποια χρόνια. Νομίζω Τάνια την έλεγαν? Πρέπει να ήταν 60+
Παρουσιαζόταν στην ημιυπόγα με ένα στριγκάκι που χάνοταν μέσα στα λίπια του κώλου της. Πέρασα για την εμπειρία..
Ο χώρος μύριζε σαν καμένο ψητό καλαμπόκι...
Οταν μπήκε στο τρωγλο-δωμάτιο, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, ως τα μέσα της γάμπας της. Δεν τις έβγαλε, και εγώ δεν της είπα τίποτα.. Τι στο fuck σκέφτηκα...πόσο πιο cult θα μπορούσε να γίνει το σκηνικό...
Η πίπα τραγική..αεροπίπα. Την ξάπλωσα ανάσκελα, αλλά ιεραποστολικά έπρεπε να σπρώχνω δυνατά για ανεβαίνει η κοιλάρα της και να γαμάω καλά.. Τα χέρια μου χάνοταν μέσα στα πατσοκοίλια της.
Στο πισωκολλητό έστρωσαν τα πράγματα. Εδινε και κουλούρι , αν και δεν το συνηθίζω το απόγευμα..
Μάλιστα το οδήγησε με το χέρι της, δείγμα εμπειρίας μισού αιώνα και βάλε...
Το κουλούρι δεν είχε μερέντα (πιθανόν η γιαγιά να είχε σάκχαρο)
Οσο τη σφυροκοπούσα πισωκολλητά μου έλεγε για ένα δάσκαλο ηλικιωμένο πελάτη, που όσο τη γαμούσε έλεγε την αλφαβήτα...
Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο και μια σιχασιά μαζί, κόντεψα να ξεράσω.
Συνέχισα να σφυροκοπάω..κρατώντας την από τις κάλτσες της. Εχυσα κοιτάζοντας αυτές τις μάλλινες πράσινες κάλτσες..ενώ αυτή δεν έβγαλε ούτε "ωχ".
Οταν σηκώθηκε μου είπε τι σκεφτόταν να μαγειρέψει για αύριο, επειδή δεν προλάβαινε..
Το νευρικό γέλιο με ξανάπιασε... αλλά όταν βγήκα έξω ξέρασα στο πεζοδρόμιο..

Αυτή ήταν η χειρότερη granny εμπειρία μου..αλλά απέφυγα να γράψω κριτική...
Δεν ξαναγάμησα στα μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου (βεβαίως - βεβαίως)

:rockon: Ωραιος!

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Φρέσκο πράγμα !!! Σημερινή καταδρομική στην Πλ. Λαυρίου 11π.μ για αναζήτηση ώριμης γυναικείας σάρκας :tits: Τελικά επέλεξα την σταθερή αξία Τατιάνα για διπλή εκτόνωση μόνο με 20 ευρώ +10 το χοτέλ !!! :grin: Δεν ξέρω αν κάνει έκπτωση και σε άλλους συναγωνιστές. Κανονικά παίρνει 20+10 για μία εκτόνωση. :knockinb:

Συνημμένα

• today6.JPG
    today6.JPG
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 75
  • today2.JPG
    today2.JPG
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 76

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Η συνεύρεση περιλάμβανε ισπανικό σεξ χωρίς καπότα :tits: με εκτόνωση στις βυζάρες :cum: και εν συνεχεία ανελέητος πεοθηλασμός με καπότα γλύψιμο σώματος και αρχιδιών, πισωκολητό και εκτώνοση στα 4 :fuck2:

Συνημμένα

• today1.JPG
    today1.JPG
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 69
  • today3.JPG
    today3.JPG
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 70

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
:fuck2:

Συνημμένα

• today5.JPG
    today5.JPG
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 49

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγώ θυμάμαι μια καυλό-γρια στο μπουρδελάκι της Αλκιβιάδου 16Β πριν κάποια χρόνια. Νομίζω Τάνια την έλεγαν? Πρέπει να ήταν 60+
Παρουσιαζόταν στην ημιυπόγα με ένα στριγκάκι που χάνοταν μέσα στα λίπια του κώλου της. Πέρασα για την εμπειρία..
Ο χώρος μύριζε σαν καμένο ψητό καλαμπόκι...
Οταν μπήκε στο τρωγλο-δωμάτιο, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, ως τα μέσα της γάμπας της. Δεν τις έβγαλε, και εγώ δεν της είπα τίποτα.. Τι στο fuck σκέφτηκα...πόσο πιο cult θα μπορούσε να γίνει το σκηνικό...
Η πίπα τραγική..αεροπίπα. Την ξάπλωσα ανάσκελα, αλλά ιεραποστολικά έπρεπε να σπρώχνω δυνατά για ανεβαίνει η κοιλάρα της και να γαμάω καλά.. Τα χέρια μου χάνοταν μέσα στα πατσοκοίλια της.
Στο πισωκολλητό έστρωσαν τα πράγματα. Εδινε και κουλούρι , αν και δεν το συνηθίζω το απόγευμα..
Μάλιστα το οδήγησε με το χέρι της, δείγμα εμπειρίας μισού αιώνα και βάλε...
Το κουλούρι δεν είχε μερέντα (πιθανόν η γιαγιά να είχε σάκχαρο)
Οσο τη σφυροκοπούσα πισωκολλητά μου έλεγε για ένα δάσκαλο ηλικιωμένο πελάτη, που όσο τη γαμούσε έλεγε την αλφαβήτα...
Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο και μια σιχασιά μαζί, κόντεψα να ξεράσω.
Συνέχισα να σφυροκοπάω..κρατώντας την από τις κάλτσες της. Εχυσα κοιτάζοντας αυτές τις μάλλινες πράσινες κάλτσες..ενώ αυτή δεν έβγαλε ούτε "ωχ".
Οταν σηκώθηκε μου είπε τι σκεφτόταν να μαγειρέψει για αύριο, επειδή δεν προλάβαινε..
Το νευρικό γέλιο με ξανάπιασε... αλλά όταν βγήκα έξω ξέρασα στο πεζοδρόμιο..

Αυτή ήταν η χειρότερη granny εμπειρία μου..αλλά απέφυγα να γράψω κριτική...
Δεν ξαναγάμησα στα μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου (βεβαίως - βεβαίως)
Τυπε, γι'αυτο εισαι Τιμημενος. Αυτες οι εμπειριες χτιζουν τον μυθο σου.
Εισαι ενας πιονερος της ερωτικης απολαυσης.
Τα σεβη μου :grin:.

alpap71

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
που θα βροθμε την κατερινα?

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε μαγκες αυτη την ingrid απο το mamba που τη βρισκουμε ?
και αν ξερει κανεις λεπτομερειες για πειτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom