Νέα

ποιά είναι η πιο καύλα γιαγιά?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekvaronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1

Συνημμένα

• giagia5.JPG
    giagia5.JPG
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 49

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Για ΚΑΠΗ μιλάμε ή για studio φίλε; :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αυτό είναι θρεντ για να γουστάρει ο speed ο φίλος μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Ρε παιδιά για δώστε καμια πληροφορία για αυτη την κατερίνα ??
Ξέρετε τι πρόγραμμα κάνει και πόσα παίρνει?

πρόγραμμα κανονικό..ακάποτο τσιμπούκι, γαμήσι, χύσιμο στο στόμα. 40 ευρώ (30+10 το hotel)...

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
:tits: ΤΑΤΙΑΝΑ σεξυ gilf :tits:

Συνημμένα

• t1.JPG
    t1.JPG
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 52
  • t2.JPG
    t2.JPG
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 51

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
:fuck2: :kissass:

Συνημμένα

• t3.JPG
    t3.JPG
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 40

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Που είναι ο speed να βάλει τάξη εδω πέρα!  :s&m_2:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ θυμάμαι μια καυλό-γρια στο μπουρδελάκι της Αλκιβιάδου 16Β πριν κάποια χρόνια. Νομίζω Τάνια την έλεγαν? Πρέπει να ήταν 60+
Παρουσιαζόταν στην ημιυπόγα με ένα στριγκάκι που χάνοταν μέσα στα λίπια του κώλου της. Πέρασα για την εμπειρία..
Ο χώρος μύριζε σαν καμένο ψητό καλαμπόκι...
Οταν μπήκε στο τρωγλο-δωμάτιο, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, ως τα μέσα της γάμπας της. Δεν τις έβγαλε, και εγώ δεν της είπα τίποτα.. Τι στο fuck σκέφτηκα...πόσο πιο cult θα μπορούσε να γίνει το σκηνικό...
Η πίπα τραγική..αεροπίπα. Την ξάπλωσα ανάσκελα, αλλά ιεραποστολικά έπρεπε να σπρώχνω δυνατά για ανεβαίνει η κοιλάρα της και να γαμάω καλά.. Τα χέρια μου χάνοταν μέσα στα πατσοκοίλια της.
Στο πισωκολλητό έστρωσαν τα πράγματα. Εδινε και κουλούρι , αν και δεν το συνηθίζω το απόγευμα..
Μάλιστα το οδήγησε με το χέρι της, δείγμα εμπειρίας μισού αιώνα και βάλε...
Το κουλούρι δεν είχε μερέντα (πιθανόν η γιαγιά να είχε σάκχαρο)
Οσο τη σφυροκοπούσα πισωκολλητά μου έλεγε για ένα δάσκαλο ηλικιωμένο πελάτη, που όσο τη γαμούσε έλεγε την αλφαβήτα...
Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο και μια σιχασιά μαζί, κόντεψα να ξεράσω.
Συνέχισα να σφυροκοπάω..κρατώντας την από τις κάλτσες της. Εχυσα κοιτάζοντας αυτές τις μάλλινες πράσινες κάλτσες..ενώ αυτή δεν έβγαλε ούτε "ωχ".
Οταν σηκώθηκε μου είπε τι σκεφτόταν να μαγειρέψει για αύριο, επειδή δεν προλάβαινε..
Το νευρικό γέλιο με ξανάπιασε... αλλά όταν βγήκα έξω ξέρασα στο πεζοδρόμιο..

Αυτή ήταν η χειρότερη granny εμπειρία μου..αλλά απέφυγα να γράψω κριτική...
Δεν ξαναγάμησα στα μπουρδελάκια της Αλκιβιάδου (βεβαίως - βεβαίως)

Επισκέπτης
Εγώ θυμάμαι μια καυλό-γρια στο μπουρδελάκι της Αλκιβιάδου 16Β πριν κάποια χρόνια. Νομίζω Τάνια την έλεγαν? Πρέπει να ήταν 60+
Παρουσιαζόταν στην ημιυπόγα με ένα στριγκάκι που χάνοταν μέσα στα λίπια του κώλου της. Πέρασα για την εμπειρία..
Οταν μπήκε στο τρωγλο-δωμάτιο, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, ως τα μέσα της γάμπας της. Δεν τις έβγαλε, και εγώ δεν της είπα τίποτα.. Τι στο fuck σκέφτηκα...πόσο πιο cult θα μπορούσε να γίνει το σκηνικό...
Η πίπα τραγική..αεροπίπα. Την ξάπλωσα ανάσκελα, αλλά ιεραποστολικά έπρεπε να σπρώχνω δυνατά για ανεβαίνει η κοιλάρα της και να γαμάω καλά.. Τα χέρια μου χάνοταν μέσα στα πατσοκοίλια της.
Στο πισωκολλητό έστρωσαν τα πράγματα. Εδινε και κουλούρι , αν και δεν το συνηθίζω το απόγευμα..
Οσο τη σφυροκοπούσα πισωκολλητά μου έλεγε για ένα δάσκαλο ηλικιωμένο πελάτη, που όσο τη γαμούσε έλεγε την αλφαβήτα...
Συνέχισα να σφυροκοπάω..κρατώντας την από τις κάλτσες της. Εχυσα κοιτάζοντας αυτές τις μάλλινες πράσινες κάλτσες..ενώ αυτή δεν έβγαλε ούτε "ωχ".
Οταν σηκώθηκε μου είπε τι σκεφτόταν να μαγειρέψει για αύριο, επειδή δεν προλάβαινε..

To post της ημέρας!
Θεός :headbang2:

Επισκέπτης
Πάντως μέχρι και πέρσι έπαιζε όντως μια Τάνια στο Αλκιβιάδου Β. Παλιά ήταν χοντρή αλλά μετά αδυνάτισε. Όμως η πίπα της και το αρχιδοπέρασμα ήταν υπόδειγμα δεξιοτεχνίας!
Αφού τέλειωσα τόσο γρήγορα με το στοματικό της που μου είπε να της το πω την επόμενη φορά για να μου πάρει λιγότερα :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Εκπληκτικος και απολαυστικος Sarouman, για ακομη μια φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom