- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Ναι τύπε. Και τους αδερφούς Κατσάμπα.
τυπε πολεμησες και εσυ τους ναζι μαζι με τον παπουλια και τον πρεκα?
αντισταση και ετσι?
Όσο για τα Σόδομα του Παζολίνι αποκρουστική και φτηνή και εύκολη προπαγάνδα εναντίον του φασισμού. Του άλλαξε τα φώτα του Σαντ.
Αυτή η ωμότητα δεν σου άρεσε ή άλλο;;;;Πες τα ρε Αντισθένη.. Το ότι την γύρισε ο Παζολίνι δεν την κάνει αριστούργημα αυτόματα.. Και δεν λέω ότι είναι άχρηστος ο Παζολίνι. Π.χ. η Μήδεια ήταν όντως αριστούργημα...
Αυτή η ωμότητα δεν σου άρεσε ή άλλο;;;;
καπως ετσι?τυπε πολεμησες και εσυ τους ναζι μαζι με τον παπουλια και τον πρεκα?
αντισταση και ετσι?
Ο σκοπός δεν ήταν η καταδίκη του φασισμού,ήταν η προβολή του φασισμού,γι'αυτό κ τόσο ακραία,εσύ μπορείς άνετα να γουστάρεις ας πούμε,αν θα καταδικάσεις ή όχι είναι δικο σου θέμα,σε κανένα σημείο δεν φαίνεται καταδίκη.Καλά εσένα τι σε νοιάζει?? Άντε να σου απαντήσω. Υπερβολικά και χωρίς λόγο ακραία, χωρίς να πετυχαίνει ούτε στο ελάχιστο τον σκοπό της που ήταν η καταδίκη του φασισμού...
Ο σκοπός δεν ήταν η καταδίκη του φασισμού,ήταν η προβολή του φασισμού,γι'αυτό κ τόσο ακραία,εσύ μπορείς άνετα να γουστάρεις ας πούμε,αν θα καταδικάσεις ή όχι είναι δικο σου θέμα,σε κανένα σημείο δεν φαίνεται καταδίκη.
Το δες,δεν σου άρεσε κ καταδικάζεις τον φασισμό.
Ούτε ο Κυνόδοντας σου άρεσε υποθέτω,σωστά;;;
Ποιους αυτούς;;;Ούτε καν προσπάθησα να την δω.. Είδα trailer και φρίκαρα.. Με εκνευρίζουν απίστευτα οι ψευτοκουλτουριάρικες ταινίες. Τώρα αυτοί που γουστάρουν οκ.. Δεν το θεωρώ πάντως ότι είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι αριστεροί φασίστες.. Διότι ο φασισμός βασίζεται σε αριστερά concepts.. Οι δεξιοί φασίστες είναι απλά βλαμμένοι...
Ποιους αυτούς;;;
Δεν το πιασά.
Είναι,θέλω να ξέρω τα πάντα,να΄μαι ξερόλας.Δεν χρειάζεται.. Δεν είναι ανάγκη να τα πιάνεις όλα..
Είναι,θέλω να ξέρω τα πάντα,να΄μαι ξερόλας.
Πουτάνα κ τα'χει μαλλόν,θα πεις τώρα ή θα με σκάσεις κ θα πάρω κ γω μέτρα σαν αυτά στα Σάλονα μέχρι να πεις;;;Γμτ, είδες πόσο άδικη είναι η ζωή??
Πουτάνα κ τα'χει μαλλόν,θα πεις τώρα ή θα με σκάσεις κ θα πάρω κ γω μέτρα σαν αυτά στα Σάλονα μέχρι να πεις;;;
Στην ταινία δεν σου άρεσε,σκέψου να το βιώσεις κιόλας.
O Γουντι Αλλεν δεν ειναι κακος, απλα οι ταινιες του κουραζουν.Και φυσικα απο τους χειροτερους μακραν ειναι ο θεος των μαλακοχιπστεραδων ο Γουντυ Αλλεν και οι νευρωσεις του που εχει γυρισει σε ταινιες....φολααααααα....