Αφορητη ασυναρτησια ειναι πολυ ευγενικη περιγραφη - εγω θα ελεγα υπερτατη κουλτουρομαλακια. Αυτη η κουλτουροπαπαρια που μας δερνει μας εχει φαει- ταχα μου οτι περναει μηνυματα και η συνδεση της οικογενειας με το ηφαιστειο και αρχιδια καπαμα. Αν θες να δεις ωραιές εικόνες βαλε να δεις national geographic (αποψη μου παντοτε).Στο μισαωρο ηθελα να αυτοπυρπολυθω με βενζινη για την παπαρια που επελεξα να δω.Σχεδον οι μισοι υπολοιποι στο cinema εφυγαν γελωντας στο διαλλειμμα.
Δεν θελω να φανω κακος αλλα, γιατι πατε να δειτε ταινιες που δεν σας ενδιαφερουν και δεν εχετε την διαθεση η την ικανοτητα να τις σκεφτειτε και να σας προβληματισουν?
Δηλαδη ποσο μαλακες ειστε εσεις που πηγατε να δειτε μια ταινια επειδη ακουσατε οτι ειχε καποιο νοημα, και ειπατε να το παιξετε λιγο κουλτουρα αφου ειχατε πηξει τοσο καιρο στα αμερικανικα ποπ κορν και κοκα κολα.
Δηλαδη τι περιμενεις να δεις? γρηγορες σκηνες, κλαμα, και στο τελος ενα <<βαθυ>> νοημα του τυπου <<we can change>> or <<save planet earth>>
Ειναι σαν να πηγαινω εγω για να δω κρικετ και μετα να κλαιγομαι ποσο μαλακια ηταν.