Νέα

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
το "A Serbian Film"  θα επρεπε να απαγορευτεί αυτή η ταινία .....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
To 120 μέρες στα Σόδομα.. Μιλάμε μεγάλη και σιχαμερή αηδία  :headbang:
Μεγαλη σε τι?
Λοιπον το εργο του Παζολινι ειναι για περιορισμενο αριθμο θεατων, δηλαδη κυριως για σινεφιλ.
Εσυ γιατι προσπαθησες να το δεις?  :huh:
Επισης για οσους δεν ξερουν ο Παζολινι στηριχτηκε απο το εργο του Μαρκησιου ντε Σαντ.

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν οι αμερικανοι τελικα ειναι ηλιθιοι,η οσοι δεν καταλαβαν την ταινια,που ηταν καλη. :S

εγώ από μικρός μια χαζομάρα την είχα,
αφού η γιαγιά μου έλεγε:
το παιδί δεν πάει καλά, να δεις που άμα μεγαλώσει δε θα του αρέσει το District9... :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Προσωπικά αι χειρότεραι ταινίαι μου φαίνονται κάτι επιστημονικής φαντασίας,π.χ.

και κάτι περιπέτειες χωρίς λόγο ύπαρξης(αστυνομικές,με δράκους/λυκάνθρωπους/βρυκόλακες κτλ).

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
  the tree of life.

Nταξει πλακα κανω απλα απογοητευτηκα οταν ολοι μου λεγανε για το αριστουργημα που πρεπει να δω.  :grin:

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
οποιαδηποτε γαλλικη,ευρωπαικη, κινεζικη και οχι αμερικανικη

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281

και κάτι περιπέτειες χωρίς λόγο ύπαρξης(αστυνομικές,με δράκους/λυκάνθρωπους/βρυκόλακες κτλ).

τωρα την ειχε αυτην

Επισκέπτης

Τύπε πίσω απ το I ROBOT κρύβονται πολλές αλήθειες που ίσως στο κοντινό μέλλον επαληθευτούν
Σε αντίθεση με το DISTRICT9 που ξεκινάει με τη λογική ότι οι ανίκητοι γήινοι κρατάν φυλακισμένους τους κάθε λογής χαζούς και ατίθασους  εξωγήινους σε μιά περιοχή  :S :S :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν θυμαμαι ονομα αλλα ηταν κινεζικος πειραματικος κινηματογραφος ( για ποσα χρονια θα ειναι πειραματικος? .
Πηγα να βγαλω τα ματια μου και να τα δωσω στα αδεσποτα να τα φανε.

Ναι την είδα...βιτσιόζος γαρ. :cheesy:

(κατηγορία απόλυτη μάπα,που επίσης όμως βλέπω χωρίς να ξέρω γιατί).
Αντε και γαμησου ρε μαλακα, την κατεβαζω αυτην την στιγμη.  :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τύπε πίσω απ το I ROBOT κρύβονται πολλές αλήθειες που ίσως στο κοντινό μέλλον επαληθευτούν
Σε αντίθεση με το DISTRICT9 που ξεκινάει με τη λογική ότι οι ανίκητοι γήινοι κρατάν φυλακισμένους τους κάθε λογής χαζούς και ατίθασους  εξωγήινους σε μιά περιοχή   :S :S :S
Ναι έχω καταλάβει το στόρυ...γιατί οι αμερικανοί φτιάχνουν εκατοντάδες τετοιές ταινίες αλλά δεν νογάνε δεν έχω καταλάβει κ όλο προς τα εκεί πάνε το σύστημα. :rolleyes:

π.χ.

(τσιπάκι,you know???? ;))

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μεγαλη σε τι?
Λοιπον το εργο του Παζολινι ειναι για περιορισμενο αριθμο θεατων, δηλαδη κυριως για σινεφιλ.
Εσυ γιατι προσπαθησες να το δεις?  :huh:
Επισης για οσους δεν ξερουν ο Παζολινι στηριχτηκε απο το εργο του Μαρκησιου ντε Σαντ.

Ναι.. Και περιγράφει την σήψη του καθεστώτος του Μουσολίνι  και συνεπακόλουθα την δημοκρατία του Σαλό.. Και είναι όντως για σινεφίλ και με τρομερές κριτικές...Και όντως στηρίχθηκε στον Ντε Σαντ. Χαίρω πολύ. Γι αυτό την είδα. .. Παρόλα αυτά, παραμένει μεγάλη και αηδιαστική μαλακία..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι.. Και περιγράφει την σήψη του καθεστώτος του Μουσολίνι  και συνεπακόλουθα την δημοκρατία του Σαλό.. Και είναι όντος για σινεφίλ και με τρομερές κριτικές...Και όντος στηρίχθηκε στον Ντε Σαντ. Χαίρω πολύ. Γι αυτό την είδα. .. Παρόλα αυτά, παραμένει μεγάλη και αηδιαστική μαλακία..
fixed. :grin:

Και πιστεύω στόχευε σε αυτό ο Παζό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom