You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 445
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Προπαγανδιστική σίγουρα,καθότι ο σκηνοθέτης ήταν μαρξιστής.Μὲ διαφορὰ ἡ χειρωτέρα προπαγανδιστικὴ ἀηδία
Ταινία όμως με φοβερές σκηνές.Oχι κι αηδία,too much.
Επισκέπτης
Προπαγανδιστικὴ πλην όμως αριστούργημα.
Ὄχι. Προπαγανδιστικὴ πλὴν ἀριστούργημα εἶναι αὐτή.
Επισκέπτης
Καὶ μόνον ἀριστούργημα αὐτή.
Μεγαλη σε τι?To 120 μέρες στα Σόδομα.. Μιλάμε μεγάλη και σιχαμερή αηδία
Λοιπον το εργο του Παζολινι ειναι για περιορισμενο αριθμο θεατων, δηλαδη κυριως για σινεφιλ.
Εσυ γιατι προσπαθησες να το δεις?
Επισης για οσους δεν ξερουν ο Παζολινι στηριχτηκε απο το εργο του Μαρκησιου ντε Σαντ.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γιατί ρε;;; Γαμάτη.το "A Serbian Film" θα επρεπε να απαγορευτεί αυτή η ταινία .....
Ειδικά η σκηνή που ο άλλος τυφλώνει τον άλλον με το καυλί του στο μάτι.
Επισκέπτης
Δεν ξερω αν οι αμερικανοι τελικα ειναι ηλιθιοι,η οσοι δεν καταλαβαν την ταινια,που ηταν καλη. :S
εγώ από μικρός μια χαζομάρα την είχα,
αφού η γιαγιά μου έλεγε:
το παιδί δεν πάει καλά, να δεις που άμα μεγαλώσει δε θα του αρέσει το District9...
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ξερεις για πια σκηνη αφου την εχει δει ....Γιατί ρε;;; Γαμάτη.
Ειδικά η σκηνή που ο άλλος τυφλώνει τον άλλον με το καυλί του στο μάτι.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εκεί που πάει να κόψει το πουλί του γελούσες ή είχες πάθει σοκ;;;εγώ έριξα το γέλιο.ξερεις για ποια σκηνη,αφου την εχει δει ....
Προσωπικά αι χειρότεραι ταινίαι μου φαίνονται κάτι επιστημονικής φαντασίας,π.χ.
και κάτι περιπέτειες χωρίς λόγο ύπαρξης(αστυνομικές,με δράκους/λυκάνθρωπους/βρυκόλακες κτλ).
τωρα την ειχε αυτην
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ναι την είδα...βιτσιόζος γαρ.τωρα την ειχε αυτην
(κατηγορία απόλυτη μάπα,που επίσης όμως βλέπω χωρίς να ξέρω γιατί).
Επισκέπτης
Προσωπικά αι χειρότεραι ταινίαι μου φαίνονται κάτι επιστημονικής φαντασίας,π.χ.
και κάτι περιπέτειες χωρίς λόγο ύπαρξης(αστυνομικές,με δράκους/λυκάνθρωπους/βρυκόλακες κτλ).
Τύπε πίσω απ το I ROBOT κρύβονται πολλές αλήθειες που ίσως στο κοντινό μέλλον επαληθευτούν
Σε αντίθεση με το DISTRICT9 που ξεκινάει με τη λογική ότι οι ανίκητοι γήινοι κρατάν φυλακισμένους τους κάθε λογής χαζούς και ατίθασους εξωγήινους σε μιά περιοχή :S :S :S
Δεν θυμαμαι ονομα αλλα ηταν κινεζικος πειραματικος κινηματογραφος ( για ποσα χρονια θα ειναι πειραματικος? .
Πηγα να βγαλω τα ματια μου και να τα δωσω στα αδεσποτα να τα φανε.
Πηγα να βγαλω τα ματια μου και να τα δωσω στα αδεσποτα να τα φανε.
Αντε και γαμησου ρε μαλακα, την κατεβαζω αυτην την στιγμη.Ναι την είδα...βιτσιόζος γαρ.
(κατηγορία απόλυτη μάπα,που επίσης όμως βλέπω χωρίς να ξέρω γιατί).
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ναι έχω καταλάβει το στόρυ...γιατί οι αμερικανοί φτιάχνουν εκατοντάδες τετοιές ταινίες αλλά δεν νογάνε δεν έχω καταλάβει κ όλο προς τα εκεί πάνε το σύστημα.Τύπε πίσω απ το I ROBOT κρύβονται πολλές αλήθειες που ίσως στο κοντινό μέλλον επαληθευτούν
Σε αντίθεση με το DISTRICT9 που ξεκινάει με τη λογική ότι οι ανίκητοι γήινοι κρατάν φυλακισμένους τους κάθε λογής χαζούς και ατίθασους εξωγήινους σε μιά περιοχή :S :S :S
π.χ.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εγώ ρε φίλε που νοικιάζω ακόμα από τα seven...πω πω φιλε είμαι χοντρό βίτσιο τελικά.Αντε και γαμησου ρε μαλακα, την κατεβαζω αυτην την στιγμη.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Μεγαλη σε τι?
Λοιπον το εργο του Παζολινι ειναι για περιορισμενο αριθμο θεατων, δηλαδη κυριως για σινεφιλ.
Εσυ γιατι προσπαθησες να το δεις?
Επισης για οσους δεν ξερουν ο Παζολινι στηριχτηκε απο το εργο του Μαρκησιου ντε Σαντ.
Ναι.. Και περιγράφει την σήψη του καθεστώτος του Μουσολίνι και συνεπακόλουθα την δημοκρατία του Σαλό.. Και είναι όντως για σινεφίλ και με τρομερές κριτικές...Και όντως στηρίχθηκε στον Ντε Σαντ. Χαίρω πολύ. Γι αυτό την είδα. .. Παρόλα αυτά, παραμένει μεγάλη και αηδιαστική μαλακία..
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
fixed.Ναι.. Και περιγράφει την σήψη του καθεστώτος του Μουσολίνι και συνεπακόλουθα την δημοκρατία του Σαλό.. Και είναι όντος για σινεφίλ και με τρομερές κριτικές...Και όντος στηρίχθηκε στον Ντε Σαντ. Χαίρω πολύ. Γι αυτό την είδα. .. Παρόλα αυτά, παραμένει μεγάλη και αηδιαστικήμαλακία..
Και πιστεύω στόχευε σε αυτό ο Παζό.