kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
βάλτε τώρα Θέμο....
Τί 'ναι αυτά ρε σεις;
βάλτε τώρα Θέμο....
Χαιρετώ παλιούς και νέους !!
BigB00bLover η επιστροφή!!!!
Παρακολουθούσα από το καλοκαίρι και μετά, διακριτικά το forum χωρίς να γράφω αλλά με το που είδα θέμα για την Όλγα δεν άντεξα! Είναι ο μοναδικός λόγος που βλέπω έστω και κλεφτά τον τελευταίο καιρό τηλεόραση, εκτός από την ΠΑΝΑΘΑ !!
Τι πλάσμα είναι αυτό ρε παιδί μου!!! Ακριβώς μέσα στα γούστα μου. Μελαχρινό, κωλάρα, ματάρα, ποδάρα, πεδιλάρα, βυζάρα (για να μην ξεχνάμε και τα φετίχ) και υποπτεύομαι και πατουσάρα!! Πω πω.. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά στο διαφορικό! Δεν αρρωσταίνω έτσι εύκολα με τις λεγόμενες "διάσημες" αλλά με αυτήν έχω καεί.. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα και πρέπει επειγόντως να μάθω ταρίφα
Ελπίζω να τα λέμε συχνότερα από εδώ και πέρα amigos!!
Δε φτάνει που 'χει μία γυναίκα που του ΠΑΡΑπέφτει όμορφη, κοιτάζει και ξένους κώλους ο Λιγούρης.Τι φάτσα του Θέμου κατά το strip την είδατε; Πεινάλας πρώην Αριστερός (και τώρα ανεξαρτήτου ιδεολογίας ?) είχε κάτσει να φάει την κρεμούλα του
Δε φτάνει που 'χει μία γυναίκα που του ΠΑΡΑπέφτει όμορφη, κοιτάζει και ξένους κώλους ο Λιγούρης.
πολυ μουνος αυτη η Γωγω ξερει κανενας καμια πληροφοριακαι η ξανθια γωγω τρελο καυλετο!
πολυ μουνος αυτη η Γωγω ξερει κανενας καμια πληροφορια