You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια από τις παρακάτω ομάδες που κέρδισε τον γαύρο σας προκαλεί τα πε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 127
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ο ΠΑΟ.
Για γέλια και για κλάματα......
Για γέλια και για κλάματα......
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λοιπον εμενα πανο απο ολα μου αρεσε,,,,το γκολακι του παππου,,,,,,RIVALDO...απευθειασ φαουλ....οπου σασ βρισκει σασ κερναει ντα πιπα.... τα πιο πολλα δεν μπορο να τα πο γιατη θα φαμε πολλη ορα..10 χρονια εινε αυτα...εσεισ ψαχτε για αλουσ που μασ νικανε,γιατι εσασ μην σασ νιαζει..οι 3 θεση στο OYEFA,,,ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Επισκέπτης
Η εικόνα του θεού ΚΟΝΤΕ να κάνει σσσσσσσσ σε όλο το ΟΑΚΑ.......
Moυ φαίνεται θα συμφωνήσω... βασικά δεν έκανε "σσσσσσ", απλά έτρεχε γύρω-γύρω και είχε το χέρι του στο αυτί του σαν να προσπαθούσε να ακούσει κάτι!!! Φυσικά τον περάσαν από γεννεές 14 όλοι οι γαύροι!!!
Πάντως γενικά ο Κόντε ήταν τόσο τσογλαναράς που τον πήγαινα τέζες!!!
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Η Μακάμπι Χάιφα φυσικά!!Ακόμα δν θα ξεχάσω τον αράπη που τους κάρφωσε τα μπαλάκια.Μα απο τους Εβραίους?????
γιακουμπου αγιεκμπενι....Η Μακάμπι Χάιφα φυσικά!!Ακόμα δν θα ξεχάσω τον αράπη που τους κάρφωσε τα μπαλάκια.Μα απο τους Εβραίους?????
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
γιακουμπου αγιεκμπενι....
Α γεια σου!!Ούτε ξέρω που παίζει πλεον...
ειχε παει στην πορτσμουθ...μετα......ιδεα δεν εχω...Α γεια σου!!Ούτε ξέρω που παίζει πλεον...
παντως την ιδια χρονια επεξε η μακαμπι με την ΑΕΚ(για το ουεφα) και 4-0 μεσα 1-4 εξω......
Μιντλεσμπρο παίζει τώραειχε παει στην πορτσμουθ...μετα......ιδεα δεν εχω...
παντως την ιδια χρονια επεξε η μακαμπι με την ΑΕΚ(για το ουεφα) και 4-0 μεσα 1-4 εξω......
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Έχω την εντύπωση πως η Σοσο που αναφέρεται στο γκάλοπ,είχε αποκλειστεί από τον γαύρο
εχεις σωστη εντυπωση!!Έχω την εντύπωση πως η Σοσο που αναφέρεται στο γκάλοπ,είχε αποκλειστεί από τον γαύρο
Αχου τα, καλε! Βρε τι εξυπνα παιδακια που ειναι οι βαζελοι! Και τι ευελικτα! Αλλαζουν ομαδα και υπηκοοτητα καθε χρονο για να δουν λιγη χαρα στα σκελια τους. Εβραιοι γινονται! Ολλανδοι γινονται! Νορβηγοί! Ουγγροι! Ο,τι να'ναι, αρκει να νοιωσουν κατι που οι ίδιοι κοντευουν να ξεχασουν: Πως ειναι να κερδιζεις το Θρυλο...
Λοιπον, λεβεντες: Αν θελετε να την μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη, βαλτε κατω Πρωταθληματα, Κυπελλα και, κυρίως, αποτελεσματα στα μεταξυ μας ματς και μετα τα λεμε.
Οπως δεν γαμανε με δανεικα αρχιδια, οπως δεν κανουν μνημοσυνο με ξενα κολυβα, ετσι δεν κανουν και μαγκιες με νικες ασχετων ομαδων.
Σεβασμό στον γαμια σας γιατι ερχονται αλλα 82 χρονια πουτσας!
Λοιπον, λεβεντες: Αν θελετε να την μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη, βαλτε κατω Πρωταθληματα, Κυπελλα και, κυρίως, αποτελεσματα στα μεταξυ μας ματς και μετα τα λεμε.
Οπως δεν γαμανε με δανεικα αρχιδια, οπως δεν κανουν μνημοσυνο με ξενα κολυβα, ετσι δεν κανουν και μαγκιες με νικες ασχετων ομαδων.
μην βριζεις ρε μαγκα!!!μπορεις να πεις πολλα χωρις να βριζεις?Αχου τα, καλε! Βρε τι εξυπνα παιδακια που ειναι οι βαζελοι! Και τι ευελικτα! Αλλαζουν ομαδα και υπηκοοτητα καθε χρονο για να δουν λιγη χαρα στα σκελια τους. Εβραιοι γινονται! Ολλανδοι γινονται! Νορβηγοί! Ουγγροι! Ο,τι να'ναι, αρκει να νοιωσουν κατι που οι ίδιοι κοντευουν να ξεχασουν: Πως ειναι να κερδιζεις το Θρυλο...
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε οταν σε προκαλουνε ρε φιλαρακο φυσικο εινε να ξεφυγεισ λιγο...και εδο περα μερικοι προσπαθουν να γινουν μαγκεσ με αλουνου,αρχιδια.......εαν ειστε μαγκεσ θα συγκριθητε μαζι μασ..στα αναμεταξυ μασ παιχνιδια....και εκει φυσικα θα δειτε...ποσ παντα 2-3 θα ειστε καλα μου λαγουδακια.............ANTE GEIA...........
εισαι νεος ακομη(δεν ειναι υποτιμητικο αυτο!!) στο σαιτ πες οτι θες αλλα μην βριζεις!!!!ε οταν σε προκαλουνε ρε φιλαρακο φυσικο εινε να ξεφυγεισ λιγο...και εδο περα μερικοι προσπαθουν να γινουν μαγκεσ με αλουνου,αρχιδια.......εαν ειστε μαγκεσ θα συγκριθητε μαζι μασ..στα αναμεταξυ μασ παιχνιδια....και εκει φυσικα θα δειτε...ποσ παντα 2-3 θα ειστε καλα μου λαγουδακια.............ANTE GEIA...........
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
επιστήμονας..............για εσένα τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν μάλλον ούτε που σε ακούμπησαν καν...εύγε..τι άλλο να πω....ε οταν σε προκαλουνε ρε φιλαρακο φυσικο εινε να ξεφυγεισ λιγο...και εδο περα μερικοι προσπαθουν να γινουν μαγκεσ με αλουνου,αρχιδια.......εαν ειστε μαγκεσ θα συγκριθητε μαζι μασ..στα αναμεταξυ μασ παιχνιδια....και εκει φυσικα θα δειτε...ποσ παντα 2-3 θα ειστε καλα μου λαγουδακια.............ANTE GEIA...........
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Μαγκες το ποδόσφαιρο ειναι το μοναδικό άθλημα που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος Υπήρξαν χρονιές που και οι τρεις - τεσσερις "Μεγάλες" Ελληνικές ομάδες έχασαν από μικρά Ευρωπαικά ονόματα και χρονιές που κέρδισαν μεγάλες ομάδες ... Ούτε ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και στα 10 πρωταθλήματα που πήρε ούτε και οι μικρες ομάδες που τον κέρδισαν ήταν καλύτερες απ' αυτόν. Αυτός που έθεσε το παραπάνω ερώτημα αυτός μου προκαλεί τα περισσότερα γέλια.Συγνώμη φίλε αλλά η Εθνική Ελλάδος που νίκησε ομάδες σαν την Γαλλία δεν μπορει να προκαλεί γέλιο σε κανένα εκτός αν αυτός που γελάει ειναι ασχετος και κομπλεξικός σαν εσένα.
Το συγκερκιμενο ποστ ειναι η αποδειξη ποσο αμπαλοι ειμαστε στην Ελλαδα.
Αντι να μιλαμε για ποδοσφαιρο (που ελαχιστοι καταλαβαινουνε τι συμβαινει πανω στο γρασιδι ) λεμε παπαρολογιες για τα ποσα μπαλακια ρουφηξαμε απο ομαδαρες.
Η μεγαλυτερη αποδειξη της καταντιας ειναι που οι γαυροι με 11 πρωταθληματα βριζουνε το κοκκαλη και τους παιχτες για τη μπαλα που παιζουνε. Πες μου σε ποια αλλη χωρα θα συνεβαινε?
Αντι να κοιταξουνε να παιξουνε λιγη μπαλα λενε στο κοσμο για ευρωπαικες πορειες και παπαρια.
Που πας ξυπολητος στα αγγουρια καλη μου? Η ευρωπαικη πορεια σε μαρανε....
Αλλα που να βαλουμε μυαλο με τους αμορφωτους αθλητικους δημοσιογραφους που μας πιπιλανε το μυαλο απο το πρωι εως το βραδυ.
Αντι να μιλαμε για ποδοσφαιρο (που ελαχιστοι καταλαβαινουνε τι συμβαινει πανω στο γρασιδι ) λεμε παπαρολογιες για τα ποσα μπαλακια ρουφηξαμε απο ομαδαρες.
Η μεγαλυτερη αποδειξη της καταντιας ειναι που οι γαυροι με 11 πρωταθληματα βριζουνε το κοκκαλη και τους παιχτες για τη μπαλα που παιζουνε. Πες μου σε ποια αλλη χωρα θα συνεβαινε?
Αντι να κοιταξουνε να παιξουνε λιγη μπαλα λενε στο κοσμο για ευρωπαικες πορειες και παπαρια.
Που πας ξυπολητος στα αγγουρια καλη μου? Η ευρωπαικη πορεια σε μαρανε....
Αλλα που να βαλουμε μυαλο με τους αμορφωτους αθλητικους δημοσιογραφους που μας πιπιλανε το μυαλο απο το πρωι εως το βραδυ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 210