Νέα

Ποια από τις παρακάτω ομάδες που κέρδισε τον γαύρο σας προκαλεί τα πε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια από τις παρακάτω ομάδες που κέρδισε τον γαύρο σας προκαλεί τα πε

• Φερεντσβάρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μακάμπι Χάιφα

• Σοσό

• Χέερενφεν

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Ρόζεμποργκ

• Μόλντε

• Χέλσιμποργκ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε, αφήστε τους τσακωμούς και πείτε τίποτα για καμιά Κραϊόβα (εντάξει, το πήγα πολύ πίσω!!!) :dancing:

chris_18

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΒΡΙΖΟΥΠΟΛΗ θελετε να πειτε ολοι οι παραπανω, γιατι τετοιους μαο-μαο ισμους
και τετοια συμπεριφορα ζουλου μονο οι γαυροι εχουν...μακαρι η λατσιο η ρεαλ ή η βερντερ να μας θυμησει το αξεχαστο 7-0 της γιουβε!!!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Οσο εμεις θα σας θυμιζουμε τα 1-4 (λεωφορος ...των στεναγμων) και τα 6-1 (ΟΑΚΑ για τα χανουμακια που ξεχνουν) τοσο εσεις θα γινοσαστε γιουβε, ρεαλ, βερντερ, και τελος παντων οποια ομαδα παιζει με τον ΘΡΥΛΟ. Δεν πειραζει οποιος δεν εχει ομαδα να αγαπα βρισκει μια να μισει.

Επισκέπτης
εγω πανιωνιοs ειμαι αλλα ρε παιδια τυχαιο ειναι που δε μπορειτε να κερδισετε ουτε τη χειροτερη ομαδα τηs κωλοπετεινιτσαs  αρκειστε στην ελλαδα που εχετε χουντα οπωs 67 με τσαγκαρακηδεs σπαθα κ.λ.π [ ο οΣΦΠ να κερδιζει κι αλλοι να πανε να γαμη...] αν εισαι ικανοποιημενοs απο αυτο που εισαι στην ευρωπη το καθρεφτη του ποδοσφαιρπυ παω πασο.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εγω πανιωνιοs ειμαι αλλα ρε παιδια τυχαιο ειναι που δε μπορειτε να κερδισετε ουτε τη χειροτερη ομαδα τηs κωλοπετεινιτσαs  αρκειστε στην ελλαδα που εχετε χουντα οπωs 67 με τσαγκαρακηδεs σπαθα κ.λ.π [ ο οΣΦΠ να κερδιζει κι αλλοι να πανε να γαμη...] αν εισαι ικανοποιημενοs απο αυτο που εισαι στην ευρωπη το καθρεφτη του ποδοσφαιρπυ παω πασο.
Σκύβω το κεφάλι μπροστά στην μεγάλη ομάδα του...Πανιωνίου που έχει κατακτήσει όλα τα τρόπαια της Ευρώπης......με σεβασμό......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Οσο εμεις θα σας θυμιζουμε τα 1-4 (λεωφορος ...των στεναγμων) και τα 6-1 (ΟΑΚΑ για τα χανουμακια που ξεχνουν) τοσο εσεις θα γινοσαστε γιουβε, ρεαλ, βερντερ, και τελος παντων οποια ομαδα παιζει με τον ΘΡΥΛΟ. Δεν πειραζει οποιος δεν εχει ομαδα να αγαπα βρισκει μια να μισει.
Αν και δεν ειμαι γαυρος, θα κανω μια παραθεση σχετικα με το σχολιο σου για τους βαζελους και τα χανουμια...ειναι που λες ο Νικος(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ),ο Μητσος(ΠΑΟ),ο Γιωργος(ΑΕΚ) και ο Alessandro(JUVE)....o Nικος που λες επι χρονια τον Μητσο και τον Γιωργακη τους εχει ταραξει στο  :knockinb: :knockinb: :boff: :boff: παρ'ολα αυτα ο Μητσος και ο Γιωργακης κανουν καζουρα  :uglystupid: στον Νικο επειδη ο Alessandro  :knockinb: τον κωλο(βλεπε 7-0)του Νικου.... :think:κοιταχτε ρε παιδια ο καθενας τον κωλο του!!!

Επισκέπτης
τουλαχιστον δεν ειμαι η ομαδα τη εφταραs kai ths πενταραs γελαει ολη ηευρωπη οπου παιζεται.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μπραβο για το διπλο στη Σοσο ρε φιλε αλλα μη μιλας κι εσυ για σκανδαλα διαιτησιες κ.λ.π. μην ξεχνας τα μπαραζ στη λαρισα με τον ΠΑΣ το 85....!!!! :bottom:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τουλαχιστον δεν ειμαι η ομαδα τη εφταραs kai ths πενταραs γελαει ολη ηευρωπη οπου παιζεται.
Έχεις φάει 6άρες εσύ από τον Θρύλο....άστα να πάνε....και μην πούμε για την ΒΟΥ Εθνική που βολόδερνες.....

Επισκέπτης
εχει δικιο ημουν μεσα τοτε ο βαρδινιγιαννηs  αν δεν διναμε το σαραβακο θα μαs ερειχνε κατηγορια αλλα να μιλατε εσειs γιαευνοια θα πεσει το ταβανι να μαs πλακωσει λιγο αυτοκριτικη και αυτοσυγρατηση δεν βλαπτει.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εχει δικιο ημουν μεσα τοτε ο βαρδινιγιαννηs  αν δεν διναμε το σαραβακο θα μαs ερειχνε κατηγορια αλλα να μιλατε εσειs γιαευνοια θα πεσει το ταβανι να μαs πλακωσει λιγο αυτοκριτικη και αυτοσυγρατηση δεν βλαπτει.
Οταν λες εσεις...εννοεις τον ΟΣΦΠ η' τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ?????? :think:

Επισκέπτης
προφανωs τον ΟΣΦΠ. Eιστε αδικημενοι τοσα χρονια

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
προφανωs τον ΟΣΦΠ. Eιστε αδικημενοι τοσα χρονια
Φιλαρακι αν διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα θα διαπιστωνες οτι δεν εχω καμμια σχεση με τον ΟΣΦΠ...Εγω ειμαι ΠΑΣ και τιποτε αλλο!!! :knuppel:ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!Φιλικα :grin:

Επισκέπτης
παντωs δε αδικηθηκεs σε εκεινο το παιχνιδι

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καλα ασ'το καλυτερα γιατι αν ανοιξουμε τετοιο θεμα και σε λαθος τοπικ....ασ'το θα παει μακρια η βαλιτσα!!!δεν εχει νοημα!καλο σου βραδυ ;)

Επισκέπτης
παντωs συμπαθειs μου ειστε σαν ομαδα μονο το λαμογιο τον κουγια ναμην ειχατε θα ειχατε ανεβει κατηγορια.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
παντωs συμπαθειs μου ειστε σαν ομαδα μονο το λαμογιο τον κουγια ναμην ειχατε θα ειχατε ανεβει κατηγορια.
Αυτο ξαναπες το,αφου καταφερε να κανει πολυ κοσμο να μην παρει διαρκειας φετος αναμεσα τους κι εγω εβαλε ο κυιος Μαλακας το εισιτηριο 30 ευρω λες και παιζουμε στο τσαμπιονς λιγκ!!! :uglystupid:

Επισκέπτης
αφου δεν το εχετε πλακωσει ακομα απορω εδω διωξαμε το αρχιλαμογιο τον μπεο εσειs τι κανετε ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom