Νέα

Ποια από τις παρακάτω ομάδες που κέρδισε τον γαύρο σας προκαλεί τα πε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια από τις παρακάτω ομάδες που κέρδισε τον γαύρο σας προκαλεί τα πε

• Φερεντσβάρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μακάμπι Χάιφα

• Σοσό

• Χέερενφεν

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Ρόζεμποργκ

• Μόλντε

• Χέλσιμποργκ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
καλα διαβασε πρωταθλητη και φως ακου τσουκαλα γινε μελος  πετα κανενα κορνε και συνεχισε........

Εγώ δεν διαβάζω ούτε πρωταθλητή, ούτε τσουκαλά βλέπω, ούτε TV Magic.
Γραμμένους στα αρχίδια μου τους έχω όλους. Εγώ ακολουθώ την ΟΜΑΔΑ μου !

Εσείς κάντε αυτά που σας λέει ο Χατζηχρήστος ή ακολουθήστε σαν πρόβατα τον Βανδή.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πούστη Κόκκαλη, άτιμη παράγκα, βρωμεροί διαιτητές, καταραμένο κατεστημένο, άτιμη κοινωνία, ξεπουλημένοι πολιτικοί

Συνημμένα

• mizerable.jpg
    mizerable.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 29

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γινε μελος !!!!!και διαβασε πρωταθλητη ακου  τσουκαλα αξιζει το επιβαλει ο κροκος!!

αν καταλαβες οτι ειμαι οπαδος του χατζηχρηστου απο τα γραφομενα μου.....τι να πω.....

Επισκέπτης
Η ΟΜΑΔΑ που εχει γινει περιγελος στην ευρωπη σε ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ εσενα και την παρεα σου (ΑΕΚ , ΠΑΟ , ΠΑΟΚ) απο ολες τις τρυπες εντος εκτος με και χωρις σκουφακι , οποτε πρεπει να καταλαβεις οτι καθε φορα που θες να υποβιβασεις τον ολυμπιακο ειναι σαν να λες και ΠΟΣΟ αχριστη ειναι η δικια σου ομαδα .... ασε που γελιοπιοισε κιολας

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
γινε μελος !!!!!και διαβασε πρωταθλητη ακου  τσουκαλα αξιζει το επιβαλει ο κροκος!!

αν καταλαβες οτι ειμαι οπαδος του χατζηχρηστου απο τα γραφομενα μου.....τι να πω.....

Εσύ απο πού κατάλαβες οτι εγώ είμαι οπαδός του Τσουκαλά ?
Σε τι διαφέρουν τα δικά μου γραφόμενα απο τα δικά σου ???????

Επισκέπτης
Ρε nik30 αντι να ασχοληθεις με την καταντια της ομαδας σου καθεσαι και ασχολησαι με τον Ολυμπιακο και αν κανει εγγραφες μελων. Σταματηστε πια με την ιδια καραμελα εχει καταντησει μαλακια το ολο θεμα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε nik30 αντι να ασχοληθεις με την καταντια της ομαδας σου καθεσαι και ασχολησαι με τον Ολυμπιακο και αν κανει εγγραφες μελων. Σταματηστε πια με την ιδια καραμελα εχει καταντησει μαλακια το ολο θεμα.
φιλε μου καταρχην μου αρεσει πολυ ο τροπος που αναφερεσε σε μενα αλλα οτιδιποτε εχω πει εχω προκληθει απο καποιους οπαδους του οσφπ στο thred της ΑΕΚ !!
οταν μιαλω για οπαδους του τσουκαλα και του πρωταθλητη δεν αναφερομαι σε ολους τους ολυμπιακους!!
το εχω πει και στο δικο μας thred ειναι αρκετοι ολυμπιακοι που σεβομαι και εκτιμω!!

Επισκέπτης
κατω ο κοκκαλης κατω το καινουργιο καραισκακη κατω ο ριμπο κατω ο μισι ελλαδα που ειναι κοκκινη κατω η χουντα ζητω ΤΟ  καλο ποδοσφαιρο της αεκ του ΦΕΡΕΡ ζητω o ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ παναθηναικος ....
ΡΕΕΕΕΕΕΕ
οταν παιζει ο ολυμπιακος ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ γινεται ΡΕΚΟΡ εισητιριον
και οταν παιζει παο με αεκ και καλα derby ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΡΕ ΜΕ 15.000 -20.000 κοσμο
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ???? κοιμασται η δεν θελετε να δειτε την αληθεια που νομιζεται οτι θα οδιγισει αυτο ? στο να κανουμε προπονισει στην superleage και να γινει ολη ελλαδα στο τελος ολυμπιακος !!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16

Ο Ολυμπιακός κάνει εγγραφές μελών, αλλά τουλάχιστον δεν τους "κολλάει" serial number όπως ήθελε να κάνει ο Βανδής...

Αφού και οι ίδιοι έκαναν πλάκα με τα ρεζιλίκια τους και έπαιρναν στην εκπομπή του Χατζηχρήστου και έλεγαν "γεία σας, είμαι ο φίλαθλος no. 1537561"  :2funny: :2funny:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Και εννοείται οτι ο Βανδής είχε κάνει κομπίνα να ξεκίναγε να μετράει απο το 1537xxx για να φανεί οτι η ομάδα έχει φιλάθλους...
Αλλιώς που να βρεθούν τόσοι. Κανονικά θα έλεγαν:

"Γειά σας, είμαι ο φίλαθλος no. 1"
"Γειά σας, είμαι ο φίλαθλος no. 2"
"Γειά σας, είμαι ο φίλαθλος no. 3"
.
.
.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ο ΕΥΡΩΠΕΟΣ ΠΑΟ !!! και το παραμύθι του (να δούμε περί πουτανιάς στην Ευρώπη)

2003-09-16 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παναθηναϊκός 1η Ομιλοι 32 προς 16 Ε' Ομιλος 5 -0
2003-10-22 Στουτγκάρδη - Παναθηναϊκός 3η Ομιλοι 32 προς 16 Ε' Ομιλος 2 - 0

2003-11-04 Παναθηναϊκός - Στουτγκάρδη 4η Ομιλοι 32 προς 16 Ε' Ομιλος 1 - 3
2004-03-03 Παναθηναϊκός - Οσέρ 2η Γ' Γύρος - 0 - 1

2005-09-14 Ουντινέζε - Παναθηναϊκός 1η Ομιλοι 32 προς 16 Γ' Ομιλος 3 - 0

2005-11-02 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 4η Ομιλοι 32 προς 16 Γ' Ομιλος 5 - 0

2005-12-07 Βέρντερ Βρέμης - Παναθηναϊκός 6η Ομιλοι 32 προς 16 Γ' Ομιλος 5 ? 1

2006-12-13 Παρί Σεν Ζερμέν - Παναθηναϊκός 5η Ομιλοι 40 προς 32 Ζ' Ομιλος 4 - 0

και λιγο παλιοτερα

1984/85 Κύπελλο Πρωταθλητριών LIVERPOOL Παναθηναϊκός 4-0

1970/71 Κύπελλο Πρωταθλητριών CRVENA ZVEZDA Παναθηναϊκός 4-1

2000/01 Champions League STOURM GRAZ Παναθηναϊκός 2-0
2000/01 Champions League Παναθηναϊκός STOURM GRAZ 1-2

1993/94 Κύπελλο Κυπελλούχων Παναθηναϊκός BAYER LEVERKUSEN 1-4

1991/92 Κύπελλο Πρωταθλητριών Παναθηναϊκός FRΑΜ 0-0

1995/96 Champions League Παναθηναϊκός AJAX 0-3

1996/97 Champions League ROSENBORG Παναθηναϊκός 3-0

1987/88 Κύπελλο UEFA HONVED Παναθηναϊκός 5-2

1989/90 Κύπελλο Κυπελλούχων DINAMO BUCURESTI Παναθηναϊκός 6-1

1995/96 Champions League AALBORG Παναθηναϊκός 2-1

Τα παραπάνω στοιχεία είναι από το επίσημο site του ευρωπεου τρωτέ κουτόχορτο λοιπόν και απορείτε γιατί είστε θέλετε δεν θέλετε μικρότερη ομάδα από τον ολυμπιακό

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μακράν η ομάδα με σήμα τις καρδούλες... Γαβράκια μέχρι και το Αιγάλεω να βγει CL τη νίκη θα την κάνει... Θέλω να σας δω του χρόνου που θα παίζετε και προκριματικά για τους ομίλους. Κάτι μου λέει πως θα χάσουμε την καλύτερη χειμωνιάτικη διασκέδαση....

P.S. : Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολα,είτε παίζεις με τη Ρεάλ, είτε με τον Ολυμπιακό, όλα θέλουν προσοχή.... "Sir Alex Ferguson"

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
να γινει ολη ελλαδα στο τελος ολυμπιακος !!!

Δεν προξενεί εντύπωση. Θα είναι επιβεβαίωση των κοινωνιολόγων. Ούτως ή αλλιώς η ελληνική κοινωνία στο σύνολο της σαν γαύρος φωνάσκει και περιφέρεται.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τον κ. Σόλιντ όμως των ευρωπαικών οραμάτων, ο ΜΟΥΝΙοθ τον έκανε γιο γιο, μην ξεχνιόμαστε...

Επισκέπτης
Τον κ. Σόλιντ όμως των ευρωπαικών οραμάτων, ο ΜΟΥΝΙοθ τον έκανε γιο γιο, μην ξεχνιόμαστε...
ΣΕ πιο ονειρο ?
για το 1-0 του ΟΑΚΑ λες ? ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ
ουτε ενας βαζελος δεν τιν  χαρηκε τιν νικη
τωρα στο καραισκακη να δεις ποσα θα φατε ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΣΕ πιο ονειρο ?
συγγνώμη αλλα εγώ είμαι παναθηναϊκός και χάρηκα παραπολι που σας ξεφτιλίσαμε

Επισκέπτης
συγγνώμη αλλα εγώ είμαι παναθηναϊκός και χάρηκα παραπολι που σας ξεφτιλίσαμε
Για ποια ξεφτιλα μιλας επειδη κερδισες εναν αγωνα και αυτον με αυτογκολ παει να πει οτι ξεφτιλισες τον αντιπαλο.Μαλλον για τη λεξη ξεφτιλα εχεις υιοθετησει αλλη εννοια απο αυτη που πραγματικα εχει.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μακράν η ομάδα με σήμα τις καρδούλες...
P.S. : Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολα,είτε παίζεις με τη Ρεάλ, είτε με τον Ολυμπιακό, όλα θέλουν προσοχή.... "Sir Alex Ferguson"
Ναι, η ντάμα κούπα....    :2funny:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ΣΕ πιο ονειρο ?
Το να μετραται τι σημαίνει....
Τιν νικη την χαρήκαμε, εσύ πως ξέρεις ότι δεν την χαρήκαμε? Για πες, για πες...
Ρε φίλε, πωρωμένε φίλε μου, τα προβλήματα σου τα έλυσες? Είσαι μακάριος?
Από τώρα να περιμένω και να αγωνιώ για ένα ματς ποδοσφαίρου που θα γίνει σε 2 εβδομάδες? Τι έιμαι, 13 χρονών που έχω φαί σπίτι και δεν πληρώνω τπτ?
Σου το λέω και προκαταβολικά, αν κερδίσει ο ΠΑΟ στο τσαντίρι καθαρά και ξάστερα, το θεωρώ άθλο. Το να κερδίσει κάποιος εν Ελλάδι τον δαφνοστεφανωμένο μέσα στο τσαντίρι το οποίο να είναι τίγκα από επιστήμονες, είναι σαν να πάς μόνος σου να κλέψεις γύφτο στο τσαντίρι. Αν ζήσεις, είσαι μάγκας. Αν όχι, ένας από τους πολλούς.
Πας με μαχαίρι στο παλάτι του Αμιν Νταντά να τον φας? Μία φορά γίνεται και αν γίνει, είναι άθλος.
Κοιτάξτε πρώτα(αν σας ενδιαφέρει) να γίνετε άνθρωποι και να αφήσετε καμιά φορά να παιχτεί και μπάλα στο τσαντίρι και μετά πες μου πόσα να μετράω. Να σε βάλω και σένα να παίξεις μπάλα σε ένα πλακόστρωτο με 500 πορωμένους βάζελους και μόνο τον διαιτητή να σε φυλάει, να σε δω. Ως τότε, στα @@ μου. Αλλά φυλάξου ως τότε, γιατί μπορεί ο διάολος να σπάσει το ποδάρι του και έχουν να βγουν στην φόρα πολλά από όσα έχουμε τραβήξει από την καφρίλα σας. Εις το επανειδήν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom