ΣΕ πιο ονειρο ?
για το 1-0 του ΟΑΚΑ λες ? ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ
ουτε ενας βαζελος δεν τιν χαρηκε τιν νικη
τωρα στο καραισκακη να δεις ποσα θα φατε ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
Το να μετραται τι σημαίνει....
Τιν νικη την χαρήκαμε, εσύ πως ξέρεις ότι δεν την χαρήκαμε? Για πες, για πες...
Ρε φίλε, πωρωμένε φίλε μου, τα προβλήματα σου τα έλυσες? Είσαι μακάριος?
Από τώρα να περιμένω και να αγωνιώ για ένα ματς ποδοσφαίρου που θα γίνει σε 2 εβδομάδες? Τι έιμαι, 13 χρονών που έχω φαί σπίτι και δεν πληρώνω τπτ?
Σου το λέω και προκαταβολικά, αν κερδίσει ο ΠΑΟ στο τσαντίρι καθαρά και ξάστερα, το θεωρώ άθλο. Το να κερδίσει κάποιος εν Ελλάδι τον δαφνοστεφανωμένο μέσα στο τσαντίρι το οποίο να είναι τίγκα από επιστήμονες, είναι σαν να πάς μόνος σου να κλέψεις γύφτο στο τσαντίρι. Αν ζήσεις, είσαι μάγκας. Αν όχι, ένας από τους πολλούς.
Πας με μαχαίρι στο παλάτι του Αμιν Νταντά να τον φας? Μία φορά γίνεται και αν γίνει, είναι άθλος.
Κοιτάξτε πρώτα(αν σας ενδιαφέρει) να γίνετε άνθρωποι και να αφήσετε καμιά φορά να παιχτεί και μπάλα στο τσαντίρι και μετά πες μου πόσα να μετράω. Να σε βάλω και σένα να παίξεις μπάλα σε ένα πλακόστρωτο με 500 πορωμένους βάζελους και μόνο τον διαιτητή να σε φυλάει, να σε δω. Ως τότε, στα @@ μου. Αλλά φυλάξου ως τότε, γιατί μπορεί ο διάολος να σπάσει το ποδάρι του και έχουν να βγουν στην φόρα πολλά από όσα έχουμε τραβήξει από την καφρίλα σας. Εις το επανειδήν.