Νέα

Ποδηλατοβόλτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αποτι μου ειπανε επειδη την ηξερε πιο πολυ καιρο την εψηνε λεει κανα χρονο να πουμε και επειδη πηγα με τη πρωτη μερα να τη καμακωσω μου ελεγε μαλακιες αλλα και τρελαθηκα και του γαμησα ολο το σοι

το καυτο καμακι του μεσου ελληνα αντρα δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ενα ματσο μαλακες ειναι , που βγαινουν βραδυατικα στην παραλιακη, και κανενα βραδυ θα γινουν χαλακια κατω απο τις ροδες κανενος φορτηγου η λεωφοριου η κανενος μεθυσμενου οδηγου. Αυτα τα κανουν σε χωρες που εχουν υποδομη (ποδηλατοδρομους) οχι στην παραλιακη σαββατοβραδα μεσα στην λωφορο και δεν ξερω κι εγω που αλλου... Οσο για τις σχεσεις ο ελληνας ηταν παντα εφευρετικος στο καμακι...

¨Ετσι

δεν ειναι η χωρα αυτη για ποδηλατο σε δρομους που κυκλοφορουν αυτοκινητα

εαν θελεις να κανεις ποδηλατο φορτωσε το στ αμαξι και πηγαινε σε δασος, πεζοδρομο ή πάρκο

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ενα ματσο μαλακες ειναι , που βγαινουν βραδυατικα στην παραλιακη, και κανενα βραδυ θα γινουν χαλακια κατω απο τις ροδες κανενος φορτηγου η λεωφοριου η κανενος μεθυσμενου οδηγου. Αυτα τα κανουν σε χωρες που εχουν υποδομη (ποδηλατοδρομους) οχι στην παραλιακη σαββατοβραδα μεσα στην λωφορο και δεν ξερω κι εγω που αλλου... Οσο για τις σχεσεις ο ελληνας ηταν παντα εφευρετικος στο καμακι...

να αγιασει το στομα σου!!!!!!! την ειδανε τρεντοευρωπαιοι...τολμα να βγεις στην Ιταλια να κανεις κατι τετοιο χωρις να το ξερει ο καραμπινιερι και να δεις τι ξυλο θα φας, ο καθε τσογλανος τριγυρναει σαν την αδικη καταρα στα σκοταδια...και περνανε και με κοκκινο τα φαναρια....

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
εγώ στις 2 πόλεις του ζω, στην Κω και την Αλεξανδρούπολη, έχω μια τυπική υποδομή για ποδηλάτες... τουλάχιστον δεν είναι αυτό το χύμα που έχει αλλού. Ειδικά εδώ στην Κω, λόγω τουρισμού, το καλοκαίρι δε μπορείς να περπατήσεις πάνω στον ποδηλατόδρομο, ή και να περπατήσεις στο μισό λεπτό το πολύ θα σου χτυπάνε το κουδουνάκι για να κάνεις στην άκρη! Επίσης έχει σε ένα σημείο που δεν μπορούν να έχουν προτεραιότητα, μέχρι και φανάρι για τα ποδήλατα!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εγώ στις 2 πόλεις του ζω, στην Κω και την Αλεξανδρούπολη, έχω μια τυπική υποδομή για ποδηλάτες... τουλάχιστον δεν είναι αυτό το χύμα που έχει αλλού. Ειδικά εδώ στην Κω, λόγω τουρισμού, το καλοκαίρι δε μπορείς να περπατήσεις πάνω στον ποδηλατόδρομο, ή και να περπατήσεις στο μισό λεπτό το πολύ θα σου χτυπάνε το κουδουνάκι για να κάνεις στην άκρη! Επίσης έχει σε ένα σημείο που δεν μπορούν να έχουν προτεραιότητα, μέχρι και φανάρι για τα ποδήλατα!

Ναι ρε μαν, σε ολη τη δυτικη και βορει ευρωπη ετσι ειναι σε ολοκληρη τη χωρα, οχι σε δυο πολεις.
Και δε μιλαμε για ποδηλατοδρομο απο το δημαρχειο μεχρι την εκκλησια, εκει οι ποδηλατοδρομοι πανε παντου.
Και ειδικα στη γερμανια, πρωτη προτεραιοτητα εχει το ποδηλατο και μετα ο πεζος.
Αλλα μιλαμε για γερμανια, που ο ποδηλατοδρομος ειναι 3 μετρα και το πεζοδρομιο αλλα τοσα.
Ε ναι λοιπον, εκει να κανεις ποδηλατο γιατι αξιζει.
Οχι να βγεις στην κηφισιας μεσα στη νυχτα σαν το μαλακα να το παιξεις τρεντυς.
Παιδακια, απλυτοι και ασχετοι με την οδηγηση τα κανουν αυτα.
Αν καποιος εχει τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ λογικη, θα σκεφτει οτι η Αθηνα δεν ειναι για ποδηλατο.
Αλλα ουτε κ η επαρχια.
Τωρα κατι Καρδιτσες, κατι βολοι, κατι αλεξανδρουπολες.
Ρε πατε καλα?
σας εφτιαξαν 100 μετρα ποδηλατοδρομο κ αυτο το λετε αναπτυξη? ή εξυπηρετηση?

Εξυπηρετηση ειναι να οταν θα πας σουπερμαρκετ, σινεμα, σχολειο, στη δουλεια, παντου!
Μονο τοτε να μιλατε για ποδηλατο και ποδηλατοδρομους.
Ειδαλως, οσο ποδηλατο κανετε εσεις, αλλο τοσο κανει και το ανηψακι μου χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι.

OP
OP
menios34

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
νομιζω οτι το "ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ" το φαινομενο......

Ποιά είναι η δική σου γνώμη και εμπειρία; Γιατί απ' ότι γράφουν οι υπόλοιποι μάλλον πρόκειται για κάτι σαν τρέντυ μπαρότσαρκα.

Έχετε διαβάσει για το πάρτι του Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη το 1983; Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο τη σημερινή εποχή; Ή έχουν αλλάξει πολύ οι άνθρωποι;

Το κρατικό ραδιόφωνο είχε συμφωνήσει για την αναμετάδοση της συναυλίας και ο Γιάννης Πετρίδης, που την παρουσίαζε, συμμετείχε στα διαλείμματα με αυθεντικά τραγούδια της δεκαετίας του '50, μουσική που ακουγόταν και στον συναυλιακό χώρο από τα ηχεία, ενισχύοντας την αίσθηση πως επρόκειτο για πάρτι. Ο Πέρι Κόμο, ο Έλβις και ο Πατ Μπουν γέμιζαν τα κενά ανάμεσα στα σχήματα, ενώ οι διάφοροι, μη ανακοινωμένοι από πριν, guests ξάφνιαζαν το ανυποψίαστο κοινό που παραληρούσε. Έτσι, βρέθηκαν μαζί ο Σαββόπουλος, η Ζορμπαλά, ο Γερμανός, ο Νταλάρας και η Αφροδίτη Μάνου, καταφθάνοντας διαδοχικά στην πλατφόρμα με κρις κραφτ από τον ΟΛΠ και τραγουδώντας για ένα κοινό που δε δίστασε να βουτήξει στο νερό, με μαγιό ή με τα ρούχα της δουλειάς, για να κολυμπήσει και να φθάσει στα πόδια των μουσικών, γλεντώντας το καλοκαίρι, το τραγούδι και τη χαρά της ζωής με τον πιο αυθόρμητο τρόπο.
Οι περισσότεροι απ' όσους παραβρέθηκαν στο πάρτι της Βουλιαγμένης έχουν να πουν για την πανηγυρική αίσθηση της βραδιάς και για στιγμιότυπα που θυμούνται ακόμα. Τα πυροτεχνήματα, τη μαντολινάτα μέσα στις βάρκες που έρχονταν από τα βαθιά, την είσοδο του Κηλαϊδόνη, αναπόφευκτα με το «πάμε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη». Θυμούνται ακόμη την εκτόνωση, το γλέντι, την εντύπωση πως κάτι καινούργιο είχε συμβεί, απλά, ξαφνικά και χωρίς κανείς να το περιμένει. Στη Βουλιαγμένη εκείνο το βράδυ καταναλώθηκαν όλες οι μπύρες, τα αναψυκτικά και οι τυρόπιτες της περιοχής, ζευγάρια γνωρίστηκαν χορεύοντας, νέες παρέες σχηματίστηκαν και όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς ούτε έναν σεκιούριτι, θεσμό άλλωστε άγνωστο τότε.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Ναι ρε μαν, σε ολη τη δυτικη και βορει ευρωπη ετσι ειναι σε ολοκληρη τη χωρα, οχι σε δυο πολεις.
Και δε μιλαμε για ποδηλατοδρομο απο το δημαρχειο μεχρι την εκκλησια, εκει οι ποδηλατοδρομοι πανε παντου.
Και ειδικα στη γερμανια, πρωτη προτεραιοτητα εχει το ποδηλατο και μετα ο πεζος.
Αλλα μιλαμε για γερμανια, που ο ποδηλατοδρομος ειναι 3 μετρα και το πεζοδρομιο αλλα τοσα.
Ε ναι λοιπον, εκει να κανεις ποδηλατο γιατι αξιζει.
Οχι να βγεις στην κηφισιας μεσα στη νυχτα σαν το μαλακα να το παιξεις τρεντυς.
Παιδακια, απλυτοι και ασχετοι με την οδηγηση τα κανουν αυτα.
Αν καποιος εχει τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ λογικη, θα σκεφτει οτι η Αθηνα δεν ειναι για ποδηλατο.
Αλλα ουτε κ η επαρχια.
Τωρα κατι Καρδιτσες, κατι βολοι, κατι αλεξανδρουπολες.
Ρε πατε καλα?
σας εφτιαξαν 100 μετρα ποδηλατοδρομο κ αυτο το λετε αναπτυξη? ή εξυπηρετηση?

Εξυπηρετηση ειναι να οταν θα πας σουπερμαρκετ, σινεμα, σχολειο, στη δουλεια, παντου!
Μονο τοτε να μιλατε για ποδηλατο και ποδηλατοδρομους.
Ειδαλως, οσο ποδηλατο κανετε εσεις, αλλο τοσο κανει και το ανηψακι μου χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι.

Δεκτό.
Στην Αλεξανδρούπολη μπορεί να μην έχει μεγάλο δίκτυο ποδηλατόδρομου, αλλά στην Κω (ξαναλέω λόγω μεγάλου τουρισμού από Ολλανδία κλπ) μπορείς να πας από την μία άκρη της πόλης στην άλλη, να μην πω και εκτός πόλης...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Δεκτό.
Στην Αλεξανδρούπολη μπορεί να μην έχει μεγάλο δίκτυο ποδηλατόδρομου, αλλά στην Κω (ξαναλέω λόγω μεγάλου τουρισμού από Ολλανδία κλπ) μπορείς να πας από την μία άκρη της πόλης στην άλλη, να μην πω και εκτός πόλης...

Καρδαμαινα πας με το ποδηλατο? Αμ δεν πας! :P

Η Ελλαδα εχει ανηφορες, κατηφορες, γι' αυτο γαμιεται το συστημα..

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
πάντως προ ημερών ο Ρομαν Αμπράμοβιτς πήγε Καρδάμαινα με το ποδήλατο!
και ένα μίνι βαν με την φρουρά του, από πίσω να τον ακολουθεί
μετά είπαν ένα από τα μικρά (!) σκαφάκια που έχει το Eclipse, να έρθει να τον πάρει

!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
για τους nomercy και alex88
ειστε αντιστοιχα μαλακες και τρεντυ.
στο μελον οταν προσπαθησετε να γραψετε για καποιο θεμα καλο ειναι να εχετε πληροφορηση !!!!!
και μια και η οικογενειακη ανατροφη σας , σας εχει δωσει το ελευθερο να χρησιμοποιειται εκφρασεις του τυπου "μαλάκες" και "τρεντυ" προσεξτε γιατι σας χαρακτηριζουν ακομα περισσοτερο.
λοιπον γελοιοι πλκηροφορηθειτε οτι :
1. οι ποδηλατοβολτες συνηθως ειναι και κατω απο την μερμνα των Δημων και τοπικων παραγοντων ποδηλασίας.
2. ειδικοτερα οι μεγαλες διοργανωσεις ,στις οποιες συμμετεχουν και οικογενειες με παιδια , δημος αθηναιων , παπαγου - χολαργου , ελληνικου κλπ το σωμα των ποδηλτων ακολουθει περιπολικο της ΕΛΑΣ με αναμενους τους φαρους και αλλο εδνα προηγειται.
3. δεν ειναι δικαιολογια η μη υπαρξη ποδηλατοδρομων στην φτωχομανα πατριδα , για να μην χρησιμοποιουν τα παιδια μας το ποδηλατο.
4. η ΕΟΠ επίσης υποστηριζει τον θεσμο και προσπαθει για την μεταδοση του.
5. η ΕΟΠ και αλλοι φορεις σε συνεργασια με το Υπουργειο Παιδειας σχεδιαζουν δρασεις σε Α!βαθμια και Β!βαθμια εκπαιδευση .
προσεξτε λοιπον τιγραφετε γιατι θα γινεστε ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ !!!!

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Ομορφόπαιδα ..........ολοι χωράμε στους δρόμους ! Σεβασμό στα μικρά οχήματα παρακαλώ ! Το μέλλον ειναι το ποδήλατο πάντως !
Σχετικά με τα Free day ,οργανωμένες βόλτες κλπ ειναι ενα κοινωνικό γεγονός ,τρόπος ζωής ,πάρτε  το οπως θέλετε .......
Επίσης υπάρχει υλικό για καμάκι στις ποδηλατοβόλτες ......γκομενοπαρέες μικρές κ μεγαλύτερες ηλικιακά .......
Καλά γαμήσα σε ολους κ να κάνουμε κάνα ποδήλατο ,να γυμναζόμαστε ,να χαλαρώνουμε ,να κάνουμε την πλάκα μας κ να γαμάμε ποδηλάτισσες με σφιχτά κωλαράκια !

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
στο μελον οταν προσπαθησετε να γραψετε για καποιο θεμα καλο ειναι να εχετε πληροφορηση !!!!!
και μια και η οικογενειακη ανατροφη σας , σας εχει δωσει το ελευθερο να χρησιμοποιειται εκφρασεις του τυπου "μαλάκες" και "τρεντυ" προσεξτε γιατι σας χαρακτηριζουν ακομα περισσοτερο.
1. οι ποδηλατοβολτες συνηθως ειναι και κατω απο την μερμνα των Δημων και τοπικων παραγοντων ποδηλασίας.
2. ειδικοτερα οι μεγαλες διοργανωσεις ,στις οποιες συμμετεχουν και οικογενειες με παιδια , δημος αθηναιων , παπαγου - χολαργου , ελληνικου κλπ το σωμα των ποδηλτων ακολουθει περιπολικο της ΕΛΑΣ με αναμενους τους φαρους και αλλο εδνα προηγειται.
3. δεν ειναι δικαιολογια η μη υπαρξη ποδηλατοδρομων στην φτωχομανα πατριδα , για να μην χρησιμοποιουν τα παιδια μας το ποδηλατο.
5. η ΕΟΠ και αλλοι φορεις σε συνεργασια με το Υπουργειο Παιδειας σχεδιαζουν δρασεις σε Α!βαθμια και Β!βαθμια εκπαιδευση .

ζητω συγνωμη για τους χαρακτηρισμους αλλα παρε πισω και συ για την οικογενεια μου

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

πιο πολυ υπογραμμιζω αυτους που κυκλοφορουν ικογνιτο το βραδυ χωρις διακριτικα και καθονται στη μεση του δρομου, επισης ο ΕΟΠ δε νομιζω να τους λεει να περνανε τα φαναρια με κοκκινο και να πλακωνεσαι στα φρενα ....ξαναζητω συγνωνη για τους χαρακτηρισμους αλλα και συ δεν εχεις δικαιωμα να πεις τιποτα για την οικογενεια μου γιατι δεν τους ξερεις και δεν σε πειραξαν.... ετσι απλα...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
πιο πολυ υπογραμμιζω αυτους που κυκλοφορουν ικογνιτο το βραδυ χωρις διακριτικα και καθονται στη μεση του δρομου, επισης ο ΕΟΠ δε νομιζω να τους λεει να περνανε τα φαναρια με κοκκινο και να πλακωνεσαι στα φρενα ....ξαναζητω συγνωνη για τους χαρακτηρισμους αλλα και συ δεν εχεις δικαιωμα να πεις τιποτα για την οικογενεια μου γιατι δεν τους ξερεις και δεν σε πειραξαν.... ετσι απλα...

alex 88
εχεις το ιδιο προβλημα οπως παμπολοι Ελληνες.
θα σου θυμισω λοιπον οτι τα ποδηλατα κινουνται δεξια εκτος αν ειναι αριστερα για στριψουν σε καποιο κομβο.....
αρα σύμφωνα με τον ΚΟΚ , στον οποιο ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ εκτος αν εισαι απο κεινους που λαδωσαν για το διπλωμα , ξερεις οτι εχεις απολυτη ευθυνη για τον κινουμεμενο ΔΕΞΙΑ σου !!!!!
επίσης σαν απλη και προσωπικη εμπειρια θα σου αναφερω την εξης :
δεκαετια του 80 , 15αυγουστος 0900 στο φαναρι του HILTON σταματημενος με κατευθυνση ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ με μηχανη HONDA 250 CM. κοκκινο το φαναρι στο δρομο δεν κυκλοφορει ουτε ΓΑΤΙ. Αισθανομαι να απογειωνομαι πηδαω απο μηχανη αλλου εγω αλλου η μηχανη. σηκωνομαι την σηκωνω και τι να δω. εχει ,κυριολεκτικα, κατσει απο πισω μου μια μερσεντες και ο οδηγος με ρωταει εντρομος αν ειμαι καλα.
συμφωνα με τα λεγομενα τα δικα σου και του nomercy θα επρεπε να αρθρογραφησω και να οονομασω ολους τους οδηγους αυτοκινητων "ΜΑΛΑΚΕΣ" και "TRENDY".
επισης εγραψα οτι ητο κομβου ξεκινα με περιπολικο με φαρους αναμενους και κλεινει με περιπολικο με φαρους αναμενους.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΑΜΑΣΗΤΑ.
σχολιαζεις και αναφερεσαι μονο σε καποιο ανεγκεφαλο που περασε με κοκκινο και φρεναρησες σωστα.
ΔΗΛΑΔΗ για τονξ λογο αυτο και οι 5000 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!
σε καλω μονος σου να κρινεις τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Οσον αφορα την οικογενεια σου , την οποια σημειωτεον δεν γνωριζω , την τιμω και την σεβομαι.
αυτο ομως δεν με εμποδιζει να την θεωρω απολυτα υπευθυνη για το γεγονος οτι ο γιος της ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ και σαφως ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ και προσβαλει ΕΓΓΡΑΦΩΣ 5000 ποδηλατες και τις οικογενειες τους !!!!!!
δωσε στην οικογενεια σου το κειμενο αυτο να σου απαντησουν οι ιδιοι οι γονεις σου.
το ΚΕΙΜΕΝΟ οχι την γραμμη που σε βολευει !!!!!!!!!!!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
σχολιαζεις και αναφερεσαι μονο σε καποιο ανεγκεφαλο που περασε με κοκκινο και φρεναρησες σωστα.

Φίλε μου οι περισσότεροι ποδηλάτες είναι οι ίδιοι που οδηγούν αυτοκίνητα και μηχανές. Είναι αυτοί που πάνε όπου να ναι, όπως να ναι, παρκάρουν όπου να ναι, περνάνε με κόκκινο, δε σταματάνε σε καμιά διάβαση πεζών, πάνε ανάποδα σε μονόδρομους, δεν σταματάνε στα στοπ, τρέχουν, μουντζώνουν, βρίζουν και πουλάνε τσαμπουκά. Όταν είναι πάνω σε ποδήλατο κάνουν τα ίδια με άλλοθι την οικολογική συνείδηση.

ΥΓ Δεν αναφέρομαι σε οργανωμένες ποδηλατοβόλτες αλλά τους ποδηλάτες που βλέπω να κυκλοφορούν καθημερινά στη παραλιακή από Φάληρο μέχρι Σούνιο.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Φίλε μου οι περισσότεροι ποδηλάτες είναι οι ίδιοι που οδηγούν αυτοκίνητα και μηχανές. Είναι αυτοί που πάνε όπου να ναι, όπως να ναι, παρκάρουν όπου να ναι, περνάνε με κόκκινο, δε σταματάνε σε καμιά διάβαση πεζών, πάνε ανάποδα σε μονόδρομους, δεν σταματάνε στα στοπ, τρέχουν, μουντζώνουν, βρίζουν και πουλάνε τσαμπουκά. Όταν είναι πάνω σε ποδήλατο κάνουν τα ίδια με άλλοθι την οικολογική συνείδηση.

ΥΓ Δεν αναφέρομαι σε οργανωμένες ποδηλατοβόλτες αλλά τους ποδηλάτες που βλέπω να κυκλοφορούν καθημερινά στη παραλιακή από Φάληρο μέχρι Σούνιο.
Φιλε αγαπητε
σε αυτα που σημειωνεις εχεις απολυτο δικαιο.
και εγω αντιμετωπισα εναν ποδηλατη σε δρομο κυριας κυκλοφοριας στου ΠΑΠΑΓΟΥ ο οποιος οταν κορναρισα για ειδοποιησω οτι θα τον περασω με σκυλοβρισε.
φυσικα σταματησα του ζητησα τον λογο , του εξηγησα , του ειπα ακριβως τα ιδια λογια για την οικογενειακη αγωγη του και μου ζητησε συγνωμη.
καταληκτικα οπως και προανεφερα.
μεσω της ΕΟΠ και του Υπουργειου Παιδειας , ξεκινοντας απο την στοιχειωδη εκπαιδευση θα προσπαθησουμε με τις παρεμβασεις μας να αντιστρεψουμε αυτο το κλιμα αλλα και τις σχετικες συμπεριφορες ακομα και σε επιπεδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ οικογενειας.
μην μου γραψετε οτι αεροβατω διοτι αντιστοιχο προγραμμα εφαρμοσαμε με κοινοτικη χρηματοδοτηση στους οδηγους της ΕΘΕΛ και ολοι απολαμβανουμε τα αποτελεσματα.
οπως λοιπον ελεγα και στις εισηγησεις μου ετσι και τωρα σας λεω οτι πρεπει να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ολοι μαζι ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ μας τουλαχιστον.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
να αντιστρεψουμε αυτο το κλιμα αλλα και τις σχετικες συμπεριφορες ακομα και σε επιπεδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ οικογενειας.

Όλα αυτά που γράφεις είναι πολύ καλά. Εγώ θα σταθώ στη παράθεση και με βάση τα βιώματα που έχω από τα παιδιά που πάνε σχολείο. Από το σχολείο γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια πάνω στις συμπεριφορές, σχέσεις και γενικά στην ομαλή συμβίωση με τους άλλους. Μια προσπάθεια που καταστρέφεται από εμάς τους γονείς που σε μια διαδρομή μισής ώρας με το αυτοκίνητο τσακωνόμαστε με τη συμβία, οδηγάμε επιθετικά, βρίζουμε όποιον νομίζουμε ότι μας «ενόχλησε», μουντζώνουμε, κολοδακτυλίαζουμε με τα παιδιά να πηγαίνουν πέρα-δώθε λυτά στο πίσω κάθισμα να μαθαίνουν να λένε το μαλάκα αντί για καλημέρα και χριστοπαναγίες για τα υπόλοιπα και  καταστρέφουμε ότι προσπαθούν να μάθουν οι δάσκαλοι στα παιδιά σε ένα μήνα.  Αναγνωρίζω ότι η πίεση που μας ασκείται από τις υποχρεώσεις είναι αφόρητη όμως μπροστά στα παιδιά πρέπει να έχουμε άλλη συμπεριφορά.

OP
OP
menios34

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Χώρια από τα περί ΚΟΚ, τι προσφέρει το ποδήλατο στη ζωή ενός ανθρώπου; Τι νόημα έχουν αυτές οι βόλτες; Πως αλλάζει η ζωή ενός ανθρώπου που συμμετέχει σε αυτές; Οι μηχανόβιοι έχουν μια δικιά τους κουλτούρα ανεξαρτησίας. Υπάρχει αντίστοιχη ποδηλατική κουλτούρα; Μου φαίνεται ότι αντί οι άνθρωποι να προσπαθούν να βρουν εναλλακτικές διεξόδους από έναν τρόπο ζωής ετεροκαθοριζόμενο και πιεστικό, κοιτάνε να γατζωθούν όλο και πιο πολύ σε αυτόν μέσα από μόδες. Κάποιοι το λένε βόλτα. Εγώ το λέω rat race. Σπεύδουν όλοι να συμμετάσχουν στη νέα μόδα για να μην υστερούν απέναντι στους άλλους.

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Χώρια από τα περί ΚΟΚ, τι προσφέρει το ποδήλατο στη ζωή ενός ανθρώπου; Τι νόημα έχουν αυτές οι βόλτες; Πως αλλάζει η ζωή ενός ανθρώπου που συμμετέχει σε αυτές; Οι μηχανόβιοι έχουν μια δικιά τους κουλτούρα ανεξαρτησίας. Υπάρχει αντίστοιχη ποδηλατική κουλτούρα; Μου φαίνεται ότι αντί οι άνθρωποι να προσπαθούν να βρουν εναλλακτικές διεξόδους από έναν τρόπο ζωής ετεροκαθοριζόμενο και πιεστικό, κοιτάνε να γατζωθούν όλο και πιο πολύ σε αυτόν μέσα από μόδες. Κάποιοι το λένε βόλτα. Εγώ το λέω rat race. Σπεύδουν όλοι να συμμετάσχουν στη νέα μόδα για να μην υστερούν απέναντι στους άλλους.

Αγαπητέ φίλε ειμαι παλιομοδίτης ποδηλάτης κ μοτοσυκλετιστής 35 χρόνια.Πιστεύω με τα ΔΙΤΡΟΧΑ γενικά θα αλλάξει η ζωή μας ,η αντιληψή μας , ο τρόπος σκέψης μας ,προς το καλύτερο κάποια στιγμή κ σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα ........
Οι απατεώνες κ οι ξεκωλιάρες με τα κάμπριο κ τα πεντάλιτρα τζίπ με το κινητό κ τα τσιγάρα σιγά  σιγά τελειώνουν σε αυτήν την χώρα .......
Ελπίζω κ εύχομαι  ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας !

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...απ αυτα που γραφεις δεν ισχυει τιποτα, εισαι παντελως ασχετος με το αντικειμενο ,εξηγησε μας ποιο ειναι ακριβως το προβλημα που εχεις με το ποδηλατο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom