Νέα

Ποδηλατοβόλτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν μπορω να καταλαβω δυο πραγματα...

1. γιατι πρεπει καποιοι που θελουν να κανουν την βολτα τους παρασκευη βραδυ στην Αθηνα, να ενοχλουν εμενα που θέλω π.χ. να παω στη δουλεια μου ή καπου αλλου με το αυτοκινητο μου.

μου εχει τυχει να περιμενω 20+ λεπτα για να περασει ολο αυτο το τσουρμο.

2.(και ισως σημαντικοτερο)αφορα τους μεμονωμενους ποδηλατες..
γιατι πρεπει να κινουνται στις κεντρικες λεωφορους (συγγρου, ποσειδωνος, μεσογειων κλπ) και οχι απο τα στενα, και μαλιστα μη δινοντας καμια σημασια στα αυτοκινητα και εχοντας την απαιτηση να τους προσεχεις εσυ εστω και αν κινουνται οπως θελουν και στην μεση της λωριδας.

να σημειωσω πως δεν ειμαι καθολου αντιθετος στο ποδηλατο αλλα να γινεται στις συνθηκες που πρεπει και οχι εις βαρος των υπολοιπων.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ρε μαν, σε ολη τη δυτικη και βορει ευρωπη ετσι ειναι σε ολοκληρη τη χωρα, οχι σε δυο πολεις.
Και δε μιλαμε για ποδηλατοδρομο απο το δημαρχειο μεχρι την εκκλησια, εκει οι ποδηλατοδρομοι πανε παντου.
Και ειδικα στη γερμανια, πρωτη προτεραιοτητα εχει το ποδηλατο και μετα ο πεζος.
Αλλα μιλαμε για γερμανια, που ο ποδηλατοδρομος ειναι 3 μετρα και το πεζοδρομιο αλλα τοσα.
Ε ναι λοιπον, εκει να κανεις ποδηλατο γιατι αξιζει.
Οχι να βγεις στην κηφισιας μεσα στη νυχτα σαν το μαλακα να το παιξεις τρεντυς.
Παιδακια, απλυτοι και ασχετοι με την οδηγηση τα κανουν αυτα.
Αν καποιος εχει τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ λογικη, θα σκεφτει οτι η Αθηνα δεν ειναι για ποδηλατο.
Αλλα ουτε κ η επαρχια.
Τωρα κατι Καρδιτσες, κατι βολοι, κατι αλεξανδρουπολες.
Ρε πατε καλα?
σας εφτιαξαν 100 μετρα ποδηλατοδρομο κ αυτο το λετε αναπτυξη? ή εξυπηρετηση?

Εξυπηρετηση ειναι να οταν θα πας σουπερμαρκετ, σινεμα, σχολειο, στη δουλεια, παντου!
Μονο τοτε να μιλατε για ποδηλατο και ποδηλατοδρομους.
Ειδαλως, οσο ποδηλατο κανετε εσεις, αλλο τοσο κανει και το ανηψακι μου χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι.

πες τα ρε μαγκα.καλα,στην επαρχια οι ποδηλατες δεν εχουν ελπιδα.θα περασει κανενας καραβλαχος με το ημιφορτηγακι,και ετσι οπως τρεχουν μαλλιοκουβαρα αυτοι,τον ποδηλατη θα τον κανει ιπταμενο

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
εγω δεν μπορω να καταλαβω δυο πραγματα...

1. γιατι πρεπει καποιοι που θελουν να κανουν την βολτα τους παρασκευη βραδυ στην Αθηνα, να ενοχλουν εμενα που θέλω π.χ. να παω στη δουλεια μου ή καπου αλλου με το αυτοκινητο μου.

μου εχει τυχει να περιμενω 20+ λεπτα για να περασει ολο αυτο το τσουρμο.

2.(και ισως σημαντικοτερο)αφορα τους μεμονωμενους ποδηλατες..
γιατι πρεπει να κινουνται στις κεντρικες λεωφορους (συγγρου, ποσειδωνος, μεσογειων κλπ) και οχι απο τα στενα, και μαλιστα μη δινοντας καμια σημασια στα αυτοκινητα και εχοντας την απαιτηση να τους προσεχεις εσυ εστω και αν κινουνται οπως θελουν και στην μεση της λωριδας.

να σημειωσω πως δεν ειμαι καθολου αντιθετος στο ποδηλατο αλλα να γινεται στις συνθηκες που πρεπει και οχι εις βαρος των υπολοιπων.
...για τα 20 λεπτα που λες εχεις δικιο ,καταλαβαινω την ταλαιπωρια και την αγανακτηση του οδηγου , αλλα δε μπορει να γινει και διαφορετικα ,δυστυχως οι αθηναικοι δρομοι δεν εχουν φτιαχτει οπως στις υπολοιπες ευρωπαικες πολεις  που αντιμετωπιζουν το ποδηλατο ισοτιμα με τα υπολοιπα μεσα...πραγματι πολλοι ποδηλατες κανουν μαλακιες και καγκουριλικια αλλα ειναι μειοψηφια...λιγη υπομονη και κατανοηση ζητουμε απο τους οδηγους...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
[size=13pt] 2.26
[/size]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εδώ εγώ έχω πετύχει στην παραλιακή στο ύψος του Καβουρίου, προς Βουλιαγμένη να ποδηλατούν καμιά εκατοστή πάνω στον κεντρικό δρόμο και να καταλαμβάνουν μιάμισυ λωρίδα!
Δεν το κατάλαβα ειλικρινά γιατί δε πήγαιναν από τα στενά του Καβουριού, ένα σωρό υπάρχουν και όμορφα είναι, δίπλα στη θάλασσα κλπ. Για "φιγούρα" πήγαιναν στην Ποσειδώνος, για να τους "καμαρώσουν" όσο περισσότεροι γίνεται, η επειδή βιαζόταν; Για βόλτα δεν είχαν βγει;

Αν περνούσε κανένας βλάμμενος με 160 θα τους είχε πάρει σβάρνα! (Ήταν και βραδάκι)
Μετά ΜΟΝΟ ο βλαμμένος με τα 160 θα έφταιγε;

Δηλαδή αν εγώ θέλω να κάνω τζόγκινγκ, μαζί και με άλλους ίσως, θα πάω πάνω στο οδόστρωμα της Κηφισίας ή της Ποσειδώνος για να κάνω και θα απαιτώ να με προσέξουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων; Και πες πως το απαιτώ, θα είμαι και σίγουρος, δηλαδή;  

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Εδώ εγώ έχω πετύχει στην παραλιακή στο ύψος του Καβουρίου, προς Βουλιαγμένη να ποδηλατούν καμιά εκατοστή πάνω στον κεντρικό δρόμο και να καταλαμβάνουν μιάμισυ λωρίδα!
Δεν το κατάλαβα ειλικρινά γιατί δε πήγαιναν από τα στενά του Καβουριού, ένα σωρό υπάρχουν και όμορφα είναι, δίπλα στη θάλασσα κλπ. Για "φιγούρα" πήγαιναν στην Ποσειδώνος, για να τους "καμαρώσουν" όσο περισσότεροι γίνεται, η επειδή βιαζόταν; Για βόλτα δεν είχαν βγει;

Αν περνούσε κανένας βλάμμενος με 160 θα τους είχε πάρει σβάρνα! (Ήταν και βραδάκι)
Μετά ΜΟΝΟ ο βλαμμένος με τα 160 θα έφταιγε;

Δηλαδή αν εγώ θέλω να κάνω τζόγκινγκ, μαζί και με άλλους ίσως, θα πάω πάνω στο οδόστρωμα της Κηφισίας ή της Ποσειδώνος για να κάνω και θα απαιτώ να με προσέξουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων; Και πες πως το απαιτώ, θα είμαι και σίγουρος, δηλαδή; 
γιατρε καλησπερα

στα περιστατικα που αναφερεστε μαζι με προηγουμενους φιλους ειναι πραγματικα και συμβαινουν.
δεν ειναι ο κανονας.
θα ηταν λαθος να ξεκινησει ενας πολεμος του στυλ "καπνιστες " και "μη καπνιστες".
οπως γνωριζετε καλύτερα απο καθε αλλον ειδικα το ποδηλατο αποτελει μια πληρη ασκηση στη σημερινη επιβαρυμενη ζωη στις μεγαλουπολεις.
πιστευω οτι γι αυτους τους λογους πρεπει να το προωθησουμε το αθλημα στους Ελληνες.
επαναλαμβανω οτι στη ζωη μας συναντουμε ασχημα ωραια πολυ καλα αριστα.
αυτο εξ αλλου ειναι και η ζωη !!!!!
μην βιαζομαστε να χαρακτηρισουμε απαξιωτικα μια ωραια υγιεινη καινουργια συνηθεια.
με πολλους χαιρετισμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom