Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
newcummer

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πλάκα κάνεις!!
Το πήρα τελικά!
Αυτό ακριβώς όμως! αχαχα είναι πολύ αστείο!
21D!
545 είχε αλλά το πήρα με τρελή έκπτωση στα 450.
Είναι εκπληκτικό ποδήλατο!

μολις ειδα το μηνημα σου!  με γεια!!!! ωραιοτατο!
ποτε θα παμε βολτα? αλλα οχι freeday κλπ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
σημερα κατεβαινοντας απο κολωνακι κατεβηκα την ηρωδου αττικου,πρωτη σταση στην αιγλη,ωραιο θερινο σινεμα στο ζαπειο ,μετα διονυσιου αεροπαγειτου και δευτερη σταση θερινος κινηματογραφος θησειο,εχει ωραια ταινια απο πεμπτη,το κυνηγι του κλεφτη με καρι γκραντ και γκρεις κελι,θα παω γιατι μου αρεσει να βλεπω τετοιες ταινιες και μονο σε θερινο κινηματογραφο
Νομιζω γενικα ειναι και μια καλη βολτα η περιοχη γυρω απο ζαπειο,μοναστηρακι,θησειο,πλακα,επισης περνωντας απο αεροπαγειτου μην αμελησετε μια επισκεψη στο μουσειο της ακροπολης,ειναι φανταστικο και εχει και στον δευτερο οροφο υπαιθριο χωρο για καφε και φαγητο με φοβερη θεα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
freeday αποφευγω... λιγο too much τα κουδουνια και τα χαιμαλλια...
αλλα οσον αφορα αυτο που λες για τα σπαστα, δεν εχεις δικιο... εκτος αν υπολογιζεις οτι θα κανεις μαραθωνιο... Εγω παντως, αρκετους με κουρσες, mtb, city κλπ. τελικα ειναι ποσο γρηγορα πανε τα ποδια σου... δεν εχει ιπποδυναμη το ποδηλατο... εσυ την εχεις. ;)

τελικα πηρες ποδηλατο?

Είναι λίγο καγκούρια στο freeday αλλά είναι ωραίιιιια ρε συ!
Η αλήθεια είναι ότι τα γαμω-dahon έχουν ξεπουλήσει. ΟΛΟΙ έχουν πια, ήμαρτον.
Ε το φριιντει ολίγον μαραθώνιος είναι ρεεε. :cheesy:

Πού να την βρω την ιπποδύναμη αν δεν βοηθάει κ το όχημαααααααα!

μολις ειδα το μηνημα σου!  με γεια!!!! ωραιοτατο!
ποτε θα παμε βολτα? αλλα οχι freeday κλπ.

Είναι μια γλύκα σου λέω. :smitten:
Έλα φριιντει λέμεεεεεε

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γαμώ. :(
ΚΑΙ Βαρυμπόμπη, Αγ. Στέφανο, Άνοιξη ΚΑΙ σε γρήγορο mode. Όποιος πάει στο freeday, καλά να περάσει. :P

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
καλό το ποδήλατο αλλα επικύνδινο στην ελλαδα τόσο για τον ποδηλατη οσο και για τους οδηγους. Και δυστυχως οτι γινεται "μοδα" στην ελλαδα εχει πολυ αρνητικες συνεπειες βλεπης ποδηλατα στη μεση του δρομου λες και εχουν μηχανακι. Εγω προσωπικα εχω δει παρα πολλους να περνανε με κοκκινο με τα ποδηλατα.Εφοσον το κυκλοφορεις στο δρομο δεν ειναι παιχνιδι οπως ηταν καποτε στο χωριο θελει προσοχη με ποδηλατο εισαι οχι με τανκσ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ποιοοος πήγε χτες φριιντέι? Εύκολη διαδρομή και κάναμε και μπάνακι. :cheesy:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλό το ποδήλατο αλλα επικύνδινο στην ελλαδα τόσο για τον ποδηλατη οσο και για τους οδηγους. Και δυστυχως οτι γινεται "μοδα" στην ελλαδα εχει πολυ αρνητικες συνεπειες βλεπης ποδηλατα στη μεση του δρομου λες και εχουν μηχανακι. Εγω προσωπικα εχω δει παρα πολλους να περνανε με κοκκινο με τα ποδηλατα.Εφοσον το κυκλοφορεις στο δρομο δεν ειναι παιχνιδι οπως ηταν καποτε στο χωριο θελει προσοχη με ποδηλατο εισαι οχι με τανκσ.

πριν μισή ώρα παραλίγο να τρακάρω με την μηχανή με κάποια μαλακισμένα ζώα ποδηλάτες που θεώρησαν ότι στο κόκκινο φανάρι στο ρεύμα τους σταματάνε μόνο οι μαλάκες, ξεκίνησα όταν άναψε πράσινο και απότομα τσουπ μπροστά μου 6 ποδηλάτες, εγώ στα φρένα να μην τους χτυπήσω, ευτυχώς οι πίσω μου είδαν τι γινόταν και γλυτώσαμε την καραμπόλα αλλά οι ΜΑΛΑΚΕΣ (άνδρες και γυναίκες ήταν) συνέχισαν σαν να μην τους αφορούσαν ότι γινόταν, ούτε τα γαμοσταυρίδια που έλεγα γι αυτούς και τη μάνα τους δεν τους ενόχλησαν. το  γαμημένο το ποδήλατο έχει κανόνες, αφού βγαίνεις στον δρόμο ακολουθείς τον ΚΟΚ ή τουλάχιστον δεν γίνεσαι επικίνδυνος, οδηγάς δεξιά, στο κόκκινο σταματάς

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
kaλημέρα,  το  :rolleyes: τί σημαίνει? 
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: τα θέλει ο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kissass2: σου!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
kaλημέρα,  το  :rolleyes: τί σημαίνει? 
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: τα θέλει ο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kissass2: σου!

Καλημέρα!
Σημαίνει ότι οι περισσότεροι πάνε χάλια στο δρόμο και είναι καγκούρια, ειδικά στο φριιντέι επειδή είμαστε πολλοί ξέρω γω.
Αλλά γενικά έχω περάσει ουκ ολίγα κόκκινα και πάω και αντίθετα σε μονόδρομους. ^_^
Μικρή χαριτωμένη καγκουρίτσα δλδ ααχαχα :dancing:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλημέρα!
Σημαίνει ότι οι περισσότεροι πάνε χάλια στο δρόμο και είναι καγκούρια, ειδικά στο φριιντέι επειδή είμαστε πολλοί ξέρω γω.
Αλλά γενικά έχω περάσει ουκ ολίγα κόκκινα και πάω και αντίθετα σε μονόδρομους. ^_^
:cheesy:

Επισκέπτης
Καλημέρα!
Δεν το κόβεις καλύτερα,ασχολήσου με το ψάρεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom