Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πάλι βγήκανε στους δρόμους τα αρχίδια και κλείσανε την κυκλοφορία. Γκάζι και πάτημα θέλουν οι βρωμομπατιρέοι!

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
      Λάρισα τύποι. Όποιος θέλει πάει και τα λέμε μετά. Όποιος κυκλοφορεί με ποδήλατο Βύρωνα-Παγκράτι για μένα ζεί σε παράλληλο σύμπαν. Ελπίζω να περνάει καλά εκεί.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μαστόρια βοήθεια.
θα αγοράσω mountain, γιατί ένα κλέρμοντ που έχω δεν την πολύ παλεύει και θέλω να το ανεβάσω μόλις γυρίσω από τις διακοπές των χριστουγέννων στην ελβετία.
σκεφτόμουνα να να δώσω κανένα 1.5 χιλιάρικο να πάρω ένα ideal vsr pro αλλά έχω ενδοιασμούς για το πόσο καλά είναι τα full suspension σε αυτά τα λεφτά.
τείνω περισσότερο σε ένα ideal zig zag αλλά και πάλι το σκέφτομαι.
ήθελα να ακούσω 2-3 γνώμες από κάποιους πιο ειδήμονες επί του θέματος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαστόρια βοήθεια.
θα αγοράσω mountain, γιατί ένα κλέρμοντ που έχω δεν την πολύ παλεύει και θέλω να το ανεβάσω μόλις γυρίσω από τις διακοπές των χριστουγέννων στην ελβετία.
σκεφτόμουνα να να δώσω κανένα 1.5 χιλιάρικο να πάρω ένα ideal vsr pro αλλά έχω ενδοιασμούς για το πόσο καλά είναι τα full suspension σε αυτά τα λεφτά.

τυπε δωσε βαση στη σελα δες και αφτερμαρκετ. παρε καλη σελα γιατι κανει κακο σταρχιδια.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ερωτηση. Γιατι οποτε βλεπω ποδηλατες που πανε δυο-δυο πανε διπλα διπλα κλεινοντας μια ολοκληρη λωριδα για την παρτη τους? Επειδη μηπως δεν εχουν φαει αρκετες παναγιες για να βαλουν μυαλο?

m΄onoαυτό ,έχεις δει να σταματάει στα φανάρια /?? Όloi περνάνε με κόκκινο, κανένας σεβασμός στους υπόλοιπους οδηγούς ...Eλλάδα Aθάνατη !  :jerking: :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
m΄onoαυτό ,έχεις δει να σταματάει στα φανάρια /?? Όloi περνάνε με κόκκινο, κανένας σεβασμός στους υπόλοιπους οδηγούς ...Eλλάδα Aθάνατη !  :jerking: :think:

και δεν σε καλυπτει και ο κοκ αμα πεσει πανω σου τυπε, δεν υπαρχει διαταξη. πριν χρονια επεσε ενας πανω μου και μου γρατσουνισε το αυτοκινητο, τον ξεβρρακωσα και του πηρα οτι λεφτα ειχε πανω του.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
μαστόρια βοήθεια.

φιλε για την χρήση που θα του κάνεις (περισσοτερο croos country διαδρομες και εντος πολης φανταζομαι) οτι αγορασεις μεταξυ 500-1000 ευρω ειναι οκ
οι διαφορες ειναι πολυ μικρες μεταξυ των κατασκευαστων
μερικοι αξιολογοι κατασκευαστες ideal, giant, cube, connondale, ktm, scott, merida, focus, GT, Kona,
με αυτα τα λεφτα θα παρεις καλο ποδηλατο που θα το εχεις χρονια αν το προσεχεις και το συντηρεις επαρκως (δεν ζηταει και πολλα)
τωρα για τις 2 αναρτησεις, κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν χρειαζονται...εκτος και αν παρεις τα βουνα στην κυριολεξια που δεν το νομιζω
και πιο ακριβα ειναι, και πιο βαρια ποδηλατα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aν οι οδηγοί όμως ήταν έτσι δεν θα σε πείραζε.
1351505115_ep.jpg
  :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
m΄onoαυτό ,έχεις δει να σταματάει στα φανάρια /?? Όloi περνάνε με κόκκινο, κανένας σεβασμός στους υπόλοιπους οδηγούς ...Eλλάδα Aθάνατη !  :jerking: :think:

εσυ εχεις δει πολλους μοτοσυκλετιστες να σταματανε στα φαναρια??? ακομα και αυτοκινητα, τρολει, φορτηγα περνανε αβερτα με κοκκινο
τι ψαχνεις τωρα, να εχουν διαφορετικη οδικη συμπεριφορα οι ποδηλατες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ εχεις δει πολλους μοτοσυκλετιστες να σταματανε στα φαναρια??? ακομα και αυτοκινητα, τρολει, φορτηγα περνανε αβερτα με κοκκινο
τι ψαχνεις τωρα, να εχουν διαφορετικη οδικη συμπεριφορα οι ποδηλατες?

που εχεις δει μοτοσυκλετιστη να μη σταματαει στα φαναρια ρε λες να μη θελει τη ζωη του?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
που εχεις δει μοτοσυκλετιστη να μη σταματαει στα φαναρια ρε λες να μη θελει τη ζωη του?

απειρες φορες
κανουν το ιδιο με τους ποδηλατες
κοβουν ταχυτητα, τσεκαρουν τη διαβαση και περνανε με κοκκινο οταν τους "παιρνει"
κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα
η διαφορα υπερ του μοτοσυκλετιστη απλα ειναι οτι εχει τη δυνατοτητα να επιταχυνει πολυ πιο γρηγορα και να περασει, ενω ο ποδηλατης ειναι πιο εκτεθειμενος γιατι κανει πεταλι.

και ας μην μιλησουμε για αντιθετη κινηση σε μονοδρομο
μερα παρα μερα σχεδον πετυχαινω μηχανες να πηγαινουν αντιθετα σε μονοδρομο 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Aν οι οδηγοί όμως ήταν έτσι δεν θα σε πείραζε.
1351505115_ep.jpg
 :grin:

:rolleyes: :rolleyes:
....kάπως έτσι είναι στην γειτονιά σου φίλε ?≠...πές μας που ζείς να ...έρθουμε και μείς  :rolleyes: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Btw .ψαχνω μεταχειρisméno IDEAL strob, medium Large  σε γκρί χρωμα ! ...αν έχει κανείς υπ όψιν του πιμί pls  :rockon: (με τιμ. αγοράς μόνο )

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απειρες φορες
κανουν το ιδιο με τους ποδηλατες
κοβουν ταχυτητα, τσεκαρουν τη διαβαση και περνανε με κοκκινο οταν τους "παιρνει"
κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα
η διαφορα υπερ του μοτοσυκλετιστη απλα ειναι οτι εχει τη δυνατοτητα να επιταχυνει πολυ πιο γρηγορα και να περασει, ενω ο ποδηλατης ειναι πιο εκτεθειμενος γιατι κανει πεταλι.

και ας μην μιλησουμε για αντιθετη κινηση σε μονοδρομο
μερα παρα μερα σχεδον πετυχαινω μηχανες να πηγαινουν αντιθετα σε μονοδρομο 

ο μονοδρομος ειναι για αυτοκινητα. οι μηχανες πανε με ασφαλεια αναποδα. σε λιγο θα μας πεις να μη περναμε και αναμεσα στις λωριδες οταν εχει κινηση

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
ο μονοδρομος ειναι για αυτοκινητα. οι μηχανες πανε με ασφαλεια αναποδα. σε λιγο θα μας πεις να μη περναμε και αναμεσα στις λωριδες οταν εχει κινηση

οκ καταλαβα εσυ εχεις βγαλει δικο σου κοκ
αν σε χτυπησει ο οδηγος με το αμαξι στον μονοδρομο ενω εσυ πηγαινεις αναποδα ποιος πληρωνει ποιον και το κυριοτερο ποιος κινδυνευει περισσοτερο σε περιπτωση συγκρουσης?

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Ideal ZIGZAG 29" 2013 έχω εγώ και το αγόρασα τον Ιούνιο που μας πέρασε.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχει σημαντικές διαφορές από το 26" που είχα.
Τότε το είχε μια προσφορά από 630 στα 550 και το πήρα.
Να αλλάξεις όμως οπωσδήποτε σαμπρέλες και λάστιχα, γιατί τα μαμίσια που φοράει τα Kenda είναι ψιλοάθλια. Εγώ του φόρεσα τα Maxxis πακέτο με σαμπρέλες οι οποίες έχουν την δυνατότητα να επιδιορθώνονται από μόνες τους όταν τρυπάνε. Είχα βλαστημήσει τόσες και τόσες φορές που είχα μείνει στο βουνό και γυρνούσα με τα πόδια πίσω. (Ακόμη και τα αυτοκόλλητα που είχα μαζί μου, ορισμένες φορές αποδείχτηκαν φθηνή λύση και προσωρινή λύση και στο τέλος άλλαζες ξανά σαμπρέλα).
Τα δισκόφρενα είναι πολύ δυνατά (ίσως στην αρχή σε ξενίσουν) και έχουν πολύ καλή αίσθηση φρένου, όταν τα συνηθίσεις.
Γενικά θεωρείται από τα κορυφαία ποδήλατα της εταιρείας και πιστεύω ότι είναι value for money.
Αν θες κάτι άλλο να μάθεις για το ποδήλατο ρώτα με.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οκ καταλαβα εσυ εχεις βγαλει δικο σου κοκ
αν σε χτυπησει ο οδηγος με το αμαξι στον μονοδρομο ενω εσυ πηγαινεις αναποδα ποιος πληρωνει ποιον και το κυριοτερο ποιος κινδυνευει περισσοτερο σε περιπτωση συγκρουσης?

δεν ειπα οτι ειναι νομιμο ειπα ειναι ασφαλες πας προσεκτικα και εχεις χωρο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
δεν ειπα οτι ειναι νομιμο ειπα ειναι ασφαλες πας προσεκτικα και εχεις χωρο.

ε με τον ιδιο τροπο σκεφτονται και οι περισσοτεροι ποδηλατες οταν οδηγουν μεσα στην πολη....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φιλε για την χρήση που θα του κάνεις (περισσοτερο croos country διαδρομες και εντος πολης φανταζομαι) οτι αγορασεις μεταξυ 500-1000 ευρω ειναι οκ
οι διαφορες ειναι πολυ μικρες μεταξυ των κατασκευαστων
μερικοι αξιολογοι κατασκευαστες ideal, giant, cube, connondale, ktm, scott, merida, focus, GT, Kona,
με αυτα τα λεφτα θα παρεις καλο ποδηλατο που θα το εχεις χρονια αν το προσεχεις και το συντηρεις επαρκως (δεν ζηταει και πολλα)
τωρα για τις 2 αναρτησεις, κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν χρειαζονται...εκτος και αν παρεις τα βουνα στην κυριολεξια που δεν το νομιζω
και πιο ακριβα ειναι, και πιο βαρια ποδηλατα
δευτερα-παρασκευή θα πηγαίνω στη δουλειά, και για τους επόμενους 2 μήνες θα έχει πάγο/χιόνι στο δρόμο, αλλά είναι άσφαλτος.
για τις εξορμήσεις τα σ/κ το θέλω πιο πολύ για να πηγαίνω στο βουνό(jura) για βόλτες, και έχω βρει και αρκετούς εδώ με την τρέλλα αυτή.
επίσης θέλω να το αγοράσω στην ελλάδα γιατί θέλω να ξανακάνω τη διαδρομή www.google.com/maps/preview#!data=!1m4!1m3!1d132623!2d21.7154334!3d38.6700565!2m1!1e3!4m31!3m22!1m5!1sDomnista,+Greece!2s0x135ee21987afecf9:0x8c5bf3ae184dec29!3m2!3d38.7607548!4d21.8330106!1m5!1sThermo,+Greece!2s0x135e57fff16d1171:0x484af5249101ac76!3m2!3d38.570854!4d21.6669866!2e2!3m8!1m3!1d57252!2d21.757786!3d38.7137733!3m2!1i1120!2i606!4f13.1!7m7!11m3!1m1!1e1!2b1!11m2!1m1!1e4&fid=0i7]θέρμο-δομνίστα [/url]
κατά 80% κακοτράχαλες διαδρομές, άσφαλτο πολύ λίγο, μιας και εχω και το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom