dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...το χειροτερο ειναι κατι κιριζια με πανακριβα ποδηλατα που κατεβαινουν για να πουλησουν μουρη...
Οχι ακομα,μου αρεσει το βυζαγμα :oΑκομα δεν απογαλακτιστηκες?
Δεν διάβασα πολλά από το τοπικ και μπαίνω σφήνα... ως φανατικός πλέον ποδηλάτης στην θεσσαλονίκη αλλά με ...ηλεκτρικό ποδήλατο μπορω να πω ότι έχω βρει την υγειά μου. Όποτε θέλω πάω ατσαλάκωτος και στεγνός και όποτε θέλω ιδρώνω και γυμνάζομαι. Καθημερινά 15-20 χιλιόμετρα και 0 έξοδα, 0 άγχος.
Όσοι έχουν ηλεκτρικά ποδήλατα με καταλαβάινουν. Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά κάνεις την δουλειά σου τέλεια...
...δεν ξερω κανενα ποδηλατη που ναχει αδεια ,εσεις ξερετε ?Ελα μουνι στον τοπο σου 30 ημερες φυλακη σε ποδηλατη επειδη δεν ειχε αδεια
Κανενας δεν εχει,ο νομος ειναι πολυ παλιος.Παντως πριν 40-50 χρονια τα ποδηλατα ειχαν πινακιδες οποιος θυμαται...δεν ξερω κανενα ποδηλατη που ναχει αδεια ,εσεις ξερετε ?
...το ξερω αλλα τοτε τα ποδηλατα τα χαν για επαγγελματικη χρηση (ξερετε εκεινα τα θεοβαρα με το διπλο σκελετο αλλα ζηκος ο μπακαλογατος),δε γνωριζω ακριβως ποτε επαψε αν επαψε να ισχυει αυτο....Κανενας δεν εχει,ο νομος ειναι πολυ παλιος.Παντως πριν 40-50 χρονια τα ποδηλατα ειχαν πινακιδες οποιος θυμαται
Ο νομος υπηρχε,απο το 1920 νομιζω,αλλα δεν εφαρμοζεται 30 χρονια τωρα.Ειναι ενας απο τους πολλους που πρεπει να καταργηθουν.Αν θελει ομως καποιος "περιεργος" αστυφυλακας μπορει να σε μηνυσει
Ειναι κατι παλιοπαιδα με φτιαγμενα ποδηλατα που τα βραδυα κανουν κοντρες στα λιμανακια...τις προαλλες πηγαινα με 130 στον περιφερειακο και στην εισοδο τριανδριας με προσπερασε ενα ποδηλατο
1000€Πόσο το πήρες?
...οπως παει σε λιγο θα βαλουν και φορο συνουσιας...Εγώ προβλέπω ο νόμος όχι μόνο να αρχίσει να ξαναεφαρμόζεται (παράβολα γαρ) αλλά να επεκτείνεται κιόλας (τέλη κυκλοφορίας)...