gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ο μονος τυπος ποδηλατου που ασχολουμε αυτη την εποχη ειναι αυτος..
Δεν ειναι γιαπωνεζικο ομως.....
Χαλαρωσαν οι αμυνες σου;
Αντε ,και με R1200 GS ευχομαι.....
Ο μονος τυπος ποδηλατου που ασχολουμε αυτη την εποχη ειναι αυτος..
Το ξεκινησα για γυμναστικη δεδομενου οτι εχω γινει www.slang.gr/lemma/11274-mpogos]μπογος[/url] και πρεπει να χασω τουλαστον 25kg..
υπαρχει κι αυτή η πατεντα, δεν ξερω αν λεει κατι
Χάσε πρώτα μερικά κιλά με δίαιτα και περπάτημα γιατί θα φουσκώσουν λίγο παραπάνω τα πόδια σου τραβώντας το βάρος σου -εκτός και δεν σε νοιάζει.
Τωρα που το λες, το περπατημα μου το προτεινε και ενας φυσικοθεραπευτης που τον ρωτησα για τη μεση..
πατέντα μοτοποδηλάτου της κακιάς ώρας καλύτερα να πάρεις ένα μηχανάκι 50 άρι παρά αυτή τη μαλακία
Σωστος, καλα ξηγιεσαι.. ειναι πιο δυνατη ασκηση απο το ποδηλατο και πιο αποτελεσματικη.
το απαξίωσες τυπε, και είναι ελληνικη πατεντα :S
δεν είναι ελληνική για την ακρίβεια είναι κινέζικη και όλο το κιτ (ο μηχανισμός συν το φούελ της βενζίνης) έρχεται απο την κίνα
επίσης σαν μηχανισμός έχει γύρω στα 220€ σύν τοποθέτηση άσε που δεν φρενάρει μιας κι το ποδήλατο δεν είναι φτιαγμένο για να ξεπερνάει τα 25 χιλιόμετρα την ώρα συν το να σηκώνει και το βάρος του κίτ
σε βλεπω ενημερωμενο
χρησιμοποιώ χρόνια ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου συν τα ΜΜΜ και φυσικά τα πόδια μου για ποδαρόδρομο .
Τώρα με το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης και με την 8μηνη δουλειά στο δήμο ίσως μπώ στη διαδικασία να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι και πάρω κανά 50άρι μεταχειρισμένο
αστο ρε τυπε, σκοτωστρες είναι, κι εγω οδηγαω μηχανη και κανω το σταυρο μου όταν γυρναω σπιτι με τοσα που βλεπω :S
τυπε,αν το κινεις στο δρομο,καλυτερα να μην εχει αναρτησηΚαλησπέρα παιχτες..
Μια γνώμη οποιος μπορει...
Με ψηνει αυτο το ποδηλατακι αλλα δεν εχει αναρτηση... Λογο προβληματος στη μεση μου μηπως ειναι απαγορευτικικο χωρις αναρτηση?
IDEAL CITYRUN 28" 2017
Κατηγορία fitness-urban: Το Ideal Cityrun 28" 2017 Ποδήλατο για χρήση στην άσφαλτο που αγαπά τις μεγάλες αποστάσεις. Διαθέτει 24 ταχύτητες με περιφερειακά Shimano που προσφέρουν αξιόπιστα και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων. Ένα ελαφρύ ποδήλατο που θα σας προσφέρει ευχάριστες ώρες οδηγικής απόλαυσης είτε κινηθείτε εντός των τειχών της πόλης, είτε εκτός.