Νέα

πωϛ θα ήθελεϛ τη χυλοπιτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια ειμαι στεναχωρημενος...μου λειπει κατι.....δεν σας το λεω τι ειναι γιατι θα με μαλωσετε και με το δικιο σας.

Επισκέπτης
ρε βελβακι συγκεντρωσου
για χυλοπιτα λεμε
οχι για χωρισμο
:- :- :- :- :- :- :-
ερωτευμενο εισαι;

ε και οταν σε χωριζουν χυλοπιτα δεν τρως? ειτε εισαι με τον αλλον 2 βδομαδες ειτε 2 χρονια..
τεσπα, αν εννοεις πεσιμο, και να σου ερχεται τοτε η απορριψη, οχι δεν εχω φαει, επειδη δεν την πεφτω σε κανεναν. ή αμα κανω κινηση, ξερω οτι κι ο αλλος γουσταρει, οποτε ολα οκ.

θα δειξει το τελευταιο  :sunglasses: :sunglasses:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ακομα να το βαρεθητε το παιχνιδι ????
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εφοσον ο αλλος κατι καλο ειδε σε σενα και σε γουσταρει, δεν χρειαζεται να τον αποπαρεις, απλα κι ευγενικα τον ξεκοβεις.. δεν χρειαζονται οι μαλακιες και οι ψωνιστικες ατακες για να κανεις τον αλλον κουρελι.. ολοι εχουμε περασει κι απο τη θεση εκεινου που τρωει την χυλοπιτα, οποτε ξερουμε οτι 'ποναει' ηδη, δεν υπαρχει λογος να κανουμε τον αλλον χειροτερα..

Τι λε ρε... που δεν θα τον αποπάρω :grin:
κουρελι να τους βλεπω να σέρνονται :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε μην κανετε μαλακίες...η χυλοπιττα θελει φόρα΄,ύφος και τον αλλο να φευγει με το εγω του στον βυθό. Να τον βλέπεις να χάνει το έδαφος κάτω απο τα πόδια του και να ξέρεις οτι θα κάνει να συνέλθει μια εβδομάς τουλάχιστον..  :rockon: :rockon:
Μην με ξενερώνετε με κοινοτυπίες και σεβασμούς... :2funny:

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μην κανετε μαλακίες...η χυλοπιττα θελει φόρα΄,ύφος και τον αλλο να φευγει με το εγω του στον βυθό. Να τον βλέπεις να χάνει το έδαφος κάτω απο τα πόδια του και να ξέρεις οτι θα κάνει να συνέλθει μια εβδομάς τουλάχιστον..  :rockon: :rockon:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εγω πιστευω η χυλοπιτα ειναι αναλογη με το πως στην επεσε καποιος,πχ. μου την εχουν πεσει και μαλακες αλλα και πολυ καλα παιδια.
Τη μονη που θυμαμαι να ειπα ηταν (σε ενα παιδι που μου ελεγε να του πω ναι η' οχι για να μην ''επενδυσει συαναισθηματικα'') πως δεν γνωριζω εαν σιγουρα θα ειμαστε μαζι οποτε μην επενδυεις  :cheesy:
Και δεν ξαναμιλησαμε  :)

OP
OP
P

Psili

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

σοβαρολογειs;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
με αφορμη τι[size=12pt]ϛ[/size] ιστοριε[size=12pt]ϛ[/size] για αγριου[size=12pt]ϛ[/size] που ο άλλο[size=12pt]ϛ[/size] πάει για αναπthρα και φεuγει με μπινελικι, πω[size=12pt]ϛ[/size] θα ήθελε[size=12pt]ϛ[/size] να σου δειζει μια κοπέλα ότι δεν ενδιαφερεται όταν τη[size=12pt]ϛ[/size] την πεφτειs; 

Πώ[size=12pt]ϛ[/size] το πέτυχε[size=12pt]ϛ[/size] αυτό; :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω! Μην την στερησω την μεριδα απο καποιον αλλο φουκαρα!χαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom