ε και οταν σε χωριζουν χυλοπιτα δεν τρως? ειτε εισαι με τον αλλον 2 βδομαδες ειτε 2 χρονια..
τεσπα, αν εννοεις πεσιμο, και να σου ερχεται τοτε η απορριψη, οχι δεν εχω φαει, επειδη δεν την πεφτω σε κανεναν. ή αμα κανω κινηση, ξερω οτι κι ο αλλος γουσταρει, οποτε ολα οκ.
εφοσον ο αλλος κατι καλο ειδε σε σενα και σε γουσταρει, δεν χρειαζεται να τον αποπαρεις, απλα κι ευγενικα τον ξεκοβεις.. δεν χρειαζονται οι μαλακιες και οι ψωνιστικες ατακες για να κανεις τον αλλον κουρελι.. ολοι εχουμε περασει κι απο τη θεση εκεινου που τρωει την χυλοπιτα, οποτε ξερουμε οτι 'ποναει' ηδη, δεν υπαρχει λογος να κανουμε τον αλλον χειροτερα..
Τι λε ρε... που δεν θα τον αποπάρω
κουρελι να τους βλεπω να σέρνονται
Ρε μην κανετε μαλακίες...η χυλοπιττα θελει φόρα΄,ύφος και τον αλλο να φευγει με το εγω του στον βυθό. Να τον βλέπεις να χάνει το έδαφος κάτω απο τα πόδια του και να ξέρεις οτι θα κάνει να συνέλθει μια εβδομάς τουλάχιστον..
Μην με ξενερώνετε με κοινοτυπίες και σεβασμούς...
Ρε μην κανετε μαλακίες...η χυλοπιττα θελει φόρα΄,ύφος και τον αλλο να φευγει με το εγω του στον βυθό. Να τον βλέπεις να χάνει το έδαφος κάτω απο τα πόδια του και να ξέρεις οτι θα κάνει να συνέλθει μια εβδομάς τουλάχιστον..
Εγω πιστευω η χυλοπιτα ειναι αναλογη με το πως στην επεσε καποιος,πχ. μου την εχουν πεσει και μαλακες αλλα και πολυ καλα παιδια.
Τη μονη που θυμαμαι να ειπα ηταν (σε ενα παιδι που μου ελεγε να του πω ναι η' οχι για να μην ''επενδυσει συαναισθηματικα'') πως δεν γνωριζω εαν σιγουρα θα ειμαστε μαζι οποτε μην επενδυεις
Και δεν ξαναμιλησαμε
με αφορμη τι[size=12pt]ϛ[/size] ιστοριε[size=12pt]ϛ[/size] για αγριου[size=12pt]ϛ[/size] που ο άλλο[size=12pt]ϛ[/size] πάει για αναπthρα και φεuγει με μπινελικι, πω[size=12pt]ϛ[/size] θα ήθελε[size=12pt]ϛ[/size] να σου δειζει μια κοπέλα ότι δεν ενδιαφερεται όταν τη[size=12pt]ϛ[/size] την πεφτειs;