You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πωϛ θα ήθελεϛ τη χυλοπιτα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Psili
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
αποστόλης2
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να μην σωσει και το δειξει ποτε!
με αφορμη τιϛ ιστοριεϛ για αγριουϛ που ο άλλοϛ πάει για αναπthρα και φεuγει με μπινελικι, πωϛ θα ήθελεϛ να σου δειζει μια κοπέλα ότι δεν ενδιαφερεται όταν τηϛ την πεφτειs;
Oταν καποιος φαιρεται σωστα ΠΡΕΠΕΙ να φαει και αξιοπρεπεη χυλοπιτα.
Οταν ο αλλος ομως το παιζει μαγκας και πολυγαμικουλας,
ειναι σωστο να γινει ρεζιλι σε ολο το μαγαζι!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ....
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Διαφωνώ.
Μια κυρια θα συμπεριφερθει ως τετοια είτε εχει εναν κυριο απεναντι της΄είτε τον μεγαλύτερο μαλάκα της οικουμένης.
Μάλιστα φανταζομαι οτι οσο πιο μαλάκας ειναι ο άλλος τόσο πιο ευγενικά και διακριτικά πρέπει να τον χωρίζεις. Για να μη σου δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα προσπαθώντας να "παρει εκδικηση"- συμπεριφορά που ειναι χαρακτηριστική στους μαλάκες.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
+1Oταν καποιος φαιρεται σωστα ΠΡΕΠΕΙ να φαει και αξιοπρεπεη χυλοπιτα.
δωσε κανένα παράδειγμα αξιοπρεπουϛ χυλοπιταϛ
Θελεις να σου κανω μαθηματα πως να τζασεις καποιον?
Δεν ειμαι γυναικα να σου πω..... παντως πιστευω πως υπαρχουν αρκετοι τροποι!
Απλα πες του πως εχω γκομενο/αντρα/συντροφο και... "σε ευχαριτω πολυ για τα καλα λογια που μου ειπες αλλα δυστυχως ειμαι αλλου".
Ειναι απλο πιστευω! ;)
Διαφωνώ.
Μια κυρια θα συμπεριφερθει ως τετοια είτε εχει εναν κυριο απεναντι της΄είτε τον μεγαλύτερο μαλάκα της οικουμένης.
Μάλιστα φανταζομαι οτι οσο πιο μαλάκας ειναι ο άλλος τόσο πιο ευγενικά και διακριτικά πρέπει να τον χωρίζεις. Για να μη σου δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα προσπαθώντας να "παρει εκδικηση"- συμπεριφορά που ειναι χαρακτηριστική στους μαλάκες.
Δεκτο αυτο που λες αλλα πιστευω πως οι περισσοτεροι αν δεχτουν επιθεση (λεκτικη) δεν μπορουν να ανταπεξελθουν και κλινονται στο καβουκι τους.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.340
- Πόντοι
- 8.645
Γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν οι συγκαμμένοι στην πόρτα, στην ανάγκη τους φωνάζεις.Διαφωνώ.
Γιατι ο άλλος άμα είναι μαλάκας, το ευγενικό τζάσιμο μπορεί να το περάσει σαν παιχνιδάκι και να συνεχίσει το πέσιμο
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν οι συγκαμμένοι στην πόρτα, στην ανάγκη τους φωνάζεις.
Γιατι ο άλλος άμα είναι μαλάκας, το ευγενικό τζάσιμο μπορεί να το περάσει σαν παιχνιδάκι και να συνεχίσει το πέσιμο
δεν εχεις αδικο οτι το ευγενικό τζάσιμο μπορεί να το περάσει σαν παιχνιδάκι και να συνεχίσει το πέσιμο
για το λογο αυτο σταματησα να λεω την ευγενικη αλλα μαλακισμενη ατακα "σου αξιζει κατι καλυτερο", γιατι ειχα ενα διάλογο του στυλ
- (για εικοστη φορα πεσιμο απο κεινον)
- ξερεις, νομιζω οτι σου αξιζει κατι καλυτερο
- και ποια εισαι εσυ που θα μου πεις οτι ειναι το καλυτερο για μενα
- θεωρω πως το καλυτερο για καθε άνθρωπο θα ηταν να εχει διπλα του καποιον που να ειναι ερωτευμενος μαζι του, κι εγω δεν ειμαι ερωτευμενη με σενα.
Μολις ειδα οτι αυτο το ευθυ- ευγενικο πιανει, το καθιερωσα.
Γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν οι συγκαμμένοι στην πόρτα, στην ανάγκη τους φωνάζεις.
+1
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ριχνουν χυλοπιτες στα στουντιο?????
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
Ριχνουν χυλοπιτες στα στουντιο?????
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ελεος... στο καπακι κι αλλο θρεντ ανοιξε?????...τωρα το παρατηρησα...Η Επιστημη πλεον σηκωνει τα χερια ψηλα.Ριχνουν χυλοπιτες στα στουντιο?????
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ωχ και γω δεν το χα προσεξειΕλεος... στο καπακι κι αλλο θρεντ ανοιξε?????...τωρα το παρατηρησα...Η Επιστημη πλεον σηκωνει τα χερια ψηλα.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μην ανοιγεις ασκοπα θρεντ...στο αλλο θρεντ... σου ειπα τι θρεντ πρεπει να ανοιξεις.. να σου το ξαναγραψω και εδω....''Ειμαι αγαμητη απο τοτε που γεννηθηκα...υπαρχει καποιος να μου κανει το ψυχικο...καμια περιπτωση να του ριξω χυλοπιτα....το παιζω ετσι γιατι η αγαμια... μου την εχει βαρεσει''.Μετα τιμης ο Παιχτουρας, που δεν ειναι διαθεσιμος για την δυσκολη αυτη αποστολη.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.547
- Πόντοι
- 606
Μην ανοιγεις ασκοπα θρεντ...στο αλλο θρεντ... σου ειπα τι θρεντ πρεπει να ανοιξεις.. να σου το ξαναγραψω και εδω....''Ειμαι αγαμητη απο τοτε που γεννηθηκα...υπαρχει καποιος να μου κανει το ψυχικο...καμια περιπτωση να του ριξω χυλοπιτα....το παιζω ετσι γιατι η αγαμια... μου την εχει βαρεσει''.Μετα τιμης ο Παιχτουρας, που δεν ειναι διαθεσιμος για την δυσκολη αυτη αποστολη.
Πες τα ρε τυπε μου, αμαν πια με τις σαβουρες που προσπαθουν να μας αποπλανησουν και να ασελγησουν στο κορμι μαςΜην ανοιγεις ασκοπα θρεντ...στο αλλο θρεντ... σου ειπα τι θρεντ πρεπει να ανοιξεις.. να σου το ξαναγραψω και εδω....''Ειμαι αγαμητη απο τοτε που γεννηθηκα...υπαρχει καποιος να μου κανει το ψυχικο...καμια περιπτωση να του ριξω χυλοπιτα....το παιζω ετσι γιατι η αγαμια... μου την εχει βαρεσει''.Μετα τιμης ο Παιχτουρας, που δεν ειναι διαθεσιμος για την δυσκολη αυτη αποστολη.
δυσκολα πραχματα αυτα..................... εγω λιγο πιο παλια που ειμουν και λιγο μαλακας.... ειχε ερθει μια φιλη μιας κοπελας που με γουσταρε... κια επιασε την κουβεντα μαζι μου και μου πεταξε πος η φιλη της με γουσταρει.. και εγω ο μαλακας τις ειπα στα αρχιδια μου
γενικος και εσεις πρεπει να προσεχεται σε αυτες της καταστασης μια μαλακια που μπορειται να πειτε σε μια κοπελα η μια μαλακια που μια κοπελα μπορει να πει σε εσας....... μπορει να γαμησεται την ψυχολογια του αλλου χωρις λογο
ο πιο σωστος τροπος ειναι να πιασεται μαι φιλικη κουβεντα... και να εξηγησεται πως για τους δικους σας λογους δεν μπορειται ... πειτε λογο δουλειας χρονουν εχω κοπελα κτλ..... μην το πεζεται γαμιαδες γιατι θα σας το κανουν και σε εσας μια μερα.... οτι σπερνεις θεριζεις
γενικος και εσεις πρεπει να προσεχεται σε αυτες της καταστασης μια μαλακια που μπορειται να πειτε σε μια κοπελα η μια μαλακια που μια κοπελα μπορει να πει σε εσας....... μπορει να γαμησεται την ψυχολογια του αλλου χωρις λογο
ο πιο σωστος τροπος ειναι να πιασεται μαι φιλικη κουβεντα... και να εξηγησεται πως για τους δικους σας λογους δεν μπορειται ... πειτε λογο δουλειας χρονουν εχω κοπελα κτλ..... μην το πεζεται γαμιαδες γιατι θα σας το κανουν και σε εσας μια μερα.... οτι σπερνεις θεριζεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις