Νέα

Πλυντήρια ρούχων με κέρμα. Γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα omeredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
Ήμουν ανήλικο ακόμα όταν έπαιζα "φρουτάκια"... και με τον φόβο μην έρθει καμία αστυνομία και εντοπίσει ανήλικους στο μαγαζί και με μαζέψουν..

Θυμάμαι που κάποιοι μεγαλύτεροι μου, μου έμαθαν το κόλπο με την πετονιά... Μόνιμη αγωνία μην μας δεί ο ιδιοκτήτης...
Αυτό σκέφτηκα όταν είδα τον τίτλο...να κάνει κανένας τύπος το κόλπο με την πετονιά στο πλυντήριο (δεν νομίζω βέβαια να πιάνει πλέον...θα έχουν πολλά... αντίμετρα ασφαλείας).
ειχα ξεκωλιασει το στριτ φαιτερ,το γουοντερ μποι και το επιτραπεζιο ποδοσφαιρακι. πετονια παντα φοβομουν αλλα μια φορα ειχε σκαει αστυνομια και μας εκανε τσακωτους μεσα,ολοι τρεχανε να κρυφτουν εγω στον πουτσο μου το μονο πραγμα που ηξερε ο πατερας μου ηταν οτι πηγαινα ηλεκτρονικα. :sunglasses:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.122
Πόντοι
6.946
ειχα ξεκωλιασει το στριτ φαιτερ,το γουοντερ μποι και το επιτραπεζιο ποδοσφαιρακι. πετονια παντα φοβομουν αλλα μια φορα ειχε σκαει αστυνομια και μας εκανε τσακωτους μεσα,ολοι τρεχανε να κρυφτουν εγω στον πουτσο μου το μονο πραγμα που ηξερε ο πατερας μου ηταν οτι πηγαινα ηλεκτρονικα. :sunglasses:
Και εγώ τα ίδια, ήταν στα αγαπημένα μου παιχνίδια.
Η μητέρα μου ήξερε που σύχναζα, αν και δεν συμφωνούσε.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Οι κερματοδέκτες είναι πλέον ηλεκτρονικοί και όχι μηχανικοί. Δεν πιάνουν αυτά τα κόλπα πια. Αφήστε με στο εξωτερικό λειτουργούν με πιστωτικές κάρτες πλέον.
Στα πιο παρακμιακά αγοράζεις μάρκες από τον υπάλλξλο του καταστήματος. Δεν ξεγελιούνται τα μηχανήματα.

Απομακρυσμένα κιόλας μπορεί ο Πακιστανός ή Ινδός χειριστής με WiFi να σε κλειδώσει και μέσα αν δει κάτι ύποπτο στο μαγαζί. Δεν αστειεύονται στο Bronx και αλλού. Μετά πήγαινε και διαμαρτυρήσου για παράνομη παρακράτηση.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Να βγω εκτός θέματος απολογούμενος στον νηματοθέτη.

Επιχειρηματικά αυτό που θα δουλεύει αγρίως στην Ελλάδα είναι οτιδήποτε έχει σχέση με την ΛΟΑΤΚΙ ?️‍??‍⚧️κοινότητα. Κυρίως διασκέδαση. Γελάστε όσο θέλετε. Θα το δείτε σε ένα δυο χρόνια το πολύ.
Να ανοίξουμε αγγουράδικα στο Γκάζι και δώρο η βαζελίνη.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Πέρα από την πλάκα τα πλυντήρια αυτά είναι βαρέως τύπου.

Καινούργια ξεκινάνε από 15.000 το ένα. Συν συντηρήσεις και βλάβες μετά την εγγύηση.

Από όσα περνάω δεν εβλεπω να έχουν δουλειά. Εγώ δεν θα έκανα κίνηση εκτός και αν έβρισκα γαματο σημείο.

Αλλά με τις εξαιρέσεις δεν κάνεις και πολλά.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Αυνανιστηρι με κερμα. Με 1€ ερχεται ο καθε κακομοιρος που δεν εχει αγορασει "μουνοκωλαρακι TM" και ανακουφιζεται. Η απολυτη λυση που χτυπα και την σεξεργασια. Εαν θες να το πας και ενα επιπεδο παραπανω και να βγαζεις παραπανω, μπορεις να παρεχεις οπτικο υλικο σε ζελοφαν για να μη χαλα και να πλενεται ευκολα με μολις 0,20-0,50 λεπτά ανά χρήση. Το σπερμα που θα συλλεγεις θα το δινεις παρανομα μετα για να κανουν παραγωγη υαλουρονικου ή αλλων προιοντων ομορφιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom